dichtbij
Cultuur en groei

Wat is de MoonRock vergeleken met de SunRock?

MoonRock en SunRock zijn een speciaal soort cannabis bud. Ze combineren hoofden, olie en kief.

MoonRocks en SunRocks zijn een speciale combinatie van cannabis bud, concentraat en kief. De combinatie van deze drie elementen stelt u in staat om zeer, zeer hoge toppen te bereiken. Maar welke zou de sterkste van de twee zijn? te beantwoorden:

Maansteen

De Kurupt MoonRocks verschenen niet lang geleden en werd al snel de favoriete cannabis voor de meest avontuurlijke rokers. MoonRock wordt gemaakt door de knop van de Girl Scout Cookie-stam in hasjolie in te weken en vervolgens met Kief te coaten.

Als je erover nadenkt, zijn MoonRocks in feite de panopee van cannabis. Gemaakt van broze, stoffige cannabis, met een extreem hoog gehalte aan THC. De Kurupt MoonRocks stijgen tot ongeveer 60% THC.

Dit soort snoep met onvergelijkbare kracht werd lange tijd beschouwd als het sterkste onkruid ter wereld, maar ...

Sunrock

Onlangs zijn andere krachtige cannabisproducten op de markt verschenen. De SunRocks ... Ze worden nu verkocht door een paar producenten, waaronder Big Tray Dee en Apollo SunRocks.

Hoewel je misschien denkt dat de twee producten bijna identiek zijn (een knop bedekt met concentraat en besprenkeld met KIEF), is het materiaal dat wordt gebruikt om SunRocks te maken van betere kwaliteit.

Beide fabrikanten nemen premiumknoppen, een soort GO- of Girl Scout-cookies. Deze kwaliteitsbloemen worden gedrenkt in een kleverige laag cannabisextract en vervolgens besprenkeld met een vleugje kief.

De SunRocks bij Big Tray Deee's Rocks bestaan ​​over het algemeen uit een zeer dunne laag concentraat en kief, met een THC-gehalte van ongeveer 80%.

Apollo-stenen hebben echter meestal een dikkere laag van kief en ongeveer 60% THC.

SunRocks worden toegediend met geconcentreerde THC in plaats van met hasjolie. Over het algemeen maken rokers van SunRock een kleine aanraking tijdens consumptie door gedroogde cannabis toe te voegen.

SunRocks zijn krachtig en worden niet aanbevolen voor beginners!

SunRocks worden gemaakt door geconcentreerde THC in de top van OG te brengen en vervolgens de kiefknop besprenkeling toe te dienen. De Apollo SunRocks gebruiken ook OG, maar ze blazen hun knop in met propaan - geconcentreerde hasjolie, die uiteindelijk een oplosmiddelvrije was wordt die ze ook omhullen met kief ...

De prijs van kwaliteit ... Een hoge THC

De SunRocks verkopen bij 550 $ voor 28-grammen, of ongeveer 25 $ per gram, wat een hoge prijs lijkt ... Maar dit is niet zo duur gezien de prijs en de verschrikkelijke kwaliteit van het product.

De SunRocks zijn krachtig. Net als MoonRocks produceren SunRocks meestal 60% THC-testresultaten en in het geval van King Louis OG SunRocks kunnen ze omhoog gaan 80% THC...

Het is raadzaam voor iedereen die met de SunRocks begint te beginnen met een snuifje en dit te mengen met een beetje meer standaard cannabis dan alleen maar de SunRock te roken. Inderdaad, SunRocks zijn duidelijk te krachtig voor beginnende rokers, maar ook voor ervaren rokers ...

Lees:

Ontdek de Franse Moonrock

Tags: AfkomstKiefTHC