dichtbij
Bedrijf

Een bijna reukloos kruid in design: welk belang voor de consument?

Blog-Cannabis

Canadees bedrijf belooft "Geurloze cannabis - komt snel"

Cannabaco, een Canadees cannabisbedrijf, zegt dat het een nieuwe technologie heeft ontwikkeld die de cannabisproductie vrijwel reukloos maakt. Op dit moment geeft het niet meer details, maar heeft het al de eerste goedkeuring gekregen van het Canadese ministerie van Gezondheid en heeft het aanzienlijk kapitaal gemobiliseerd. De vraag die sommige consumenten stellen, is interessant voor een dergelijk product. Tussen de mogelijkheid om je buren niet te storen en plezier van de zintuigen, welke zal zegevieren?

Het Canadese cannabisbedrijf CannabCo Pharmaceutical Corp heeft dinsdag vrijgegeven un mysterieuze release die beweert een technologie te hebben ontwikkeld die cannabisgeuren tijdens opslag en consumptie neutraliseert.

De aankondiging van het bedrijf wekt veel nieuwsgierigheid bij professionals, omdat het belangrijk en interessant nieuws is als het waar blijkt te zijn - maar er worden ook twijfels geuit over de betrouwbaarheid.

Op dit moment zijn alle details van de nieuwe ontwikkeling geheim en de werking van deze nieuwe uitvinding, die het bedrijf omschrijft als "geavanceerde landbouwtechnologie voor de productie van bijna reukloze cannabis," is onduidelijk.

"Sommige cannabisgebruikers en hun familieleden klagen over de geur, vooral in gesloten plaatsen zoals woonappartementen," zei Cannabaco-president Mark Flickan in een verklaring. "Deze technologie lost dit probleem op."

als gelezen
Cannabis, een biotechnologische waarde

Aan het begin van het jaar het geval van de stad Pelham in Ontario, Canada benadrukte dit probleem. De inwoners van de stad hebben geklaagd over geurhinder vanwege de aanwezigheid van een groot productiecentrum in hun omgeving.

Cannabaco verklaart dat het een overeenkomst heeft gesloten met een geheimhoudingsleverancier om zijn geurverwijderingstechnologie te distribueren en van plan is om een ​​verscheidenheid van zijn producten op de markt te brengen voor de medische en gezondheidszorgmarkt. recreatieve consumptie. Volgens haar voldoet de technologie zelfs aan de GMP-standaard.

Het bedrijf beweert ook dat deze technologie, PURECANN genoemd, niet alleen de geur van cannabis tijdens consumptie en opslag aanzienlijk "vermindert", maar ook het gevoel van keelpijn vermindert tijdens het roken en zelfs het gevoel van hout de volgende ochtend.

"Cannabis veroorzaakt van nature hoest en gezondheidsproblemen wanneer het brandt, met name voor nieuwe consumenten," zei Mark Novak, Chief Operating Officer van het bedrijf. "Het gebruik van onze technologie elimineert veel van het paniekgevoel van het roken van cannabis en maakt het aangenamer met behoud van de nodige kenmerken."

Volgens het persbericht gaf het Canadese ministerie van volksgezondheid zijn eerste goedkeuring aan de activiteiten van het bedrijf, die momenteel fondsen werven bij investeerders en een fabriek in Canada bouwen. Tot zover de maatschappij is al opgeheven 24 miljoenen dollars van investeerders in 2017.

als gelezen
De eerste "High" gefilmd door een politicus uit Utah

Er is natuurlijk ruimte voor twijfel aan de beweringen van Cannabaco, en alleen de tijd zal het leren of ze waar zijn of niet. Het is echter een bedrijf dat wordt geleid door zakenmensen en wetenschappers met een grote expertise in hun vakgebied en die veel geld van investeerders heeft weten op te halen.

Dit is niet de eerste keer dat Cannabaco dramatische uitspraken publiceert die nog niet door bewijs zijn onderbouwd. Pas in juli van dit jaar kondigde het bedrijf de aanstaande lancering aan van een andere technologie, PHEONIX genaamd, die het beschrijft als een geavanceerd systeem van cannabisteelt die een groei mogelijk maakt van minder dan een halve dollar per gram. , met verhoogde doorvoer en maximale kwaliteit.

Volgens de president van Pelican, de lancering van Phoenix, zal naar verwachting plaatsvinden in 2020 wanneer het bedrijf zijn licentie ontvangt van het Canadese ministerie van Volksgezondheid en de bouw van zijn nieuwe fabriek zal voltooien, "zal de industrie doen schudden, zal aanzienlijk verminderen kosten en verbetering van de kwaliteit voor de groei van het gezicht ".

De vraag blijft of doorgewinterde liefhebbers zullen instemmen met het consumeren van cannabis zonder geuren.

Tags: BedrijfCanadaVerbruiktechnologieOnkruid