dichtbij
Cultuur en groei

Waarom de Koreaanse natuurlijke landbouw beter is voor je lichaam

The Phantom Farms: een venster op een duurzame toekomst

De Phantom Farms hebben sinds 2008 een vergunning voor recreatieve cannabisproducenten in Oregon met het principe dat de beste producten rechtstreeks uit de grond komen. Met behulp van organische methoden, duurzame methoden en gefilterd vulkanisch water in hun binnen- en buitenfaciliteiten, bieden ze een bloeiend ecosysteem: de perfecte omgeving voor smakelijke en krachtige cannabis.

Een rondleiding door hun faciliteiten werd georganiseerd om consumenten te informeren en transparantie over hun duurzame groeipraktijken te bevorderen door hun binnencultuur te bezoeken, evenals hun buitenactiviteiten in Bend in Zuid-Oregon, gemeld door het tijdschrift DOPE.

Als je het niet hebt gemerkt, zijn gezondheid en welzijn de grootste trends in cannabis sinds 2018. Mensen beginnen meer aandacht te besteden aan wat ze in hun lichaam stoppen en hoe hun producten zijn getransformeerd. Als het op voedsel aankomt, kunnen consumenten labels vertrouwen, we weten dat we dingen zoeken zoals biologische groenten, wilde vis en eieren van scharrelkippen, maar hoe zit het als verantwoorde bron cannabis vinden?

Net als het eten van biologische groenten, is het consumeren van biologische cannabis beter voor je lichaam en het milieu. Vanwege de regelgeving en de relatieve nieuwheid van de industrie is het echter iets ingewikkelder om biologisch te maken. De term "biologisch", gebruikt op de etikettering van levensmiddelen en gewassen, wordt gereguleerd door het Amerikaanse ministerie van Landbouw. Omdat cannabis op federaal niveau illegaal is, kunnen producenten niet profiteren van de officiële USDA biologische certificering, wat betekent dat er geen universele normen zijn voor het kweken van biologische cannabis. Hoewel er aanwijzingen zijn dat sommige staten taal en certificeringen gebruiken waarmee consumenten kunnen bepalen of de cannabis die ze kopen duurzaam wordt geteeld en geproduceerd. Sommige bedrijven proberen dit te veranderen, waaronder de Cannabis Certificatieraad, Gecertificeerd vriendelijk en schoon groen, een non-profit organisatie. In de staat Washington staat de WSDA is bezig met het opzetten van een certificeringsprogramma voor biologische cannabis.

Maar niet alle bedrijven wachten op regelgevend toezicht om de principes van biologische landbouw in de praktijk te brengen. Sinds 2008 streeft Phantom Farms ernaar om haar patiënten en recreatieve klanten topkwaliteit toppen aan te bieden, duurzaam geteeld.

"We zijn altijd biologisch geweest", zegt Allister Schultz, meesterboer en een van de oprichters van Phantom Farms. “We wilden het vanaf het begin doen. Het maakt deel uit van onze filosofie en het is belangrijk voor ons dat we het op de juiste manier doen, omdat we willen dat mensen zien dat we geen kortere weg nemen die een negatieve impact heeft ”.

Phantom Farm bevindt zich in de Red Valley in het zuiden van Oregon en biedt een dekking van 12000 vierkante meter (naast de binnenfaciliteiten van 450 vierkante meter, waaronder een distributiemagazijn en een extractielaboratorium op locatie). Hun verantwoorde teeltmethoden en permacultuurprincipes gaan hand in hand met de nadruk die wordt gelegd op de ontwikkeling van kwaliteitsterpenen. Het geheim van hun "smakelijke en krachtige cannabis" ligt in de grond.

"Er zijn testresultaten die aantonen dat biologische teelt en teelt in levende bodems hogere voedingsstoffen, fytonutriënten en fytocannabinoïden produceren", zei Schultz. "Sinds we zijn begonnen op het pad van levende grond en de" Koreaanse "natuurlijke landbouw, hebben we betere resultaten behaald in terpeen."

de terpenen staan ​​vooral bekend als de aromatische combinaties die verantwoordelijk zijn voor de geur en smaak van de knop, maar hun belangrijkste doel als fytocannabinoïden is het beschermen van de plant. Terpenen worden grotendeels bepaald door de soort en de groeiomgeving, dat is de reden waarom biologische methoden zoals "Koreaanse" natuurlijke landbouw een rijkere smaak en smaak produceren.

