dichtbij
legalisatie

Onbeschikbaarheid van legale zaden in Canada voor een persoonlijke cultuur

Blog-Cannabis

Je kunt je eigen cannabisplanten kweken in Canada, maar je kunt ze laten groeien uit legale zaden, maar momenteel zijn ze niet meer beschikbaar ...

En voor nu zijn er geen, dus je kunt het niet. De provinciale monopolies van cannabis willen graag zaden verkopen, maar de geautoriseerde producenten niet ... Boeren merken dat ze op dit moment niet in staat zijn om een ​​persoonlijke en juridische cultuur te creëren ...

Canadese wetgeving mist persoonlijke cultuur

In Canada zouden je planten legaal zijn, onder federale wetgeving, alleen als je ze kweekt van zaden die je legaal hebt gekocht. Maar nu is het zover geen legale bron van zaden... Verkopers die een vergunning hebben van overheden, moeten de zaden kopen van producenten met een vergunning en momenteel is er geen zaad beschikbaar.

Dit is een vreemde situatie die niet zal standhouden, aangezien in Ottawa al kleine boeren worden uitgegeven "kinderopvangvergunningen; die uiteindelijk een bron van zaden en planten voor legale verkopers zal worden (naast erkende producenten.)

als gelezen Onvermijdelijke legalisatie in Frankrijk

Groei van de luifel belooft zaden door de komende lente. Het duurt van 3 tot 6 maanden om een ​​persoonlijke cultuur te beginnen. Maar op dit moment is cultuur thuis nog een ander detail dat maakt niet-naleving van de geldende wetgeving...

Canopy Growth, de grootste producent met een licentie in Canada, is volgend voorjaar veelbelovende zaden.

Jordan Sinclair of Canopy Growth belooft legale zaden: "Ik kan niet voor alle producenten spreken. Maar we beginnen de onze dichter bij de tijd van het jaar waarin mensen zaden planten. "-" Aan het einde van de winter gaan we naar de markt, zodat mensen ze in het voorjaar kunnen planten. "

Mogelijkheid van uitgifte op ad-hocbasis

De federale overheid geeft "kinderkamer licenties"Voor kleine producenten die zaden of levende planten willen verkopen. Ze kunnen zich echter bevoorraden bij grote producenten met een vergunning of uit het buitenland in landen zoals Jamaica of deUruguay.

Ze mogen ook zaden van deze producenten kopen, maar een puntbasis . Inderdaad, ze moeten ze één keer verklaren op het moment van de aanvraag van de licentie en daarna nooit meer kopen ...

als gelezen Het beschermen van bijen door cannabis

Echter, legalisatie in Canada (als je meer hebt dan 19ans of meer dan 18, afhankelijk van de provincie), staat het bezit van 30 gram gedroogde bloemen of equivalent (in het openbaar). Zo hoeven consumenten de bron niet te rechtvaardigen ...

5.0
01
Blog-Cannabis
Tags: CanadaLoiPlantagerecreatief