dichtbij
Medische kledij

Menselijke experimenten met autisme behandeling

https://basresearch.com/science/autism-and-cbd-oil/
Blog-Cannabis

Hennepolie en CBD verminderen de symptomen van autisme bij kinderen

Het was moeilijk om geschikte behandelingen te vinden om de symptomen geassocieerd met Autismespectrumstoornis (ASS) te verbeteren. Maar anekdotisch is dat sommige rapporten hebben aangetoond dat behandeling met verschillende cannabisoliën verschillende symptomen van ASS heeft verzacht.

Nu een nieuwe studie door onderzoekers van de Ben-Gurion Universiteit van de Negev en Soroka University Medical Center in Israël toont aan dat cannabis als een behandeling voor ASS lijkt een goed verdragen optie voor veilig en effectief te zijn symptomen zoals aanvallen, tics, depressie, agitatie en woedeaanvallen verlichten bij een groep patiënten van 18 en jonger.

De resultaten van de nieuwe studie zijn onlangs gepubliceerd in Wetenschappelijke rapporten in een artikel getiteld "Echte levenervaring met medicinale cannabisbehandeling bij autisme": Analyse van veiligheid en werkzaamheid." Daarnaast rapporteerden de onderzoekers dat "algemeen, meer dan 80% van de ouders rapporteerde een aanzienlijke verbetering of matig in hun kind ", aldus Lihi Bar-Lev Schleider, hoofdonderzoeker van het onderzoek.

"Hoewel de studie suggereert dat cannabis de behandeling veilig is en kunnen de symptomen bij autistische patiënten en de kwaliteit van leven te verbeteren, zijn wij van mening dat dubbele placebo-gecontroleerde studies zijn essentieel voor een beter begrip van de invloed van cannabis op patiënten met ASS, "zei de Professor Novak .

Andere onderzoekers die aan de studie deelnamen als Raphael Mechoulam van de Hebreeuwse Universiteit en Naama Saban De onderzoeksafdeling van Tikkun Olam trekt ook conclusies.

ASS is een pervasieve ontwikkelingsstoornis die zich uit in bijna elke dimensie van de ontwikkeling van het kind. Het is nu gebruikelijk om naar deze aandoening te verwijzen als een breed scala van pervasieve ontwikkelingsstoornissen (PDD) met een verscheidenheid aan manifestaties en symptomen.

als gelezen CBN: een natuurlijk slaapmiddel

"We analyseerden de retrospectief verzameld in de 188 patiënt behandeling programma met ASS behandeld met medische cannabis tussen 2015 en 2017 data", aldus Gal Meiri, de auteur van de studie Negev Autism Center. "De behandeling van de meerderheid van de patiënten was gebaseerd op cannabis olie met 30% dcannabidiol olie (CBD) en 1,5% tetrahydrocannabinol (THC). De symptomen, de algehele beoordeling van de patiënt en de bijwerkingen gedurende zes maanden waren de belangrijkste uitkomsten van de belangstelling en werden geëvalueerd met gestructureerde vragenlijsten. "

Verrassend genoeg rapporteerde 30% van de patiënten na zes maanden behandeling een significante verbetering, 53,7% van een gematigde verbetering en alleen 15% ondervond weinig of geen verandering.

Bovendien rapporteerden patiënten dat de kwaliteit van leven, gemoedstoestand en het vermogen om dagelijkse activiteiten uit te voeren vóór de behandeling en na zes maanden waren beoordeeld. Een goede kwaliteit van leven werd gemeld door 31,3% van de patiënten vóór het begin van de behandeling. Na zes maanden is de kwaliteit van leven meer dan verdubbeld om 66,8% te bereiken. De positieve stemming was 42% vóór de behandeling en 63,5% na zes maanden.

als gelezen De combinatie van cannabinoïden en chemotherapie tegen leukemie

Het vermogen om zich zelfstandig aan te kleden en te douchen is aanzienlijk verbeterd in vergelijking met cannabisbehandeling. Slechts een kwart (26,4%) rapporteerde geen problemen vóór de behandeling, terwijl 42,9% na zes maanden hun bekwaamheid om zich te kleden en te douchen, verbeterde.

Medicijnen tegen cannabisolie verbeterden ook significant de slaap en concentratie. Slaap- en concentratiesnelheden waren respectievelijk 3,3% en 0% bij baseline, versus 24,7% en 14% tijdens actieve behandeling.

Hoewel de onderzoekers werden aangemoedigd door hun bevindingen, waarschuwden ze voor overmatige interpretatie van resultaten of zelfmedicatie, omdat er grotere gecontroleerde onderzoeken nodig zijn om te bepalen of deze resultaten in een grote populatie geldig zullen zijn.

5.0
01
Blog-Cannabis
Tags: autismeCannabis olieHuile de CBDZoekenbehandeling