dichtbij
Bedrijf

De cannabisolie pacth komt binnenkort

Blog-Cannabis

Aphria tekent wereldwijde licentieovereenkomst met Manna Molecular Science

Aphria Corporation heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd met Manna Molecular Science, een producent van geavanceerde transdermale pleisters. Gebaseerd op Manna's gevestigde formuleringen, apparatuur en processen, zal Aphria pleisters produceren en verkopen die cannabisolie bevatten voor haar gevestigde assortiment van medische en volwassen merken.

"Terwijl we blijven zoeken naar andere toedieningsvormen, zijn we verheugd om consumenten nieuwe, innovatieve manieren te bieden om met cannabis om te gaan," zei Jakob Ripshtein, President van Aphria. "Als een bedrijf op het snijvlak van cannabisinnovatie, zal Manna Molecular Science een belangrijke strategische partner zijn voor Aphria. Net als wij zijn ze vastbesloten om veilige, hoogwaardige cannabisproducten beschikbaar te maken voor een breed scala van consumenten over de hele wereld. "

Volgens de voorwaarden van het contract verleent Manna aan Aphria de exclusieve voorkeursverkoperstatus voor een periode van vijf jaar, evenals een exclusieve licentie om Manna-patches met cannabisolie als ingrediënt te produceren, op de markt te brengen, te promoten en te verkopen actief.

"Manna is zeer verheugd om deze monumentale stap met Aphria te nemen om een ​​internationaal erkend merk te worden. Aphria geeft Manna de mogelijkheid om het Manna-patch wereldwijd te verspreiden en onze principes van uitmuntendheid in productontwerp en fabricage met de rest van de wereld te delen, "zei Nial C. DeMena, General Manager van Manna Molecular wetenschap.

Langdurige afgifte van transdermale actieve ingrediënten

De transdermale pleister Manna is ontwikkeld door farmaceutische wetenschappers van het Massachusetts Institute of Technology met behulp van geavanceerde methoden voor onderzoek en productontwerp. Het werkt voor alle cannabinoïden en is ontworpen om te werken met hoogwaardige cannabisextracten, hele planten, die op elke pleister met een farmaceutische kwaliteit worden afgedrukt. Elke pleister is vrij van latex en allergenen en beheert de dosis voor 12-uren automatisch via de huid.

als gelezen
Een revolutionaire droogtechnologie

Over Aphria

Aphria is een van 's werelds toonaangevende cannabisbedrijven, gedreven door een niet-aflatende inzet voor zijn mensen, productkwaliteit en innovatie. Aphria, met het hoofdkwartier in Leamington, Ontario, de hoofdstad van de broeikasgassen van Canada, heeft de standaard gezet voor goedkope productie van schone, veilige, farmaceutische cannabis cannabis geteeld onder de zwaarste omstandigheden ter wereld. natuurlijke mogelijkheden. Door zich te concentreren op onaangesproken kansen en gebruik te maken van de nieuwste technologie, is Aphria toegewijd om revolutionaire innovaties naar de wereldwijde cannabismarkt te brengen. De merkenportfolio van het bedrijf wordt ondersteund door uitgebreid en deskundig onderzoek om te voldoen aan de behoeften van elk consumentensegment. Geworteld in de multigenerationele expertise van onze oprichters in de commerciële landbouw, creëert Aphria op lange termijn, duurzame waarde voor haar aandeelhouders door een gediversifieerde benadering van innovatie, strategische partnerschappen en wereldwijde expansie, met een aanwezigheid in meer dan 10 landen op 5-continenten.

als gelezen
Facebook is van plan wijzigingen aan te brengen in zijn anti-cannabisbeleid

Over Manna Molecular Science

Manna Molecular Science is opgericht in 2015 en combineert extracten van hele plant-cannabis met innovatieve technologie om cannabisgeneesmiddelen in het dagelijks leven te bevorderen. Hun lab-team bestaat uit wetenschappers met tientallen jaren ervaring in farmaceutische formulering, analytische chemie en productontwikkeling.

BRON Aphria Inc.

Tags: Patchtechnologiebehandeling