dichtbij
Wetenschap

Facebook gebruikt kunstmatige intelligentie om drugs te bestrijden

Blog-Cannabis

Facebook, Google en Twitter werken samen om opiaatverslaving te bestrijden.

De drie reuzen van technologie werken samen in een nieuwe alliantie, "Tech samen"Een programma om de opioïde crisis te bestrijden. Het doel is om betere werkwijzen te promoten en samen te werken op manieren om verslaving te behandelen. Op hetzelfde moment Facebook en Instagram gebruiken AI om drugshandelaren te identificeren die hun sites gebruiken.

Proactieve detectietechnologie

Hiermee kunnen platforms drugsgerelateerde afbeeldingen verwijderen voordat ze door gebruikers zijn bekeken of gerapporteerd.

"Onze technologie is in staat om inhoud te detecteren die bestaat uit afbeeldingen van geneesmiddelen en detecteert de intentie om te verkopen met informatie zoals prijs, telefoonnummers of gebruikersnamen voor andere sociale media-accounts" zei Kevin Martin, hoofd van het Amerikaanse openbare beleid op Facebook.

Parallel hieraan, Susan Molinari, beleids- en regeringsverantwoordelijk manager bij Google, sprak op een evenement georganiseerd door het Center for Safe Internet Apotheken (CSIP), een Amerikaanse organisatie zonder winstoogmerk, zei dat 50 000-zoekopdrachten over specifieke opioïde-geneesmiddelen werden dagelijks uitgevoerd in de zoekmachine.

Ze voegde eraan toe YouTube organiseerde ook reclame voor drugsgebruikers om liefdadigheidsinstellingen te promoten die hulp bieden aan verslaafden.

als gelezen
De genetische test van 1er die u vertelt hoe uw lichaam zal reageren op marihuana

Mark Zuckerberg, chief executive van Facebook, heeft al aangegeven dat het platform de introductie van technologie zou overwegen om proactief meer inhoud met betrekking tot drugs te verwijderen.

De vice-president van het Amerikaanse openbare beleid op Facebook, Kevin Martin, zei in een druk op artikel "Tech Together" zal dinsdag voor de eerste keer bijeenkomen in Washington, DC, waar deskundigen en organisaties die werken aan preventie, behandeling en herstel samenwerken om maatregelen te bespreken om deze epidemie te bestrijden.

Het sociale netwerk zal ook updates delen over zijn laatste inspanningen om zijn beleid af te dwingen dat de verkoop van drugs verbiedt, inclusief proactieve detectie van dit soort inhoud, evenals zijn werk met partners. Martin zei dat Facebook momenteel werkt met lokale en nationale organisaties zoals SAMHSA en Partnerschap voor drugsvrije kinderen. Mensen die opioïde-informatie op Facebook en Instagram zoeken, worden doorverwezen naar de informatiepagina op de nationale hotline SAMSHA en andere bronnen met gratis en vertrouwelijke informatie over behandeling en opioïdenbehandelingen.

Het sociale netwerk werkt ook met de Computer Forensic Research Lab van de Universiteit van Alabama in Birmingham om meer te leren over hoe daders hun activiteiten verbergen, zoals het gebruik van nieuwe namen voor drugs. Volgens hem kunnen menselijke moderators pagina's, groepen en hashtags bekijken die mogelijk verband houden met drugsgebruik en met trends.

Martin schrijft ook: "Door meer berichten automatisch te capturen, stelt deze technologie ons team in staat om zijn expertise te gebruiken om accounts, pagina's, groepen en hashtags te onderzoeken, en om met experts samen te werken om toekomstige trends te identificeren. . "

"We zullen blijven investeren in technologie om de verkoop van illegale drugs op onze platforms te voorkomen, om bewustzijn en educatie te vergroten en om mensen te verbinden met hulp en middelen", besluit Martin.

als gelezen
Enorme overdosis bij K2 in Connecticut

De diensten van Facebook stellen vrienden, families en ondersteunende netwerken in staat om elkaar te helpen in moeilijke tijden, waardoor het gemakkelijker wordt voor mensen met verslavingen of om hun geliefden te helpen de kracht te krijgen die ze in dit leven nodig hebben. battle. We kijken uit naar onze nieuwe industriële alliantie en naar manieren om onze impact te vergroten door samen te werken en het belangrijke werk van onze partners te ondersteunen. "

Tags: afhankelijkheidopioïdentechnologie