dichtbij
Bedrijf

Statistieken 2019: aantal banen in de juridische sector

Blog-Cannabis

In 2019 heeft legale cannabis 211000-taken tot vol gemaakt
tijd in Amerika

Hoeveel banen zijn er in de legale cannabisindustrie? Dit is een veel voorkomende vraag die de Amerikaanse regering weigert te beantwoorden.

Aangezien cannabis op federaal niveau illegaal blijft, zijn bureaus voor arbeidsgegevens zoals Bureau of Labor Statistics zijn allemaal niet op de hoogte van branchegerelateerde functies.

Een aanzienlijk aantal banen

In de afgelopen drie maanden heeft het datateam van Leafly, in samenwerking met Whitney Economics, reisde van de ene staat naar de andere om het totale aantal fulltime banen in de legale cannabisindustrie van de staat te berekenen.

Er zijn er nu meer 211 000 Jobs in de industrie cannabis in de Verenigde Staten. Meer dan 64 000 van deze taken zijn gemaakt in 2018. Het is druk genoeg om het Soldier Field-stadion in Chicago te vullen, met 3 000 meer en meer mensen daarbuiten.

Legale cannabis is momenteel de grootste machine om banen te creëren in Amerika. Cannabisarbeid steeg met 21% in 2017. Hij won nog steeds 44% in 2018. We verwachten een nieuwe groei van minstens 20% van de werkgelegenheid in 2019. Dit zou een toename van 110% van de banen in de cannabissector in slechts drie jaar betekenen.

Download het volledige rapport

Speciaal rapport : 2019 Cannabis Jobs Count is alleen beschikbaar via Leafly. Het hoofdrapport biedt een nationaal overzicht van directe werkgelegenheid en indirecte banen en banen die door de legale cannabisindustrie worden veroorzaakt. We verstrekken ook gegevens over belastinginkomsten in de wettelijke verklaringen, groeivooruitzichten voor 2019, salarisbereiken voor de meest populaire cannabisopdrachten en tips voor huuracceptatie. De appendix van het rapport biedt een analyse per staat van grootte van de markt, groei en werkgelegenheid.

als gelezen
Nationale feestdag

Groei is het gevolg van wat?

Het Bureau of Labor Statistics heeft onlangs een lijst samengesteld van industrieën met de snelstgroeiende werkgelegenheidscijfers. De kansen op werk voor thuiszorgmedewerkers zullen naar verwachting toenemen met 47%. Naar verwachting zullen openingen voor technici van windturbines met 96% toenemen. Verwacht wordt dat de vereisten voor fotovoltaïsche zonne-installatiebedrijven met 105% zullen toenemen. Deze winst zou over een periode van 10-jaren moeten plaatsvinden.

Wat ongelooflijk is, is dat hetDe groei van 110% in banen in de cannabissector zal zich in slechts drie jaar hebben voorgedaan.
Sommige staten die legaal cannabis te verkopen aan volwassenen al enige tijd - Colorado en Washington state hebben hun winkels geopend in 2014 - begin tot groei van de werkgelegenheid in de cannabis sector dop te zien.

Ondertussen ondervinden nieuwe juridische staten, zoals Florida (medisch) en Nevada (gebruik door volwassenen) een baantjesboom in cannabis met indrukwekkende winst:

Florida heeft zijn tewerkstelling in de 703% 2018-cannabisactiviteiten verhoogd door meer 9.000-banen toe te voegen.
Nevada heeft in hetzelfde jaar meer 7 500-banen gecreëerd.
Pennsylvania rondde het 2017-jaar af met ongeveer 90-banen in de cannabissector. Hij rondde het 2018-jaar af met bijna 3 900.
New York heeft zijn tewerkstelling in de 278% cannabis-business vergroot en 2018 voltooid met meer dan 5.000-banen.

als gelezen
Amerikaanse ironie tegenover de Rasta's

Wie huurt hij in 2019

Californië, Massachusetts, Oklahoma, Florida en Arkansas zoeken talent - en ze hebben het nu nodig.

Cannabis verhuren in Californië heeft in 2018 relatief stabiel gebleven als gevolg van de verstoring veroorzaakt door de doorgang van een ongereguleerde medische systeem naar een erkende en gereguleerde markt voor medische consumptie en volwassene. Maar we verwachten dat de banen in de cannabissector in 21 met 2019% zullen groeien. In bruto termen betekent dit dat 10261 hoogbetaalde banen met voordelen en mogelijkheden voor vooruitgang wachten om te worden ingevuld.
In Massachusetts is de volwassen overheidsmarkt nog maar net begonnen. We zijn van plan in de komende 9-maanden meer 500 12-taken te maken.
Van Florida wordt verwacht dat het meer 5 000-banen in 2019 creëert, waardoor de totale werkgelegenheid van de staat in de cannabisindustrie zou toenemen tot ongeveer 15 000.
Oklahoma is nu het Wilde Westen van cannabis. Er was geen baan in de cannabissector een jaar geleden. Nu is er 2 107. Over een jaar verwachten we dat er 4 407 zal zijn.
Arkansas begint net aan zijn programma voor medische doeleinden, maar er is ruimte voor groei: 135 Jobs nu bij 960 tegen het einde van het jaar.

Hoe een baan te krijgen

Gedurende de week, Leafly publiceert een reeks artikelen over het werk in de cannabis industrie: waar is de groei, wat is dat om te werken in de cannabis industrie, en hoe dit interview te verpletteren werk en breng een aanbod naar huis.

voorspelling: Leafly

Tags: CaliforniëGebruikenvormingUS