dichtbij
Cultuur en groei

Botafarm, hoge wiet als goede wijn

Blog-Cannabis

Ontmoeting met de franse teler van Los Angeles in Californië, Julien de Botafarm

Julien is Frans en deze uitzonderlijke cannabiskweker verhoogt marihuana zoals Franse wijnbouwers zouden doen, waarvan hij de erfenis heeft. Zijn visie op cannabis is niet helemaal in overeenstemming met industriële normen, integendeel voor hem is het een kwestie van kunst, passie en koken ...

Julien de Botafarm Génétics

We ontmoetten Julien de Botafarm, de bijeenkomst was vruchtbaar met informatie en advies die we delen in dit artikel.

Julien is een Franse teler die nu in Californië woont, zijn bedrijf Botafarm is beroemd voor het produceren van grand cru-cannabis ... De gelijkenis met wijnbouw is niet triviaal. Julien is sinds zijn jeugd gepassioneerd door de wijngaard. Hij beweert dat van zijn grootvader, een wijnmaker in Saint Emilion.

"Dus het is waar, mijn grootvader had een kleine wijngaard in de Saint Emilion, sinds heel jonge leeftijd zag ik hem met passie en tederheid voor zijn wijngaard en zijn tuin zorgen. Ik denk zelfs dat we op dit niveau over liefde kunnen praten. De smaak van wat er groeide was al generaties lang in mijn familie. "

Voor deze uitzonderlijke kweker is de cannabisteelt subtieler en gevarieerder dan de wijnbouw (of op zijn minst gelijk aan de productie van grote cru's). Tussen het produceren van THC, CBD en het doen van een goede genezing, zouden de stappen die goede cannabis produceren een kunst zijn, en specifiek voor Botafarm, een geheime techniek (spelen met de tijd) die niet zal worden onthuld in dit artikel (Revolutionaire Techniek maar niet octrooieerbaar ...)

Cannabis, een plant om te beheersen

Het ideaal van een goede plantage voor Julien de Botafarm, gebeurt er binnenshuis. Inderdaad, vanwege onregelmatige omstandigheden heeft outdoor cannabis een te lage bloem / blad-verhouding), bovendien kunnen veel bodems zware metalen bevatten die gemakkelijk door cannabis kunnen worden ingenomen, wat de teler dwingt om goed op zijn productie te letten. .

Zoals we weten, moet een goed cannabisgewas biologisch, biologisch en pesticidenvrij zijn. Gegevens om te beheersen, die bij voorkeur binnen zouden zijn.

Net als de wijnstokken wordt cannabis buiten blootgesteld aan plagen en plagen, evenals de beroemde late meeldauw (Plasmopara viticola), een parasitaire schimmel die specifiek is voor grapevine, maar ook cannabis.

Het ontwikkelt zich ten gunste van regenachtige en milde bronnen, besmet de kruidachtige organen, het kan leiden tot belangrijke verliezen aan gewassen, evenals problemen van kwaliteit en verzwakking ... Het huidige biologieonderzoek beschrijft de symptomen en de schade als meer en meer agressief ... Meeldauw is een vergif voor cannabis, en volgens Julien worden veel gewassen bedreigd of geannuleerd door deze contaminant.

Een geschiedenis van terroir

Botafarm beveelt voornamelijk buitenoogst aan voor extractie, altijd in de juiste omstandigheden, dwz met volledige controle over de productie zonder pesticiden.

De kwaliteit van het land (een deel van het terroir), grijpt stevig in de teelt van cannabis, en net als een goede wijnmaker, is de landkeuze meer dan waardevol ...

Volgens Julien zullen we in Oregon en Californië waarschijnlijk de beste wijnen vinden, plantages van de beste cannabis buiten (planten stijgen tot + 10 meters hoog), en dit komt door dit beroemde terroir.

Botafarm's inspiratie

Julien de Botafarm neemt een voorbeeld van de beroemde Dj Short. Deze wereldberoemde cannabiculturist is in zekere zin de Willy Wonka van cannabis.

Daniel John (die geen Dj is ...) Short, die momenteel in Oregon woont (geen toeval) is de must van de cannabiculturists, naast zijn wetenschappelijke achtergrond (en cognitieve psychologie), nam hij deel aan de ontwikkeling van de beste variëteiten cannabis, waarvan Botafarm grotendeels en methodisch put.