"Koreaanse" natuurlijke landbouw, ook bekend als boerenteelt, is een permacultuurtechniek die zich richt op het voeden van de grond, niet de plant. Het doel is om een ​​omgeving te creëren die gunstig is voor micronutriënten zodat ze gedijen en zich vermenigvuldigen. In plaats van alleen maar te proberen de plant vol voedingsstoffen te blokkeren, produceert KNF een bodemomgeving waar het leven overvloedig is en op natuurlijke wijze plantenvoeding creëert.

Onderdeel hiervan is het maken van fermenten en tincturen en het gebruik ervan op specifieke tijden tijdens de groeicyclus van de plant. Phantom vertrouwt op voedzame compostthee gemaakt van lokale ingrediënten die ze zelf hebben gevoed of gekweekt. Zie het als een kombucha-thee die is ontworpen om hun culturen te laten gedijen, behalve dat het doordrenkt is met dingen zoals overgebleven vis en bramen uit de Himalaya.

“We verzamelen zeewater en stoppen het in onze thee, het voegt echt indrukwekkende mineralen toe aan je bodem. We maken in water oplosbaar calcium uit de eieren van onze kippen, die alleen de eierschalen en azijn mengen om het calcium te extraheren dat de planten echt nodig hebben aan het einde van de bloei. We gebruiken dierlijke botten om calciumfosfaat te maken ”, zegt Kristopher Edin, de spookboer. "Er is een lijst met dingen die u kunt doen met bruine suiker en dingen die op het terrein groeien."

De theorie is dat het plantenmateriaal zelf alle groeihormonen, enzymen en voedingsstoffen bevat die planten op elk gewenst moment willen. Het is een goedkoop en biologisch-regionaal specifiek product, waarmee u items van echt gezonde planten in uw omgeving kunt nemen en gewassen kunt krijgen die sterk en gezond zijn. Wanneer het volgens de regels van de techniek wordt uitgevoerd, duurt het drie jaar om de grond te transporteren naar een plaats waar het niet langer nodig is om een ​​beroep te doen op externe invoer.

"We proberen nog steeds uit te vinden hoe we het op de schaal kunnen houden, onze bodem verandert voortdurend", zegt Edin. "We zullen nog steeds traditionele organische aanpassingen moeten doen vanwege onze omvang, maar ik vind het echt geweldig om te beginnen met experimenteren en meedoen, waar Phantom echt over gaat, en we zijn ook realistisch."

Hoewel het een biologische boerderij is, kan niemand beweren dat zijn cannabis biologisch is omdat het niet als een landbouwgewas wordt erkend, maar eerder omdat Phantom Farms Clean Green is gecertificeerd, wat de benchmark in de cannabisindustrie. Clean Green is een particuliere organisatie die inspecties en laboratoriumtests ter plaatse door derden vereist. Net als het nationale biologische programma van het USDA voor traditionele landbouwproducten, wordt de hele levenscyclus van de plant in aanmerking genomen, van de selectie van zaden tot het oogsten, verwerken, bodem, voedingsstoffen , gebruik van pesticiden, schimmelbehandeling en stofbeheersing. Clean Green-bedrijven moeten ook een plan opstellen om hun COXNUMX-voetafdruk te verminderen, maatregelen om water te besparen en eerlijke werkwijzen.

De meeste producenten gebruiken nog steeds synthetische meststoffen, die de bodemvoeding verminderen en afvoer naar omliggende ecosystemen veroorzaken. Hoewel dit een eenvoudigere en minder dure optie lijkt, gelooft Schultz dat het een fout op lange termijn is.

“Het is heel gemakkelijk om wormcasts te kopen en je eigen infusies te maken, maar mensen doen dat niet. Ze geven de voorkeur aan een jerrycan zoutoplossing van 20 liter die niet biologisch is. Wanneer we het afbreken, is het niet echt goedkoper, maar het is gemakkelijker omdat we niets te doen hebben, we raken het kwijt. Veel van dit materiaal gaat verloren door afvoer dat streams witter maakt, 'zei Schultz.

Naarmate de legalisatie zich uitbreidt, hoeven producenten hun gewassen niet langer in de bergen te verbergen en vragen energievretende pakhuizen en consumenten om meer natuurlijke en duurzame teeltmethoden.

“Het is heel gemakkelijk om organisch te zijn als je je hart erin steekt, een beetje onderzoek doet en met mensen praat. Het is eenvoudig en veel respectvoller voor het milieu en de consument. "

Tags: BehandelingOregonpermacultuurUS