dichtbij
CBD

14% van de Amerikanen zegt dat ze CBD-producten gebruiken

Een Amerikaan op 7 zegt dat hij op cannabidiol gebaseerde producten (CBD) heeft

Jonge Amerikanen en mensen in de westelijke Verenigde Staten melden het meest gebruik van deze producten, die op grote schaal worden aangeprezen vanwege hun therapeutische voordelen zonder psychoactieve effecten omdat ze een laag THC-gehalte bevatten. Volgens een overzicht 14% van de Amerikanen meldt het gebruik van CBD-producten 40% van de gebruikers gebruiken CBD-producten voor pijn, 20% voor angst en 11% voor slaap.

Staafdiagrammen. Zelfgerapporteerd gebruik van CBD-gebaseerde producten bij alle volwassenen, uitgesplitst naar leeftijdsgroep en regionaal gebied.

Hoewel de CBD afgelopen december op federaal niveau werd gelegaliseerd, zet de FDA haar onderzoek voort en blijven sommige staten het gebruik ervan beperken. Terwijl 14% van de Amerikaanse volwassenen CBD-producten gebruiken, onthulde de Gallup-enquête van juni 19 Jun tijdens de 12 van juli dat 50% ze niet gebruikt en 35% ze helemaal niet kent. (Degenen die niet bekend zijn met CBD-producten zijn niet gevraagd naar hun persoonlijk gebruik van deze producten.)

Twintig procent van de volwassenen onder de 30 meldt het gebruik van CBD, maar het gebruik en de bekendheid nemen gestaag af in oudere leeftijdsgroepen. Alleen 8% van de mensen van 65 en ouder zegt dat ze CBD gebruiken en 49% weet het niet. Dezelfde trend is zichtbaar in de Gallup-gegevens over het gebruik van marihuana, waarbij jongvolwassenen een hogere prevalentie van marihuanagebruik melden dan oudere volwassenen.

Op regionaal niveau gebruikt 21% van die in de westelijke Verenigde Staten CBD-producten, vergeleken met 13% in het zuiden en 11% in het oosten en het Midwesten. Marihuanagebruik is legaal in veel westerse staten en CBD-producten zijn al langer beschikbaar voor inwoners van deze staten.

Waarom sommige mensen CBD gebruiken

Terwijl de FDA het gebruik en de effectiviteit van CBD-producten blijft onderzoeken, zeggen marketeers dat ze een breed scala aan medische en therapeutische voordelen hebben. CBD-gebruikers in de Verenigde Staten noemen verlichting van pijn (40%), angst (20%), slapeloosheid (11%) en artritis (8%) als belangrijkste redenen voor gebruik.

Van de mannen en vrouwen die CBD-producten gebruiken, zeggen ongeveer vier op de tien dat ze het gebruiken om pijn te verlichten, maar vrouwen hebben meer kans dan mannen om het te gebruiken om angst te verlichten (respectievelijk 25% versus 14%) en mannen gebruiken ze vaker dan vrouwen om te slapen (15% versus 8%).

Nettoresultaat
Sinds de inwerkingtreding van de wet van 2018 die de hennepteelt legaliseert in december vorig jaar, zijn veel CBD-producten op de markt gebracht, maar de overgrote meerderheid van de Amerikanen kent ze nog niet of kent ze niet. niet gebruiken. Degenen die zeggen dat ze het gebruiken, worden voornamelijk gebruikt om pijn, angst en slapeloosheid te behandelen.

Oudere Amerikanen zijn minder bekend met CBD-producten en gebruiken ze nu minder snel. Naarmate de FDA CBD-producten begint te reguleren en als ze vaker voorkomen, kunnen oudere Amerikanen het meest profiteren voor de behandeling van pijntjes die gepaard gaan met leeftijd.

Tags: puberVerbruikHuile de CBDoverzichtstatistiqueUS