dichtbij
Wetenschap

Wat drijft patiënten om medisch kruid te consumeren?

Blog-Cannabis

Nieuwe studie probeert het doel van consumptie te begrijpen

Sinds de 1990-jaren in de Verenigde Staten hebben cannabisverdedigers gepleit voor een herevaluatie van het gebruik van de plant als een therapeutische behandeling bij verschillende ziekten. In 2018 hebben 33-staten, waaronder Colombia, het medicinale gebruik van cannabis goedgekeurd, terwijl 10-staten het voor recreatieve doeleinden hebben gelegaliseerd. Vanuit juridisch oogpunt is het verbruik van de fabriek echter nog steeds erg gereguleerd.

Een tegengif voor chronische pijn

Nieuw onderzoek van de Universiteit van Michigan, onlangs gepubliceerd, verdiepen de gegevens van het legale gebruik in de geneeskunde, om het gebruik ervan beter te begrijpen.

"We hebben deze studie gedaan omdat we wilden begrijpen waarom mensen cannabis gebruiken voor medische doeleinden, en als deze redenen gebaseerd zijn op bewijs," zegt hij. Kevin Boehnke, onderzoeker bij de Afdeling Anesthesiologie, Onderzoekscentrum chronische pijn en vermoeidheid.

Om de verschillende gebruikspatronen te onderzoeken, hebben verschillende onderzoekers de subsidiabiliteitsvereisten gegroepeerd die zijn gemeld door patiënten met een gebruikslicentie. In 2017 worden in een rapport 10 000 wetenschappelijke samenvattingen over de gezondheidseffecten van medisch en recreatief gebruik belicht. De bevindingen tonen aan dat chronische pijn, misselijkheid, braken en symptomen van multiple sclerose aanzienlijk worden verbeterd door middel van cannabisbehandeling.

als gelezen
Investor Awards 9 miljoen dollar aan Harvard en MIT voor cannabinoïdenstudie

Bewijsmateriaal ...

Ondanks variabele gegevens had de helft van de staten alleen door de patiënt gerapporteerde gegevens. De onderzoekers noteren geautoriseerde 641 176-patiënten geregistreerd in 2016 tegen 813 917 in 2017. Deze gegevens zijn veel lager dan het werkelijke aantal gebruikers. Het aantal patiënten neemt dramatisch toe en in 62,2% van de gevallen is het doel om chronische pijn verlichten wat van invloed is op ongeveer 100 miljoen Amerikanen.

Ten slotte lijkt het niet moeilijk te begrijpen dat gebruikers er de voorkeur aan geven om een ​​plant te gebruiken om pijn te verlichten in plaats van opiumgebaseerde maar legaal te leveren behandelingen te moeten consumeren.

En terwijl de meerderheid van de Amerikaanse staten medicinale cannabis hebben gelegaliseerd, moet nu de beste manier worden onderzocht om het veilig te reguleren in de medische praktijk.

Een zaak om te volgen ...

Tags: pijnbestrijdingVerbruikdouleur chroniqueEtude