dichtbij
Lifestyle

Weedcraft: een nieuw videogame voor aanstormende gamers

Blog-Cannabis

Weedcraft Inc. handelt over de cultuur, legalisatie en hypocrisie van de overheid.

Ga de onvergankelijke stoners redden met de eerste managementgame die volledig is gewijd aan het universum van wiet. Weedcraft Inc simuleert een commerciële onderneming binnen de grenzen van de echte met zijn illegale kant. Ontwikkel in uw kelder, te verkopen op straat, zal haar klantenbestand uit te breiden, het verbeteren van uw activiteiten, worden legit, geconfronteerd met onzekere en veranderende wetten, hebben gelobbyd politici, vet de benen en doen wat je moet om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Devolver Digital heeft vandaag aangekondigd dat de game in april zal worden uitgebracht en een nieuwe trailer toont gameplay-clips uit enkele van zijn meerdere scenario's. De ontwikkeling van Vile Monarch heeft twee van deze scenario's beschreven in de aankondiging van vandaag, een eenvoudig genoeg: alle aspecten van uw bedrijf ontwikkelen en beheren, van groei tot verkoop, van marketing tot politiek manoeuvreren en marketing. andere meer gericht op de echte politieke gevolgen van legalisatie. Net als veel andere managementgames vraagt ​​Weedcraft Inc je om verschillende verzoeken te combineren, alleen deze keer, in plaats van een hotel of restaurant te runnen, verkoop je gras in een land waar het gras nog steeds is illegaal zijn en dus juridische problemen krijgen die uw ondernemersambities omzeilen.

als gelezen
De films voor stoners

Deze nieuwe onderhoudende rant verkent de productie, de oogst en de verkoop van cannabis in de Verenigde Staten geconfronteerd met de politieke, culturele en financiële van een land waarvan de relatie met de mooie groene plant is complex en paradoxaal.

Om zijn kleine imperium niet in rook te zien opgaan, moeten de goede ondernemers de middelen zorgvuldig rangschikken om te zorgen voor een solide en constante productie en distributie van deze subtiel gekruide snoepjes. Cultiveren van de beste planten, waardoor ingenieuze hybridisatie om nieuwe rassen te creëren, werven en beheren van een groeiende personeel, om de concurrentie het hoofd: als in het echte leven, het bedrijfsleven hasj is een enorme uitdaging zoveel als een enorme kans. Tussen het sluipende kapitalisme en de smalle manieren, zullen de politie en de politieke sfeer elk hun zegje doen als je rijk van splif groeit, dus pas op; het gras mag elders niet groener zijn.

Gepresenteerd inzichtelijke en gedetailleerde manier, dit is een hot topic in de originele echo Weedcraft Inc. Als zijn rijk groeide, natriumlampen liefhebber zal moeten werken met of tegen verschillende personages met een uniek karakter, kiest hij te associëren met de grote vis van de politieke wereld, om de krachten van de orde om te kopen of om te vechten voor het recht op therapeutische cannabis, zelfs om te proberen de wetten te laten evolueren. Niets is onmogelijk in naam van plantkunde, en vooral onmetelijke winsten die worden aangekondigd!

als gelezen
Wereldwijd succes van Pot Farm

Binnenkort op Stoom

Tags: 420puberToepassingStoner