dichtbij
Wetenschap

De onkruid onder deeltje microscoop

Blog-Cannabis

"Cannabis: Marijuana Under the Microscope" is een boek van een professor fotografie, die de pracht van de cannabisplant onthult

Ted Kinsman, een professor aan het Rochester Institute of Technology en een wetenschapsfotograaf, legt een ongekend aspect van cannabis vast in zijn nieuwe boek, "Cannabis: Marijuana Under The Microscope".

Een wetenschappelijke fotograaf beschrijft de cannabisplant

Een cannabiszaad, 24h na ontkieming

Ted Kinsman, een professor aan het Rochester Institute of Technology en een wetenschapsfotograaf, biedt ons deze microscopische beelden in close-up van de cannabisplant. Deze fascinerende beelden gemaakt met een scanning elektronenmicroscoop (deeltje) laten ons een nieuw aspect van onze favoriete plant zien.

De scanmicroscoop die voor deze buitengewone afbeeldingen wordt gebruikt, trekt elektronen op de cannabismonsters. Hiermee wordt een afbeelding met een hoge resolutie gemaakt, waarbij de topografie van het oppervlak wordt gescand.

Ted Kinsman: "Ik stel me graag voor wat een persoon zou zien als het maar een paar micrometer groot was wanneer hij door deze bossen liep."

De gemiddelde grootte van de glandulaire trichoom kop is 60 micrometer. Het zijn de glandulaire trichomen die verantwoordelijk zijn voor de geur van een plant. Wanneer deze sferische cellen zich openen, veranderen de chemicaliën snel in damp en worden gedetecteerd door onze reukzin.

Fotografie proces

De onderkant van een plant van twee weken oud toont een heel andere kijk op het blad. Deze plaats wordt beschermd door lange harige trichomen.

Vervolgens wordt het beeld behandeld met een heldere kleur om de verschillende aspecten en complexiteit van de cannabisplant te onderscheiden. Alle moeilijkheid van dit soort opnamen komt van het feit dat de voorbereiding van de monsters. En het duurt enkele uren ...

  • Ten eerste moet cannabis worden gedroogd om waterdamp te voorkomen
  • Vervolgens moeten ze in een vacuümkamer worden geplaatst
  • De monsters zijn gecoat met goud door geleiding
  • En worden dan gebombardeerd met elektronen ...
  • Zo registreert de computer de elektronen die op elk punt van het monster worden verspreid.

Bemonsteren of scannen duurt ongeveer 4 minuten en onthult ongelooflijk opvallende gegevens.

als gelezen Het eerste veganistische en vegetarische restaurant op basis van CBD wordt geopend in het Verenigd Koninkrijk
Dit is hoe de huid van een plant van vijf weken oud er langs de stengel uitziet. Zo vormen de trichomen in de vorm van haren een hoorntapijt dat het middelpunt van de stengel beschermt tegen de aanvallen van de insecten ...

Ted Kinsman: "Ik kies voor visueel opwindende kleuren. Ik probeer de wetenschap visueel aantrekkelijk en aantrekkelijk te maken voor de algemene bevolking. "

Het stuifmeel wordt in het vrouwelijke stigma gestopt en verplaatst genetisch materiaal om een ​​zaadje te maken. Om dit beeld te bereiken, werden de vrouwelijke planten direct naast de mannelijke planten in volle bloei gegroeid.

Ted Kinsman: "Ik vind het leuk om te bedenken wat een persoon zou zien als het maar enkele microns zou meten"

Ted Kinsman concludeert dat hij geïnteresseerd is in veel andere media dan cannabis, inclusief insecten. Zijn boek, "Cannabis: Marijuana Under The Microscope" is al beschikbaar; zodat je weet hoe het er echt uitziet.

5.0
02
Blog-Cannabis
Tags: MarihuanatechnologieOnkruid