dichtbij
legalisatie

Verbod blijft op Amerikaanse tv-kanalen

Blog-Cannabis

CBS US Broadcast Network verwerpt reclame voor Super Bowl op therapeutische cannabis

CNN BusinessDe staten van de VS legaliseren groeit, maar het lijkt erop dat de plant is nog niet wijdverspreid genoeg om CBS te overtuigen om u te laten een cannabis bedrijf uitzending een Super Bowl in 2019.

La CBS heeft een 30 tweede advertentieproject voor de Super Bowl 2019 afgewezen dat de voordelen van cannabis voor medicinale doeleinden oproept.

Het reclamebureau van Areaal stuurde zijn verhaallijn naar het netwerk en ontving een retour-e-mail die zei: "CBS accepteert momenteel geen advertenties voor medische cannabis."

George Allen, president van Areaal Holdings, zei de advertentie gericht op hoe de medische marihuana heeft bijgedragen aan mensen in het reine te komen met de pijn, in het bijzonder een kind met Dravet syndroom die van epileptische insulten kregen .
De advertentie maakt geen reclame voor de producten van het gebied, maar onderscheidt deze van andere controversiële Super Bowl-advertenties die in het verleden door netwerken zijn geweigerd. Zo is bijvoorbeeld een GoDaddy-plek al afgewezen omdat deze te seksueel suggestief werd geacht.

Door het nieuws van een afgewezen advertentie openbaar te maken, volgt Areaalty het voorbeeld van andere bedrijven waarvan de advertenties zijn afgekeurd. Het bedrijf zei dat het van plan was om een ​​60 secondenversie van de plek op zijn website uit te brengen, zodat mensen konden zien waarom iedereen er druk over maakte.

als gelezen Cannabisgebruikers en sportcultuur

Allen zei dat Areaime bereid was om meer dan 5 miljoen dollar uit te geven voor de spot, wat de huidige prijs is van een advertentie voor de Super Bowl in 2019. Maar Allen voegde eraan toe dat CBS aan AreaReal heeft verteld dat de commercial niet voldoet aan het advertentiebeleid van het netwerk.

"We zijn teleurgesteld over dit nieuws, maar we zijn niet verrast," zei Allen. Hij zegt dat mediabedrijven misschien terughoudend zijn met het adverteren voor cannabis zolang marihuana op federaal niveau illegaal blijft voor recreatieve en medische doeleinden.
"Niettemin hebben we de aankondiging ontwikkeld in de geest van een aankondiging van een openbare dienst. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om de belangen van onze patiënten te verdedigen, "zei Allen.

Voormalige NFL-spelers ruilen pijnstillers in voor cannabis

Wat denkt de NFL

Atleten uit verschillende divisies, waaronder de NFL, pleiten in toenemende mate voor de goedkeuring van cannabis voor medische doeleinden om de pijn en pijnen van contactsporten te verlichten. Onlangs met pensioen, Martellus Bennett bleek dat de meerderheid van de NFL-spelers gebruiken marihuana, terwijl Shaun Smith, verdedigingslijnwachter teruggetrokken, zei dat het gebruik is wijdverspreid in de competitie, captains de quarterbacks, van coaches tot persoonlijke medewerkers en spelers zijn in toenemende mate bereid om de NFL van hypocrisie te beschuldigen voor zijn andere marketingpartnerships.

als gelezen Minder adolescenten roken cannabis in landen waar legalisatie is toegestaan

Chris Long, de defensieve lineman Eagles heeft sarcastisch getweet dinsdag na de media zijn begonnen met de aankondiging van Areaal te dekken, "blijven om advertenties te plaatsen voor alcohol."

De NFL commissaris Roger Goodell zei dat hij zich verzet tegen het recreatief gebruik van onkruid, maar het is bereid om medische adviseurs van de competitie op zijn potentieel geneeskrachtige waarden te luisteren.

5.0
02
Blog-Cannabis
Tags: VerbodSportUS