We zijn hem de familie van "Blue" schuldig, net als de Purple Thai, de BlueBerry. In werkelijkheid kunnen de klassiekers niet worden overwonnen met een lichte, fruitige smaak (bessen, bessen, druiven ...). DJ Short kruiden worden momenteel verbouwd in meer dan 60-landen ...

"Het is een hele reis om te denken dat elk van mijn ademhalingen, er is iemand in de wereld die een taffe geeft aan een soort gras van mijn werk". Dj Short

Blueberry Muffin

Julien, sterk in zijn visie op de cannabiscultuur en zijn inspiratie, biedt ons spanningen in dezelfde geest als de onlosmakelijke Dj Short.
The Blueberry Muffin is een perfect voorbeeld.

The Blueberry Muffin is een kruising tussen een DJ Short Blueberry en een Sour Diesel. Het is een kleine, robuuste plant zoals een Afghanica-soort met indica-bladeren (voorheen sativa). De bloemen zijn erg dicht en zijn paradoxaal genoeg licht. De fantastische geur van Frozen Yogurt en Blueberry, heel pittig, heeft zelfs hints van aardbei, zwarte kers en druiven.

als gelezen Ongeautoriseerde marihuana bij Burning Man

Het effect is stimulerend, gevolgd door een vrij ontspannende afdaling. Het effect is echter verrassend, beginners moeten heel voorzichtig zijn om niet te worden verrast door het dissociatie-effect dat het kan veroorzaken ...

The Blueberry Muffin geteeld door @botafarmgenetics met zijn fantastische smaak van aardbei, bosbes en yoghurt ...

OG Kush Master Yoda

Nog een selectie van Botafarm, de OG Kush Master Yoda ... De meester Yoda is een kloon van de "elite" -categorie die Julien zelf heeft verzameld. Het is een kruising van SFV OG en Master Kush, een hybride met zeer Sativa-eigenschappen, en daarom een ​​zeer kwetsbare plant met milieuvariaties.


Het effect van OG Kush Yoda is buitengewoon krachtig, het THC-niveau kan 30% bereiken, afhankelijk van de oogst.

De aardse smaak is zeer uitgesproken. Het heeft een vleugje dennenheide, kalk en een vleugje zoete anijs. Waarschijnlijk een van de beste GO's op de markt ...

Urkel Electric

De Urkel Electric is een Afghaanse (voorheen Indica) kruising tussen de Paarse Urkel van Mendocino en een OG Kush.


De bloemen zijn erg dicht en hebben een sterk aroma van Kush en hasj.

Het THC-niveau ...

Julien kijkt in de regel niet naar het THC-tarief; een beetje zoals we zouden doen voor wijn, we kijken niet naar het alcoholgehalte in een goede vintage ...

"Bovendien is het THC-niveau geen goede indicator van het potentieel van het effect, we kunnen landrace Sativa met 10% vinden dat de ergste aanvallen van angst en dissociatie zal geven die 25% variëteiten hebben ontspannend ", zegt Julien. "Ze komen allemaal rond + 25% thc + of - 1% van CBD. Maar de verhoudingen veranderen van oogst tot oogst, en afhankelijk van het deel van de plant en het tijdstip van de oogst ... "

Rant tegen de cannabisindustrie

Bovendien herinnert Julien ons eraan dat de cannabisindustrie en met name die van Big Pharma niet zonder gevaren is. We weten het, synthetische producten en zelfs farmaceutische producten produceren behoorlijk ongewenste bijwerkingen.

Net zoals de beroemde Marinol (of dronabinol), een synthetische vorm van THC die voorkomt in Cannabis Sativa. Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van gewichtsverlies en eetlust in verband met AIDS en bij de behandeling van ernstige misselijkheid en braken veroorzaakt door chemotherapie bij kanker.

Maar dit soort geneesmiddelen produceert behoorlijk spectaculaire bijwerkingen, zoals brandwonden en andere ... Bovendien bevat dit synthetische product geen terpenen, deze moleculen zijn zo waardevol voor de specificiteit van een goede soort cannabis. Cannabis zonder terpenen, het is een beetje zoals hele slechte wijn, zeer lage prijs ... kortom piquette ...

