dichtbij
legalisatie

$ 1 miljard gewonnen in Colorado sinds de cannabisrevolutie

Foto-illustratie door Sarah Rogers / The Daily Beast
Blog-Cannabis

Volgens een officieel rapport blijft de legale industrie van Colorado groeien, de belastinginkomsten overtreffen de verwachtingen

Sinds 2014 heeft de opbrengst van belastingen, licenties en wettelijke cannabisrechten de grootste bijdrage geleverd aan programma's op het gebied van gezondheid, openbare veiligheid en menselijke diensten, in totaal $ 1 dag volgens de maandelijkse rapporten van het Canadese Ministerie van Inkomsten (CDOR) voor gegevens over verkoop en inkomsten van cannabis die afgelopen woensdag zijn vrijgegeven.

Gouverneur Polis

Le Rapport laat zien dat de cannabisindustrie in Colorado floreert, maar we kunnen niet op onze lauweren rusten. We kunnen en moeten het beter doen in het licht van de toegenomen nationale concurrentie. We willen dat Colorado de beste staat is voor investeringen, innovatie en ontwikkeling voor deze economische sector ", zei gouverneur Polis. Deze industrie draagt ​​bij aan de groei van onze economie door te creëren
banen en genereren waardevolle inkomsten die dienen om de consumptie van jongeren te voorkomen, de volksgezondheid en veiligheid te beschermen en te investeren in de bouw van scholen.

Tot nu toe bedroeg de omzet iets meer dan 1,02 miljard en de omzet heeft 6,56 miljard overschreden. Op dit moment heeft Colorado 2 917-licentiehouders en 41076-medewerkers in licentie om in de branche te werken.

als gelezen
Hoe beschimmeld gras te herkennen

Vijf jaar geleden hielpen detailhandelsbelastingen de allereerste openbare markt financieren: voorlichtingscampagne en wetenschapscommissie om de gezondheidseffecten te onderzoeken zoals verplicht gesteld door Colorado kiezers.

Vandaag, terwijl de detailhandel stabiel blijft, omvatten outreachinspanningen gemeenschapsgerichte jeugdpreventie in meer dan 50-gemeenschappen om de lokale inspanningen te vergroten, zei Tista Ghosh, Chief Medical Officer of Health and Wellness. milieu. Meer en meer volwassenen zijn zich bewust van de wetten rond cannabis en steeds meer ouders praten met hun kinderen over de risico's en de meeste jonge vrouwen zijn op de hoogte van de gevaren van alcoholgebruik tijdens de zwangerschap, bevalling en het geven van borstvoeding.

Belastinginkomsten ondersteunen programma's van het Colorado Department of Education, zoals het Building Excellent Schools Today (BEST) en het School Health Professional Grants-programma en het Prevention Grant-programma. pesten op school en voor onderwijs.

Het Colorado Department of Social Services gebruikt het Marijuana Income Fund voor de financiering van:

  • community-based gedragswetenschappelijke programma's
  • geestelijke gezondheidszorg voor jongeren en volwassenen
  • afleiding van het strafrecht
  • Stoornissen in alcohol en andere drugs
  • ontgifting en verslavingsdiensten
als gelezen
High Times verwerft Spannabis voor meer dan 7 miljoen dollar

Daarnaast ondersteunen de fondsen de instellingen voor geestelijke gezondheidszorg in Pueblo en Fort Logan en Tony Grampsas Youth, een reeks gemeenschapsgerichte programma's voor jeugddiensten. die zich richten op jongeren en hun gezinnen voor preventie- en interventiediensten in het Nationaal Hoofdstedelijk Gewest. inspanningen om incidenten van jeugdcriminaliteit en -geweld te verminderen, marihuanagebruik bij jongeren te voorkomen en kindermishandeling en verwaarlozing te voorkomen.

Bijna 7 miljard dollar aan cannabis en zijn derivaten zijn sinds 2014 verkocht in legale winkels. Meer dan een miljard van hen betraden de staatskas en werden volgens de wet geoormerkt voor onderwijs, gezondheidszorg en infrastructuur. "Legalisatie helpt de economie en creëert banen."

Tags: puberBedrijfColoradoKindmilieubelastingOnkruid