dichtbij
legalisatie

Extracties voor medisch gebruik zijn nu legaal in Arizona

Blog-Cannabis

Hooggerechtshof van Arizona legaliseert cannabis-medische extracten

Het Hooggerechtshof van Arizona oordeelde dat cannabisextracten voldoen aan de definitie van medicinale cannabis onder de Medical Marihuana State Act, volgens een rapport van Phoenix New Times. De unanieme beslissing verhindert op een effectieve manier wetgevers en regelgevers om uittreksels uit dispenserplanken te verwijderen en patiënten te beschermen tegen het in bezit hebben van concentraten.

De staat heeft momenteel iets meer dan 200 000-deelnemers aan het programma, waaronder meer dan 196 000-patiënten die door ongeveer 130-klinieken worden bediend. Meer dan 2,5 ton van eetbare producten in 2018 werden gekocht en volgens de staat records, plus 2,5 ton van producten die concentraten bevatten.

De beslissing belette de patiënten echter niet om cannabis voor concentraten of apotheken te extraheren om ze te verkopen. De politie heeft de klinieken niet onderdrukt, maar sommige patiënten werden gearresteerd en veroordeeld na de beslissing van de lagere rechtbank, volgens het rapport.

als gelezen
Het neefje van Meghan Markle op MTV

Hoe is het begonnen?

Rodney Christopher Jones werd gearresteerd in 2013 voor het bezit van 1,4 gram hasjiesj en hoewel hij een medicinale cannabispatiënt is in de staat, werd hij veroordeeld tot tweeënhalf jaar in de 2014-gevangenis. Vorig jaar oordeelde het Court of Appeal van de staat Jones en Judge Jon W. Thompson schreef in de meerderheidsopvatting van het Hof dat de AMMA (Arizona Medical Marijuana Act) "niets zegt over hasj ".

"Wij geloven dat de definitie van marihuana zowel de blad / gedroogde bloemvorm als de geëxtraheerde hars, inclusief hasjiesj, omvat." - Arrest van het Hooggerechtshof van Arizona in de zaak Rodney Christopher Jones, via de New Times

Het Hooggerechtshof oordeelde dat de staatswet "marihuana definieert als alle delen van de plant". Het woord "alles", een van de meest complete woorden in de Engelse taal, betekent precies dat. " De kennisgeving beschermt ook expliciet patiënten en bedrijfseigenaren tegen rechtszaken voor concentraten.

Jones 'veroordeling werd ook vernietigd door de rechtbank.

De medische cannabisgemeenschap in Arizona en de commerciële industrie kunnen eindelijk ademen: het Hooggerechtshof van de staat heeft dinsdag een cruciale oproep gedaan door unaniem af te zien van een hardhandig optreden tegen harsextracten. De partijen in de staat Arizona v. Rodney Christopher Jones werd dinsdag na 10 op de hoogte gebracht dat Jones zijn telefoontje had gewonnen.

als gelezen
Voordelen en gevolgen van de wettelijke leeftijd in Canada

De positieve beslissing voor de marihuana-industrie betekent niet dat er veranderingen zijn, ballpointpatronen, concentraten zoals was en kruimelschilfers, geïnfundeerd voedsel en dranken, postzegels, tincturen en nieuwsproducten zal niet langer worden verboden, zoals werd gevreesd.

De vraag of AMMA op harsextracten van toepassing is, is nu opgelost.

Een unieke aanpak voor de extractie van cannabinoïden

Het nieuws trof de cannabis scene in Arizona als een butaanexplosie. Concentraten zijn een belangrijk en cruciaal onderdeel geworden van de klinische activiteit; sommige kliniekexploitanten beschreven het mogelijke concentratieverbod als een catastrofaal scenario voor de industrie. Patiënten vreesden dat de medicijnen die voor hen werken alleen beschikbaar zijn op de zwarte markt.

Klinieken en patiënten, in een flagrante demonstratie van burgerlijke ongehoorzaamheid, negeerden volledig de beslissing van het hof van beroep, cartouches voortzetten, verkopen, kopen en consumeren, doordrenkte frisdranken, pijncrème, gebroken dabber en andere producten die THC-extracten bevatten.

Het besluit van de rechtbank betekent dat in aanmerking komende patiënten niet langer bang hoeven te zijn voor vervolging voor het gebruik van hun medicijnen op de meest nuttige manier.

Tags: apotheekAfkomstLoiMarihuanaUS