dichtbij
Cultuur en groei

Budzai: de Toronto-kunstenaar die groeit in spiralen

Je kent zeker de Bonsai van cannabis, ontmoeting met de Budzai.

Traditionele technieken gebruiken om vorm te geven bonsaiToronto-kunstenaar Peter M heeft twee gewone cannabisplanten getransformeerd tot fascinerende spiraalvormige sculpturen. Op het eerste gezicht is het niet voor de hand om wiet planten te herkennen, het lijkt meer op een verdraaid boom, met dikke stammen en bijna geen bladeren.

De planten van Peter M. staan ​​op zijn Instagram-account en zijn niet bedoeld om gerookt te worden. Hier zijn enkele foto's voor het plezier van de ogen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vrijstaande prinses? #c99? 294 dagen na ontkieming

Een bericht gedeeld door Budzai (@budzaiofficial) één

Peter M heeft geen eerdere ervaring met cannabisplanten en heeft op dit moment geen verlangen om zijn werk te consumeren.

"Ik heb op een dag besloten om een ​​levende kunst te maken zoals een bonsai, maar met iets meer controversieel en irritant," vertelt Peter M Lift & Co.

"Ik groei voor kunst en voor mijn eigen onderzoek," zegt hij. "Voor nu, richt ik me op de vegetatieve groei en het visuele ontwerp van mijn planten." Hoewel hij op een dag hoopt dat zijn sculpturen worden tentoongesteld in een galerie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Beperkt ⛓? 111 dagen na ontkieming? Blu (#BlueberryStrain)

Een bericht gedeeld door Budzai (@budzaiofficial) één

"Ik wil ook mensen aanmoedigen zich onconventioneel te ontwikkelen en het stigma van cannabis te doorbreken."

Om deze reden heeft Peter M samengewerkt Plant met voordelen, een collectief van cannabis bloggers, om het bewustzijn van veilige cultuur bij meer Canadezen te vergroten.


In sommige opzichten, de Budzai broers en zussen hebben zeer gelijkaardige behoeften aan die van de normale potplanten (geïsoleerde tent cultuur, een LED 150 W, ventilatoren, een houtskool filter), maar zoveel kan getuigen, thuis een cannabisplant laten groeien kan een uitdaging op zich zijn.

De Budzai dieet bevat veel meer gedetailleerde taken, zoals het rijden bij lage en hoge stress, bladgrootte, het rubber bedrading naar de romp (heel langzaam) te behandelen, en houten stokken tot zware planten te ondersteunen bovenaan. Om nog maar te zwijgen van heel veel geduld.

"De grootste uitdaging die ik heb gevonden, is om ze levend en bloeiende planten, terwijl het beheer van hun creatieve kant te houden," zegt Peter M. "Het is een levende kunst en het kan onvoorspelbaar zijn, waardoor het spannender voor mij. "

Ga naar de Instagram-pagina ici

Tags: Landbouw / GrowKnopPlantage