dichtbij
Medische kledij

Bill in Colorado voor de behandeling van autisme

Blog-Cannabis

Eerste wetgevende hindernis overschreden

Bill 19-1028Gesponsord door de Democratische vertegenwoordiger Edie Hooton Boulder en Republikeinse vertegenwoordiger Kim Ransom Lone Tree, werd goedgekeurd door een stemming van 10 1 tegen woensdag door de Health and Insurance Committee. Dit zou autistisch Colorado om de medische cannabis te genezen.

Ouders vragen de wetgevers van Colorado opnieuw om te legaliseren voor autisme

Ouders die rally's organiseerden voor deze maatregel hebben de traditionele behandelmethoden uitgeput, sommige met weinig succes.

Afgelopen juni had de heer Hickenlooper zijn veto uitgesproken tegen het wetsvoorstel, deels omdat geen kinderarts het wilde steunen. Een kinderarts noemde het zelfs "Russian Roulette".
Dit wetsvoorstel ligt nu voor het Huis van Afgevaardigden van Colorado, dat, als het wordt aangenomen, autistische patiënten, zelfs die jonger dan 18, in staat zal stellen om om Autism Spectrum Disorder (ASS) te behandelen met medicinale cannabisl. Patiënten jonger dan 18 hebben de goedkeuring van twee artsen nodig.

als gelezen
Het ANSM-deskundigencomité voor medicinale cannabis

Het project moedigt de National Health Board aan, bij het verstrekken van subsidies voor cannabisstudies, prioriteit te geven aan subsidies voor het verzamelen van objectief wetenschappelijk onderzoek naar de werkzaamheid en veiligheid van het toedienen van cannabis. cannabis voor medische doeleinden voor pediatrische aandoeningen, inclusief pervasieve ontwikkelingsstoornissen.

"Wat maakt dat ik dit wetsvoorstel wil introduceren, is het leed dat deze gezinnen hebben," zei Hooton. "Voor mij is het een ouderschapsprobleem," zei Ransom.

Dit is niet de eerste keer dat de Colorado General Assembly de wetgeving heeft herzien. Vorig jaar werd een vergelijkbare wet met gemak aangenomen.

Tags: autismeColoradoKindLoibehandeling