dichtbij
Lifestyle

Het neefje van Meghan Markle ontwikkelt een variëteit genaamd 'Archie Sparkie' naar de zoon van het koninklijk paar

Koningin Elizabeth II en Meghan Markle, Verenigd Koninkrijk, op juni 14, 2018. Foto door Jim Clarke / The sun /
Blog-Cannabis

Tyler Dooley, de zoon van halfbroer Meghan Markle, de vrouw van Prins Harry, heeft al een variëteit genaamd "Markle Sparkle" gemaakt met de slogan "Zo krachtig dat het je kroon zal blazen".

Hij berouwt opnieuw, na de geboorte van de zoon van zijn tante. Tyler heeft alle reden om op deze weg verder te gaan. De variëteit Markle Sparkle zou volgens zijn eigen woorden "de krantenkoppen hebben gehaald en me veel geld hebben bespaard in een zeer competitieve industrie." Dit is de eerste CBD-soort koninklijk bloed.

De jonge ondernemer van 26 jaar, die zichzelf omschrijft als het zwarte schaap van de familie, is van plan zijn bedrijf voort te stuwen door een soort te creëren die de naam van zijn neef Archie zal dragen.

Resultaat voor het zoeken naar afbeeldingen voor "Archie Sparkie"

Tyler Dooley zei dat hij goed heeft verdiend met zijn koninklijke producties sinds de lancering van zijn bedrijf van 2015. De variëteit die voor zijn neef was gecreëerd, maakte hem bekend in de wereld van cannabis en bracht hem genoeg geld om een ​​boerderij van meer dan 400 hectare in Oregon te kopen, waardoor hij zijn productie kon verhogen.

Zoekresultaat voor "Archie Sparkie soort"
Dooley is niet tevreden met slechts één soort die tot de koninklijke familie behoort.
Hij ontwikkelde onlangs een nieuwe hybride ter ere van zijn achterneef Archie, het gezegende kind van Markle en Prins Harry. "Archie Sparkie", die hij op zijn boerderij in Oregon zal cultiveren

Een focus op de CBD

Tyler vertelde Sun Online: "De CBD-industrie is booming, het is het meest populaire product ter wereld. Ik heb ongelooflijke producten te bieden aan het publiek. De kracht van CBD is veel groter dan elke andere soort en we kunnen beter groeien dan waar ook ter wereld, Oregon is gewoon gezegend met het perfecte klimaat. Ik focus niet op gras, maar op de CBD. Wat ik aan het ontwikkelen ben, is een superieure reeks CBD-olie, die anders is dan al het andere. "

Als de tak van de familie Dooley geen uitnodiging voor het koninklijk huwelijk heeft ontvangen, hoopt hij dat de variëteiten van cannabis die hij ontwikkelt op een dag de deuren van het paleis zullen openen.

als gelezen
Hybride stammen komen het meest voor bij patiënten met chronische pijn
Tags: KoninklijkspanningUK