dichtbij
Medische kledij

Het ANSM-deskundigencomité voor medicinale cannabis

Blog-Cannabis

Het expertcomité van het ANSM (National Agency for Drug Safety) is voorstander van medicinale cannabis in Frankrijk.

Na lange discussies tussen analisten, deskundigen en gezondheidsverenigingen; de ANSM (Nationaal Agentschap voor de veiligheid van geneesmiddelen) heeft zijn vonnis uitgesproken, medische cannabis is mogelijk in Frankrijk, maar in zijn farmaceutische vorm met nog enkele vragen die nog in behandeling zijn ...

Medicinale cannabis is goedgekeurd door ANSM-experts

L 'volgorde van apothekers we hebben gewaarschuwd dat therapeutische cannabis in Frankrijk niet beschikbaar zal zijn in zijn pure plantaardige vorm. Uiteindelijk, na lange discussies (...), zegt cannabis medisch gedaan zijn intocht in Frankrijk, in zijn "farmaceutische" vorm ...

L 'evaluatie van de plant wordt eindelijk gezien onder het juk van farmaceutische bedrijven. De wijze van medisch bestuur zoals gezien door landen die cannabis legaliseren, zal niet in aanmerking worden genomen ... De plantvorm van cannabis (en dus roken) wordt in Frankrijk beschouwd als giftig ...

Medicinale cannabis zal beschikbaar worden gesteld aan patiënten in de vorm van capsules, tabletten, en kan in een vorm zijn waarvan de inhalatie nog onbekend is ...

als gelezen Menselijke experimenten met autisme behandeling

Het standpunt is duidelijk voor de commissie, en zoals psycholoog en verslavingsarts Jean-Pierre Couteron uitlegt:

"Wanneer we spreken over medische marihuana, het betekent dat we terug willen komen naar deze plant is cannabis en, in plaats van het verlaten van de uitzending wordt in het algemeen in de bevolking, langs het medische circuit, -om zeggen door artsen die het voor een bepaald soort publiek dat pathologie zou definiëren door pathologie voorschrijven "

Aangenomen wordt dat drugs zoals Sativex, Marinol en Epidiolex zullen de favorieten voor de overwinning ... Maar ANSM ook uitgegaan van een therapeutische vorm als een thee, zonder te preciseren of cannabis bloem in aanmerking zouden worden genomen in recept ...

De openstaande vragen

Bovendien heeft het comité van deskundigen niet gespecificeerd welke ziekten het gebruik van medicinale cannabis in Frankrijk zullen rechtvaardigen. Gehoopt wordt dat ze de gegevens zullen gebruiken die worden verstrekt door landen die de medicinale plant hebben gelegaliseerd.

Een andere vraag, in welke context zal deze medicinale cannabis worden gebruikt? Wie zal kunnen voorschrijven en hoe? Het is een goede gok dat dit de zaak is van generalisten met de voorwaarden die we al kennen ... In de hoop dat cannabis niet zal worden geregistreerd als morfine met veilige orders (draconische beperkingen). Als onderdeel van farmaceutische geneesmiddelen zal het zeker in aanmerking worden genomen door de sociale zekerheid.

als gelezen CBD effectief tegen bipolaire stoornis

Wanneer is het beschikbaar? We weten niet of de hervorming substantieel zal zijn (we hopen), of een eenvoudige introductie van drugs op de Franse markt. Patiënten zullen echter moeten wachten prima 2019 om te profiteren van medische marihuana Fransen, die uit de advertentie al heel anders dan wat het is in de Verenigde Staten ... Merk op dat in Europa, hebben 22 landen medische marihuana en 15 van hen voorstander gelegaliseerd patiënten die cannabis gebruiken bloem.

Om meer te weten te komen over de vooruitgang van medicinale cannabis in Frankrijk

4.7
04
Blog-Cannabis
Tags: Frankrijkbehandeling