dichtbij
Lifestyle

Senioren verhogen de consumptiesnelheid

Blog-Cannabis

In de Verenigde Staten bestelden Amerikaanse consumenten in 2018 alle 8 seconden cannabis

Volgens het bezorgbedrijf Eaze, "Consumenten bestelden alle 8-seconden in 2018. "Deze informatie staat in een bedrijfsrapport dat ons ook vertelt dat veel van deze consumenten babyboomers waren: mensen die over de hele wereld zijn geboren tussen 1946 en 1964. Er zijn ongeveer 76 miljoen babyboomers in de Verenigde Staten, ongeveer 29% van de bevolking.

Le Eaze-rapport stelt dat "het nieuwe consumenten cannabis hebben augmenté de 140% dankzij de legalisatie van consumptie door volwassenen. Hoewel de gemiddelde leeftijd van de consument 31 is, zijn babyboomers een van de snelstgroeiende segmenten, het afgelopen jaar met 25% gegroeid. " Senioren zijn ook de grootste gebruikers van cannabis. Gemiddeld besteden ze 53% meer dan Generation Z-consumenten, veteranen vertegenwoordigen 3% en mensen met een beperking, 11%.

als gelezen Las Vegas staat op het punt het nieuwe Amsterdam te worden

Vrouwen hebben ook vooruitgang geboekt in deze markt. Het aantal cannabisgebruikers in 2018 is bijna verdubbeld in vergelijking met 2017, dat voor het derde jaar op rij 3% groei in marktaandeel vertegenwoordigt. Vrouwen zijn nu goed voor 38% van de consumenten. Eaze voorspelt "een gelijke genderrepresentatie tussen cannabisgebruikers door 2022."

De kwestie van de zwarte markt is nog steeds niet opgelost ...

In het verslag wordt niet vermeld of de toename van het consumptiepatroon een overgang van de illegale markt naar de legale markt betekent of dat deze alleen uit legale toegang voortvloeit: iets dat uit een specifiek politiek oogpunt goed zou zijn om te weten het tijdschrift Forbes.

De legale markt voor cannabidiol (CBD) is echter zeker in opkomst: van 2,6% van de consumenten in 2017 naar 4,8% in 2018. Met 8,4% cannabisgebruikers zijn babyboomers de leiders van CBD-consumenten.

Blog-Cannabis
Tags: Verbruiksenior