Het is duidelijk dat voor Julien de grote productiebedrijven, zelfs als ze hightech zijn, de producent meer dienen dan de consument. Grote fabrikanten hebben de neiging om planten te produceren die veel te vroeg zijn geoogst, te snel zijn gedroogd en in kliniekplanken zijn uitgehard.
Industriële normen een beetje te gevestigd ...

Verpakkingen van Botafarm

In tegenstelling, onze Botafarm franse kweker verkoopt zijn productie rechtstreeks in Californische dispensaria, de kruiden zijn beroemd als goede wijn ...

Criteria en profiel van een goede stam volgens Julien de Botafarm

Ondanks de aantrekkelijke kant van de gebeurtenissen, had Julien niet veel plezier bij het idee zijn spanningen voor te dragen aan de "juryleden" van de Cannabis Cup. Om de eenvoudige reden dat zijn "zelfbenoemde" rechters alleen in het beste geval onvolledige resultaten kunnen geven en in het slechtste geval een foutief rapport

Dit zou velen kunnen verbazen, gewend aan wedstrijden van grote aanbieders van wiet ... Maar logischerwijs herinnert Julien ons eraan dat een "rechter die zegt expert (of niet), roken (dus al rokend, je de 3 / 4 van het terpeenprofiel) van het gras de hele dag verzadigt deze olfactorische receptoren (olfactorische vermoeidheid).

Ze moeten soms 20-schar testen, 20-stammen, eetwaren, vapepen enz ...
Vanuit het oogpunt van smaak is het gewoon een enormiteit. Maar dan is vanuit het oogpunt van het oordeel van het effect van elke stam iemand in de meest totale maskerade ...
Als ik "vast", dat ik een GO verstuif, zal het effect hiervan heel gemakkelijk te beoordelen zijn, nu in het uur dat volgt, neem ik nog een andere soort, de effecten hiervan zullen volledig verkeerd zijn ...

Hoe kunt u een onpartijdig en nauwkeurig oordeel vellen over deze voorwaarden? "
Een stoner is geen connaisseur, net zoals een alcoholist geen sommelier is

De mening van cannabis sommeliers is gunstiger en nauwkeuriger voor het profileren van een goede wiet. Deze professionals zijn getraind, en terecht, om het terpenisch profiel van een goede cannabisplant vast te stellen.

Om dit goede profiel vast te stellen, beveelt Julien de Botafarm enkele punten aan, die waardevol blijken voor de cannabiculturist.

Zichtbaar

Ten eerste, het visuele uiterlijk van de plant. Dat is de snelheid van kristallisatie (trichomen), de kleur en de structuur van de kop die compact en uitpuilend moet zijn.

Publiée par Botafarm Genetica op zaterdag 30 september 2017

het voorkomen

Bij preventie moet u vaststellen of uw plant geen ziekten of roofdieren heeft. Als uw plant in slechte gezondheid verkeert, krijgt u niet het gewenste resultaat, of nog erger, u zult cannabis cannabis hebben, ongeschikt voor consumptie.

als gelezen Optimaliseer de grootte van cannabis

Deze cruciale stap wordt vaak gesaboteerd door het gebruik van pesticiden of hormoonregelaars (pgr) om compactere bloemen te verkrijgen

Organoleptische eigenschappen

De organoleptische eigenschappen van cannabis kunnen worden gedefinieerd als alle kenmerken die worden waargenomen en beoordeeld door de zintuigen van de consument of die van een deskundige.

De organoleptische eigenschappen van cannabis spelen een sleutelrol in de perceptie vóór gebruik of consumptie. De belangrijkste elementen die bijdragen aan de organoleptische kwaliteit zijn:
- de smaak
- de geur
- de aroma's

De organoleptische eigenschappen kunnen worden geëvalueerd tijdens het verdampen van je wiet. Tabak verwijdert de smaak van cannabis, als je echt de 'jurk' van je productie wilt voelen, spuit dan op lage temperatuur.

Test je wiet na de oogst

Net als wijn, kan het nodig zijn om uw gewas na de oogst te testen. Deze 2-weken tot 1 maanden na het drogen. Trichomen zijn aanwezig en uw gras is klaar voor sproeien op lage temperatuur.
Hierdoor zul je in staat zijn om je kruid te testen. Dit is belangrijk om de smaak en de aromatische essenties te evalueren.

