dichtbij
Bedrijf

Aurora begint te verkopen aan Duitse apotheken

Blog-Cannabis

Pedanios wordt het eerste product op basis van cannabisolie-extract in overeenstemming met de Duitse monografie voor de bereiding van farmaceutische producten.

Derivaten met een hoge marge versnellen de omzetgroei in Europa. Aurora Cannabis won 2,84% en handelde in de buurt van 8-dollars in de actie laatste maandag, nadat de producent had aangekondigd dat hij cannabisoliën in Duitse apotheken had verkocht.

Aurora Cannabis Inc. zal beginnen met de verkoop van cannabisoliën in Duitse apotheken na ontvangst van alle benodigde goedkeuringen van Canadese en Duitse regelgevende instanties.

Aurora is marktleider in medicinale cannabis in Duitsland. Het bedrijf levert de Duitse markt gedroogde cannabisbloemen via Aurora Deutschland (voorheen Pedanios) sinds december 2015 en in Aurora-producten die sinds september in Canada zijn geteeld 2017. Aurora heeft een sterk merk gevestigd als een vertrouwde leverancier van voorschrijvende artsen, apothekers en Duitse patiënten. Als een van de weinige bedrijven die olie kunnen verkopen in deze groeiende markt, is Aurora goed gepositioneerd om merkleiderschap op te bouwen op de Europese derivatenmarkt.

Na een baanbrekend voordeel te hebben bereikt in de verkoop van cannabisoliën in Duitsland, bevinden we ons in een unieke positie om ons leiderschap in de markt uit te breiden en de groei van onze Europese activiteiten te versnellen. Naarmate onze wereldwijde productiecapaciteit blijft groeien, kunnen we strategisch meer producten uit onze EU GMP gecertificeerde teeltfaciliteiten toewijzen aan deze markt met hogere marges die nog steeds grotendeels onderbenut is . De eerste productiefaciliteit, de onlangs verworven MedReleaf Markham-faciliteit en de Europese medicinale cannabisdistributeur Aurora Deutschland, eigendom van 100%, hebben dit certificeringsniveau bereikt.

Aurora, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd in Edmonton, Alberta, Canada, met een capaciteit voor de financiering van meer dan 500000 kg per jaar en operaties in 24 landen op vijf continenten, is een van de grootste en belangrijkste Cannabisbedrijven in de wereld.

als gelezen
Berlijn wil marihuana semi-legaliseren

Highly onderscheiden van concurrenten, heeft Aurora een uniek productieproces strategie ontwikkeld, coherent en effectief, gebaseerd op speciaal gebouwde voorzieningen die geavanceerde technologieën op te nemen in alle processen gedefinieerd door automatisering en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, wat resulteert in productie grootschalige producten van hoge kwaliteit tegen lage kosten.

In aanvulling op de snelle autonome groei van de Vennootschap en haar solide prestaties in het kader van de strategische fusies en overnames, die op dit moment bestaat uit 16 dochtermaatschappijen - MedReleaf, CanvasRX, Pack Pharmaceutical, Aurora Deutschland H2 Biopharma, Urban Cultivator BC Northern Lights Larssen Kassen en CanniMed Therapeutics, Anandia Labs HotHouse Consulting, MED Colombia, AGROPRO, Borela, ICC Labs en Whistler

Aurora onderscheidt zich door haar reputatie als partner en voorkeurswerkgever in de wereldwijde cannabisindustrie, nadat ze strategische partnerschappen met een aantal toonaangevende innovators heeft geïnvesteerd en opgericht.

Tags: DuitslandAuroraCannabis olieApotheek