dichtbij
Bedrijf

De DEA heeft een aanbesteding uitgeschreven om cannabis te verbranden

Blog-Cannabis

Hij vraagt ​​ook om te stoppen met hen te bellen

Het Amerikaanse Drug Enforcement Agency heeft een aanbesteding uitgeschreven om een ​​leverancier te vinden die cannabis kan verbranden ten dienste van politie-invallen. Ze hadden niet verwacht overweldigd te worden door telefoontjes van burgers die zich vrijwillig aanmeldden om het werk voor hen te doen.

De DEA, het federale agentschap voor de bestrijding van drugsverslaving in de Verenigde Staten, heeft dat wel gedaan gepubliceerd a enigszins ongewone veiling op de officiële website van de Amerikaanse overheid.

Verbrandingsdienstverlener

"De DEA-divisie van Houston, Texas heeft een leverancier nodig om diensten voor bewijsvernietiging te bieden, waaronder grote hoeveelheden marihuana en andere drugs", aldus de verklaring.

Het document op de behoeften van de ondernemer duidt erop dat hij "in staat moet zijn om minstens 450 kilo cannabis per uur te verbranden zonder sporen van drugs achter te laten".

De DEA biedt ook gewapende beveiligingsmedewerkers om het vuur te begeleiden, waarbij elke stap wordt gefilmd met camera's met gesloten lus.

De advertentie werd op internet viral en trok reacties aan van Cannabisfans die grapten dat ze zich vrijwillig wilden inzetten voor de job.

Het bieden was natuurlijk bedoeld voor bedrijven, niet voor particulieren, maar misleidende publicaties over het onderwerp leidden tot een golf van geïnteresseerde oproepen die de telefoonlijnen van de DEA-kantoren in Houston overspoelden.

"Een aantal bedrieglijke publicaties beweerden dat we inwoners van Houston zochten om marihuana voor ons te verbranden en een instroom van oproepen van burgers veroorzaakten", aldus de Twitter-pagina van het agentschap. "Adverteren was voor grote organisaties, geen individuen", voegde ze eraan toe.

Gisteravond werd de situatie zo erg dat de DEA gedwongen werd een verklaring af te leggen waarin mensen werd gevraagd om ze niet meer te bellen.

In een verklaring aan de media voegde de DEA eraan toe dat het "het waardeert dat de burgers van Houston klaar staan ​​om hun hulp aan te bieden", maar dit is een aanbesteding van de overheid voor grote bedrijven die worden vastgehouden bij wet om de paar jaar opnieuw publiceren.

Wat vraagt ​​de aanbesteding voor de DEA

De DEA is voornemens om een ​​enkele aankooporder met vaste prijs uit te geven in overeenstemming met de Federal Acquisition Regulation (FAR) Part 13. Er wordt verwacht dat het een uniek broncontract voor Tucson Iron & Metal zal zijn. Het aanbod zal worden vastgesteld voor de vernietiging door verbranding van bewijs in de volgende steden van de staat Texas: McAllen, Brownsville, Corpus Christi, Laredo en Eagle Pass. Onderzoek heeft aangetoond dat er slechts één leverancier is in de buurt van McAllen, Brownsville, Corpus Christi, Laredo en Eagle Pass en residente kantoren die de benodigde services voor deze vereiste kunnen bieden. De toepasselijke NAICS-code (North American Industry Classification System) is 562213, "Solid Waste Combusers and Incinerators". Belanghebbende partijen kunnen hun interesse en het vermogen om aan de vereiste te voldoen, aangeven. Uitspraken over capaciteiten moeten elektronisch worden ingediend bij [Email protected] niet later dan maart 25 2019 om 10 h, sluitingsdatum. Het besluit van de regering om de mededingingsvereiste niet te openen op basis van de antwoorden op deze kennisgeving is naar eigen goeddunken. Deze Notice of Intent vormt geen competitieve uitnodiging. Een prijsaanvraag (RFQ) zal niet beschikbaar zijn. Te late indieningen worden niet geaccepteerd.

"Het kan een interessante titel zijn, maar de waarheid is veel gebruikelijker: onze afdelingsfunctionarissen van Houston werken aan een groot aantal zaken en nemen enorme hoeveelheden illegale drugs in beslag. Het reguleren van de effectieve en veilige vernietiging van deze medicijnen is slechts een deel van ons werk, "schreven ze.

Tags: BUZZDEAGebruikenpolitie