dichtbij
legalisatie

Florence's farmaceutische en militaire fabriek zegt: "Meer medische cannabis nodig hebben"

Blog-Cannabis

De militaire apotheek van Florence zal de productie verhogen om aan de groeiende vraag te voldoen

Na Salvini, minister van Binnenlandse Zaken, die het voorstel intrekt om te legaliseren en geen rekening houdt met de behoeften van een hele sector of de wet, is het de beurt aan het Italiaanse leger (enige geautoriseerde centrum van Italië produceren) om zijn recht te plaatsen.

Sinds 2017, de verkoop van cannabislicht met een THC-concentratie lager dan 0,2% is legaal in Italië. Honderden winkels die deze producten verkopen, zijn sindsdien geopend. ondanks de aanval op deze bedrijven Minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, zegt de militaire farmaceutische fabriek willen "Verdubbeling van de productie".

De productie van medicinale cannabis in Italië zal naar verwachting de productie verhogen als antwoord op de groeiende vraag. Momenteel is de productiecapaciteit ongeveer 150 kilo in vergelijking met een geschatte jaarlijkse vraag naar 2019 van ongeveer één ton. De rest wordt gecompenseerd door import voornamelijk uit Nederland.

"Dankzij de extra financiering van de nieuwste financiële wetgeving, kent Italië een aanbesteding uit om een ​​bedrijf te identificeren dat zijn cannabis-kassen zal uitbreiden. Met 2020 kunnen we de productiecapaciteit tot driehonderd pond per jaar verhogen, "zei kolonel Antonio Medica, directeur van de militaire farmaceutische fabriek in Florence.

In Italië biedt het leger medische marihuana, voor sommigen is het een groot probleem.
Antonio Medica, kolonel die de leiding heeft over het cannabislaboratorium van het Italiaanse leger, toont de marihuana geproduceerd door het chemisch en farmaceutisch instituut (ICFM), de 27 januari 2017 in Florence

Om aan de groeiende vraag te voldoen, overwegen het ministerie van Defensie en het ministerie van Volksgezondheid ook om een ​​of meer particuliere partners te identificeren, die zouden kunnen investeren in het verhogen van de productie in het Pharmaceutical of Florence, waar ook de in plaats daarvan.

als gelezen Illinois Parliament keurt medicinale cannabis goed voor studenten

"We hebben directe gebieden om meer dan vierduizend kilogram productie per jaar te bereiken," zei kolonel Medica. We hebben de vaardigheden, maar we missen investeringen, we zijn op zoek naar een partner om deze grote sprong in productie te maken in termen van kwantiteit, die we dan voor de kwaliteit zullen zorgen.

Het uiteindelijke doel is om nationale behoeften te verzadigen en misschien zelfs een overschot produceren beschikbaar voor export.

"We werken ook op het gebied van extracties, voegt de kolonel toe. We hebben een manier gevonden om een ​​olieachtig extract te maken zoals dat wordt geproduceerd door alle apotheken, maar dat op industrieel niveau wordt vervaardigd, wat de standaardisatie zal garanderen.

Al deze evenementen ontvouwen zich toen duizenden mensen zaterdag 11 May marcheerden voor de 19e editie van de "Million March for Cannabis"

Blog-Cannabis
Tags: Landbouw / GrowItaliëLoigeneeskrachtige planten