dichtbij
Blog-Cannabis

De Banana Kush, de medische soort die het meest opkomt in THC

De Banana Kush is afkomstig uit de westkust van de Verenigde Staten, het is een soort die tot de dag van vandaag behoort tot de beste cannabissoorten van 100 op de markt. Het THC-gehalte is meer dan 27%. Bovendien wordt het beschouwd als een van de hoogste medische cannabissoorten van allemaal.

Banana Kush, de hybride medische en recreatieve soort

Van twee andere klassiekers, de hybride Ghost OG en de hybride Skunk HazeBanana Kush is zeer nuttig voor sommige soorten mensen.

Een kleine hoeveelheid kan heel ver gaan, omdat het THC-percentage vaak meer dan 27% bereikt. De meeste laboratoriumresultaten liggen tussen 16 en 27%.

Hoewel er enkele variaties zijn, is de meest populaire een kruising tussen Banana Kush en OG Kush.

Banana Kush is technisch geclassificeerd als een indica-dominante hybride, met een indica-verhouding van 60% en sativa van 40%. Maar de effecten ervan vertegenwoordigen niet precies de classificatie ervan. Dit maakt het een unieke soort.

Ze ruikt letterlijk zoete banaan ... Haar genetica Indica maakt haar een klimplant die je een heel speciale high zal geven ...

De Banana Kush biedt een hoge stichtelijkheid, het brengt een cerebrale kalmte, alsof je onder warme dekens lag ... Banana Kush wordt aanbevolen, om stress en depressie en chronische pijn te verlichten. Het heeft een van de hoogste THC-niveaus in de medische stamcategorie.

Terpene profiel

Banana Kush is een cocktail van Myrcene (Grapefruit), Humulene (Hop) en Caryophyllene (Zwarte peper). De terpenen ontsnappen in een dikke rook met een geurende geur, rijk aan tropische nectartonen.
Eenmaal in de mond komen de smaken tot leven met de romige vleugje banaan.

Macro van de Banana Kush

De tedere zoete tonen van Banana Kush blijven hangen aan je smaakpapillen en kunnen een golf van hunkeren opwekken voordat ze in slaap vallen ...

als gelezen
Professionele rokers betaalden 50-dollars per uur

Drukke en dringende gedachten worden verbannen; omdat cannabinoïden houden van GBC aanwezig in deze soort, masseer je mentaal; en tot slaap ...

Therapeutische effecten van Banana Kush

Hoewel Banana Kush een deel van de pijn of fysieke kwalen kan verlichten, heeft het een diepe impact, vooral op de manier waarop deze stam de geest beïnvloedt.

Patiënten die worstelen met depressie, angst, stress, gebrek aan concentratie of gebrek aan motivatie, vinden allemaal wat opluchting met Banana Kush.

Merk op dat hoeveelheden THC soms schadelijk kunnen zijn voor mensen die al vatbaar zijn voor psychische problemen of aandoeningen van de geest.

Degenen die lijden aan pijn of fysieke kwalen kunnen ook genieten van de Banana Kush, vooral degenen die lijden aan chronische pijn, krampen, spierspanning en slapeloosheid.

Om een ​​idee te krijgen van het volledige spectrum van de mogelijkheden van Banana Kush, consumeert u een dosis die iets boven het gemiddelde ligt, zodat u de impact ervan echt kunt voelen als uw medische toestand fysiek is.

Echter, voor mensen met aandoeningen van de geest, angsten (alles hangt af van de persoon), wordt een lagere dosis aanbevolen. Stel comfortabele limieten in.

De cultuur van Banana Kush

In tegenstelling tot de meeste Kush-variëteiten, biedt Banana Kush een goede opbrengst. Inderdaad, je zou een vrij groot stuk van de plant moeten verwachten, door lange verticale takken. Om een ​​goede opbrengst te hebben, moet de plant bovendien regelmatig worden gesnoeid om zijn ontwikkeling te bevorderen

Variant van Banana Kush, Fat Banana

Growing Banana Kush is een gematigde moeilijkheid. De belangrijkste factor die deze cannabissoort net wat moeilijker maakt om te laten groeien, is dat hij beter gedijt in een binnenomgeving. Vanaf het moment dat het een constante stroom van licht kan ontvangen. Conventionele methoden of hydroponie zijn beide geschikt, mits het licht nauwlettend wordt gevolgd.

als gelezen
Wat is Europa's positie voor hoge CBD-stammen?

Hoewel het het beste is om het binnen te houden, kan Banana Kush buiten worden gekweekt, als aan de juiste klimatologische omstandigheden wordt voldaan. Dat wil zeggen een warme en zonnige omgeving, en bij voorkeur in de volle zon.

De bloeiperiode voor dit gewas binnen is 8-9 weken. Voor buiten geteelde planten valt de oogst rond begin oktober. Een positief punt: Banana Kush is verrassend resistent tegen ziekten en plagen, waardoor dit aspect van onderhoud een beetje eenvoudiger wordt.

Als u ervaring hebt met het kweken van cannabis en tijdens het hele proces geduldig bent, kunt u worden beloond met uitstekende prestaties. Buiten kunt u meer dan 600-gram per plant oogsten. Binnen is de opbrengst minder dan ongeveer 500 gram per vierkante meter.

om samen te vatten

De Banana Kush is een geschikte keuze voor diegenen die hulp willen bij het beheren van een psychisch gezondheidsprobleem of een stemmingsstoornis.

Dus, als u lijdt aan depressie, stress, angst, angst, pijn, slapeloosheid, spierspanning, gebrek aan concentratie of krampen, kan de Banana Kush de ideale variëteit zijn, als u dat wilt. consumeer met mate ...

Tags: CBGspanning