Het actieve en passieve effect

Dit is het moment om je wiet eerlijk te testen, in de definitieve versie ... Aarzel niet om je een stopwatch te geven om het "actieve" effect te meten (de tijd die je krijgt voordat je de eerste effecten voelt) en het effect passief (de duur van het effect). In het algemeen kan worden opgemerkt dat Indica (voorheen sativa) -stammen iets langer kunnen duren om "omhoog te gaan", terwijl afganica-stammen (voorheen Indica) soms sneller kunnen zijn.

Maar dat hangt van veel andere factoren af.
Opgemerkt moet worden dat Indica (voorheen Sativa m) overdag gunstiger is, en Afghanica (voorheen indica) zwaarder, in de avond ... De tijd / effect-verhouding, bepaalt de potentie en waarachtigheid van de stam van cannabis.

Merkte op dat de markt in wezen overspoeld wordt met hybriden die een veelkleurige reeks effecten creëren, vandaar de noodzaak om elke plant te begrijpen.

Dus je berekent de tijd van de stijging en het effect in de duur ervan (het passieve effect). De tijd / effect-verhouding bepaalt de potentie en waarachtigheid van de cannabissoort.

Het fysieke en psychologische effect

Je moet weten dat de goed psychedelische soorten de neiging hebben om een ​​heel specifieke klantenkring aan te trekken ... Het hangt allemaal af van de persoon, maar over het algemeen zijn de favoriete kruiden subtiel en niet noodzakelijk broos ...
(Wat is hier paradoxaal omdat in LA de koningin variëteit de OG Kush is ...)

Let op de staat van je gezicht, je ogen, en beschouw jezelf zo mogelijk op een positieve manier.
Als je gras psychologisch of fysiek je ongeschikt maakt voor actie, dan is het of dat je het wilde of je gras is niet aangepast ... Julien raadt aan om 2 3 keer op keer te testen op de strain, om zeker te zijn!
Een goed kruid zal smakelijk, krachtig en gemakkelijk te proeven zijn.
Je moet je favorieten vinden is erg belangrijk om het meeste uit je ervaring te halen.

Een goed kruid is lekker, krachtig en gemakkelijk te proeven (zonder je gezicht te vervormen ...)

THC in de keuken

Het Franse erfgoed vereist dat koken ook deel uitmaakt van de vaardigheden van Julien en van de cannabieke keuken voor precisie.

Julien en ook de organisator van "Cultured create & Destroy", een evenement dat de gastronomische keuken en elite cannabis combineert voor het plezier van de zintuigen.
Deze diners worden georganiseerd in LA met de medeplichtigheid van chef-kok Nate Santana.
Nate en Julien werken voornamelijk aan de olfactorische en spirituele ervaring.
De gerechten zijn gemicrodosed, elke plaat bevat 2 mg cannabinoïden voor een totaal van 12mg / mensen.


We gebruiken geconcentreerde maar ook pure bloemen. (De aroma's van bosbessenmuffin passen perfect bij vissen op de sintels.


Het doel is om een ​​goede tijd te hebben om mensen niet ziek te maken.
De maaltijd en vergezeld van vapenpen Organic Botafarm, volgens het menu terpenen.

Een fantastische ervaring voor lichaam en geest die de zintuigen doet ontwaken!

In het kort ...

Maak je geen zorgen als het allemaal ingewikkeld klinkt, want het hoort zo te zijn! Onderzoekers proberen nog steeds te begrijpen hoe activering en remming van deze receptoren en enzymen ons beïnvloeden. Maar in de terpenische keuken op basis van cannabis, is het ding eenvoudig en de subtiele effecten, net als een goede wijn ...

Cannabic-diners in Culver stad

Dus Julien Botafarm Genetics, herinnert ons eraan dat cannabis is waarschijnlijk de meest subtiele en meest eten voor onze volgende jaar. We bedanken de Franse teler van Californië voor zijn voorbeeld en het aangename interview dat hij ons heeft gegeven.

Botafarm, hoge wiet als goede wijn
5 (100%) 3 stemmen
Tags: Landbouw / GrowCaliforniëspanning

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS