dichtbij
legalisatie

Colorado-gouverneur getuigt van legalisatie

Blog-Cannabis

John Hickenlooper, gouverneur van Colorado, zegt na jarenlange legalisering: "Alles waarvan we vreesden is niet gebeurd"

In 2012 bevestigde Colorado de volledige legalisatie van cannabis en opende na een jaar legale winkels in het hele land. Deze week zei de gouverneur van de staat (John Hickenlooper) dat alle waarschuwingen over het gebruik van "drugs" onder jongeren en de epidemie van "rijden onder invloed" zijn verdwenen.

Colorado historische resultaten

Colorado was het eerste land in de VS dat cannabis legaliseerde en in licentie gaf, waarmee het begin van de legalisatierevolutie werd gemarkeerd die sinds 2012 heeft gewerkt. Toen de historische resultaten bekend waren, was de gouverneur een beetje bang ... John Hickenlooper beweerde dat hij zich had kunnen omdraaien als hij kon.

Maar een paar jaar later, in het licht van de realiteit, verdwenen de waarschuwingen van de tegenstanders. Er zijn dus positieve resultaten verschenen op verschillende terreinen van het dagelijks leven. De gouverneur veranderde van gedachten en sprak zijn steun uit voor cannabis. Sinds de historische beslissing van Colorado-bewoners in een democratisch referendum, zegt de aftredende gouverneur dat hij tevreden is met zijn resultaten.

"De dingen die ons het meest zorgen baren - een toename in cannabisgebruik onder tieners en mensen die onder invloed rijden - dat is niet gebeurd," zei hij.

Vertrouwen op het Forum van de Economische Club van Chicago

En woensdag, op een conferentie van een economische club in ChicagoHickenlooper beschrijft de uitdagingen waarvoor zijn regering stond toen de kiezers in Colorado een maatregel goedkeurden om het gebruik door volwassenen te legaliseren.

"In eerste instantie zagen we een lichte toename van de jeugdconsumptie, maar toen daalde het." - "We hebben geen bevolkingsgroepen gezien waarin het percentage van de consumptie toenam uitzondering van ouderen. Ik heb je de conclusies van deze figuur laten trekken, "voegde hij eraan toe.

In het interview geeft John Hickenlooper toe dat hij in het verleden ook cannabis had gerookt. Maar hij vertelt ons dat hij enigszins ontmoedigd was door de THC-inhoud die cannabis vandaag bevat ... Anders dan die verkocht in de 70-jaren.

als gelezen Het NSA-rapport over cannabinoïden
"Er is mij verteld dat 10x sterker is dan dat ik rookte op school. Ja, ik rookte en ik nam mijn longen. Maar het was een fractie van de kracht in vergelijking met wat deze kinderen vandaag hebben, "zei hij.

"Ik weet niet zeker of ik kan zeggen dat het een enorm succes is, maar de vorige methode was verschrikkelijk. Ik denk dat ondanks alle moeilijkheden en uitdagingen, deze methode (legalisatie) beter is dan die we hadden. "

De heer Hickenlooper, is momenteel genomineerd als een potentiële kandidaat voor de 2020 Presidential Election ...

5.0
01
Blog-Cannabis
Tags: LoiUS