dichtbij
Lifestyle

Word lid van Norman Reedus in de strijd tegen kinderkanker

Blog-Cannabis

Norman Reedus, de acteur van 'Walking Dead', werft fondsen voor kinderen met kanker; en die cannabis consumeren voor medische doeleinden.

Norman Reedus, die Daryl Dixon speelt in The Walking Dead AMC, heft weer geld om kinderen te helpen die lijden aan een ernstige ziekte tot medische behandeling met cannabis krijgen. Deze keer is het de beroemde organisatie Sophie redden die baat zullen hebben bij giften voor pediatrisch kankeronderzoek.

Norman Reedus tegen pediatrische kanker

In de rol van Daryl Dixon met zijn wapen van geneigdheid, een jachtkruisboog die hij tot in de perfectie hanteert; Norman Reedus maakt een uitstekende moordenaar van zombies in de serie The Walking Dead. De acteur is een televisiester, maar ook een persoon die zich inzet voor medicinale cannabis. En dit is niet de eerste keer dat Reedus heeft geholpen geld in te zamelen voor kinderen die een dergelijke behandeling nodig hebben.

In januari 2017, tweette hij een oproep voor donaties aan CannaKids.org voor een gelijkspel met enkele van zijn gesigneerde apparatuur (uit de Walking Dead-serie). Maar op dit moment voor elke $ 5 die u geeft SavingSophie.org, bent u geregistreerd om Goodies te winnen, ondertekend door Reedus.

als gelezen Het meest voorkomende medicijn bij kankerpatiënten in Israël is medicinale cannabis
Goodies zijn notoir gedacht voor fans van The Walking Dead ...

Sophie redden

Sophie redden is een non-profit organisatie die is opgericht door de ouders van Sophie Ryan, die een diagnose van hersenkanker glioom van het optische pad ontvangen op de leeftijd van acht years.After een Facebook-pagina hebben gemaakt op de status van hun kind, een vriend heeft ze voorgesteld aan Ricki Lake en filmmaker Abby Epstein, die in hun documentaire aan het produceren waren "Weed The People".

Met deze nieuwe verbinding en deze nieuwe informatie; ouders besloten om een ​​combinatie van te gebruiken chemo- en cannabisolie om de conditie van Sophie te behandelen. Dankzij de donaties aan de organisatie hopen de ouders van Sophie "ze over te dragen aan diegenen die nu in dezelfde financiële situatie verkeren als wij ...".

Sophie's hersentumor is sindsdien geslonken tot 90%, volgens hun website.

Donaties helpen het initiatief voor kankeronderzoek van de groep financieren. Momenteel bestaat de groep momenteel uit 4-jonge patiënten en 4-volwassenen. Daarom volgen deze 8-patiënten een "therapie met cannabinoïden tegelijkertijd met behandelingen voorgeschreven door een arts".

"Ons doel met dit onderzoek is om niet-toxische kankerbehandelingen te bieden; door middel van proeven bij mensen, zodat artsen toegang hebben tot deze levensreddende drug. "

Het is duidelijk dat de zombiejager een welwillend hart heeft; vooral voor kinderen die cannabis willen gebruiken als behandeling tegen kanker.

Blog-Cannabis
Tags: KankerBeroemdheidKind