dichtbij
CBD

CBD en vitamines: de winnende combinatie tegen auto-immuunziekten?

Blog-Cannabis

Het verhaal van een wonder: aangetast door multiple sclerose, loopt ze opnieuw dankzij het CBD

Toen Anat Avisar Koren (37 jaar oud) zwanger werd, trok de bureaucratie haar toestemming om medicinale cannabis te consumeren die ze regelmatig gebruikte om pijn te verlichten. Deze beslissing resulteerde in de ineenstorting van de conditie van Anat en binnen twee weken bevond ze zich in een rolstoel die niet kon lopen, waarschijnlijk de rest van haar leven. De artsen diagnosticeerden multiple sclerose (MS), een potentieel invaliderende neurologische ziekte van de hersenen en het ruggenmerg (centraal zenuwstelsel).

LifeAid-combo

Anat's toestand verslechterde snel, dus ze was zwanger, leed en gehandicapt. Anat besloot om de aanval van MS te bestrijden. Ze ontdekte echter al snel dat er geen genezing is, dat er vrijwel geen informatie online is en dat er geen medische oplossing is voor haar verlangen om keer op keer te lopen. 'een normale moeder zijn' voor haar dochter.

Ze begon alleen het voedings- en voedingssupplement te bestuderen; Ze gebruikte haar eigen lichaam als een cavia en een paar maanden, vond ze een combinatie van vitaminen en oliën die CBD was in staat om een ​​ongelooflijke resultaten te krijgen: Anat kon opstaan ​​uit haar rolstoel en weer lopen.

De voedingscombinatie LifeAid-comboWaaronder olie CBD (cannabidiol), verschillende combinaties van vitaminen, zoals B12 en D, en plantenextracten (alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de FDA als voedingssupplementen).

"De artsen zeiden dat ik waarschijnlijk niet meer kon lopen", zegt Anat Avisar Koren. "Ik lachte en begon te werken om uit de rolstoel te komen. Het duurde een paar maanden en ik had gelijk. Ze hadden ongelijk. '

Het verhaal over het succes van Anat was iets dat ze wilde delen met andere patiënten met auto-immuunziekten over de hele wereld. Ze besloot om wat onderzoek te doen om te testen met andere mensen die lijden. Ze vond de combo LifeAid, capsules anti-auto-vermogen getest 65% CBD en het combineren van verschillende supplementen die haar geholpen. 1 349-deelnemers hebben de LifeAid Combo-componenten tweemaal gedurende 3 maanden geprobeerd. De studie omvatte deelnemers in 5 groepen van auto-testen (Guillain-Barre + september - 248 patiënten, reumatoïde artritis - 107 patiënten met de ziekte van Crohn - 98 patiënten, astma - 435, vasculitis - 150 patiënten) en de controlegroep 1 (fibromyalgie - 311). De gegevens werden zich verzameld door de patiënt met behulp van een dagelijkse vragenlijst en onder toezicht van het onderzoekscentrum YU, artsen en apothekers - Batya Kornbaum en Baruh Styr.

als gelezen
Cascade-behandeling tegen de ziekte van Crohn

Resultats

Onderzoek heeft aangetoond uitzonderlijke resultaten, waaronder: 72% van de patiënten met reumatoïde artritis toonden verbetering pijn, 65% van MS-patiënten vertoonden betere mobiliteit en 61% van de patiënten met de ziekte van Crohn gemeld dat ze de hele nacht hebben geslapen (zie de bijgevoegde tabel voor volledige resultaten). Het aantal aanvallen daalde naar 0 onder alle deelnemers. Daarnaast is het volgende percentage van de deelnemers in elke groep vertoonden een significante verbetering van de respectieve gezondheidsaspecten in de 100 dagen van deelname aan de combo LifeAid (P <0,001, Pearson test):

Guillain-Barré + SEPReumatoïde artritisDe ziekte van CrohnAsthmevasculitisFibromyalgie
Mouvement65%53%NP32%44%84%
Vermoeidheid41%39%71%NP28%37%
eetlust68%52%37%NP35%68%
Sommeil55%27%61%46%68%55%
Douleur57%72%59%81%46%57%

NP: niet relevant

De introductie van LifeAid Combo is in verband gebracht met een substantiële verbetering van de gezondheid van alle groepen.

als gelezen
CB2R-receptoren reguleren het hart van de littekens van het hoornvlies

CBD en voedingssupplementen brengen hoop

Auto-immuunziekten zijn de nieuwe epidemie in de Westerse wereld sinds 10% van de wereldbevolking lijdt aan chronische auto-immuunziekten. Helaas, de behandeling omvat vandaag geneesmiddelen die een risico van ernstige bijwerkingen die bijna elke schade veroorzaakt door auto-immuunziekte soms overschrijden pose (steroïden, bijvoorbeeld, zijn gekoppeld aan virale infecties, HPV en zelfs tegen kanker). Zonder de getuigenis van de patiënten, zou niets van dit alles zijn bekend, en de meeste van hen zijn niet door de FDA gemeld bij de drug goedkeuringsproces. Patiënten worden de beste experts van hun eigen lichaam, vooral diegenen met chronische aandoeningen die tientallen jaren ervaring hebben opgedaan. Anat en 1 349-patiënten zijn het levende bewijs van de effectiviteit van CBD-olie die is gekoppeld aan de juiste hoeveelheid vitaminen.

Binnenkort zal ze haar resultaten presenteren op het Multiple Sclerosis Congress in Amsterdam en haar verhaal vertellen. Zij zal de eerste persoon zijn die niet van de medische professie is om op dit congres te spreken.

Tags: ziekteMultiple sclerose