dichtbij
Sante

De kracht van THC is toegenomen van 2008 naar 2017

Blog-Cannabis

Nieuwe trends voor Amerikaanse en Europese consumenten.

Er is een project om cannabismonsters te analyseren die zijn geconfisqueerd door wetshandhavingsinstanties om een ​​aantal federale instanties te helpen bij het plannen van drugscontrole en strategieën voor de volksgezondheid. Dit programma heet: Potentie monitoring programma.

Via dit monitoringprogramma voor drugsactiviteiten zijn in de afgelopen tien jaar in totaal 18108-monsters van cannabispreparaten geanalyseerd door de Universiteit van Mississippi, ondersteund door het National Institute on Drug Abuse (NIDA).

Gaschromatografie

Deze methode maakt gebruik van een vlamionisatiedetector (CG-DIF), een veelgebruikte analytische techniek die veel wordt toegepast in de petrochemische, farmaceutische en aardgasmarkten. De gebruikte monsters zijn als volgt ingedeeld:

Het aantal ontvangen monsters in de afgelopen vijf jaar is aanzienlijk afgenomen vanwege legalisatie voor medische of recreatieve doeleinden in veel Amerikaanse staten.

Spectaculaire resultaten!

De resultaten toonden dat de gemiddelde concentratie van Δ9-THC is dramatisch gegroeid in de afgelopen 10-jaren, voorbijgaand van 8,9% naar 2008 naar 17,1% naar 2017. De gemiddelde verhouding Δ9 THC: CBD ook sterk gestegen van 23 in 2008 naar 104 in 2017.

als gelezen Een remedie om autisme te genezen

Van 2008 tot 2017, het aantal monstershasjolie (geconcentreerd) ingevoerde pass 0,5 naar 4,7% en hun concentratie gemiddelde van Δ9-THC-passes 6,7 naar 55,7%.

Andere activiteitenbewakingsprogramma's zijn ook aanwezig in verschillende Europese landen zoals Nederland, het Verenigd Koninkrijk, de Frankrijk en Italië. Deze programma's documenteerden ook verhogingen in Δ9-THC en Δ9-THC: CBD-verhoudingen in cannabis.

Trends in het afgelopen decennium suggereren dat cannabis een steeds krachtiger product wordt in de Verenigde Staten en Europa.

De prijs is ook in opkomst

Aan de andere kant is er een toename in de potentie en prijs van cannabis in Europa van 2006 naar 2016. deze dwarsdoorsnede onderzoeksrapporten dat de kracht en prijs van Europese hars en kruidentarabis tussen 2006 en 2016 is toegenomen.

De kracht van de hars is van een interval verdwenen van 8,14% THC in 2006 naar 17,22% in 2016. De prijs van hars is verstreken van 8,21 euro / g tot 12,27 euro / g. De waarde van de hars steeg van 11 mg THC per euro naar 16,39. Variabele trends in harsactiviteit en waarde in de loop van de tijd duidden op een minimale verandering van 2006 naar 2011, gevolgd door duidelijke verhogingen van 2011 naar 2016. De kracht van cannabisbladeren is verdwenen 5,00% THC tot 10,22%. De prijs van geneeskrachtige planten is gepasseerd van 7,36 euros / g naar 12,22 EUR / g. De waarde van cannabisbladeren is niet veranderd van 12,65 mg THC per euro voor 12,72mg.

als gelezen Ontdek 21 nieuwe onbekende cannabinoïden

Conclusie

We merken dus dat cannabishars maar niet cannabisbladeren de hoeveelheid THC per uitgegeven euro heeft verhoogd. De opmerkelijke toename van de sterkte en de waarde van de hars tussen 2011 en 2016 is compatibel met de opkomst van nieuwe harsproductietechnieken in Europese markten.

5.0
02
Blog-Cannabis
Tags: VerbruikZoekenTHC