dichtbij
legalisatie

Legalisatie van culturen in Himachal Pradesh

Blog-Cannabis

In Himalaya legaliseert Himachal Pradesh mei de cannabisteelt

Himachal Pradesh is een staat in het noorden van India, in de Himalaya.C'est de residentie van de Dalai Lama, de Tibetaanse invloed is zeer sterk en cannabis als ... premier Jai Ram Thakur zei maandag dat de staat heel goed de legalisatie van cannabis zou kunnen overwegen, maar pas nadat de legaliteit van de plant is gewaarborgd ...

Volgens een rapport gepubliceerd in De TribuneThakur zei dat de vraag naar legalisatie van cannabisteelt is toegenomen in Himachal Pradesh. De toename van de vraag kan worden toegeschreven aan de legalisering van hennepteelt in de naburige staat Uttarakhand.

De beroemde "Malana Cream", in zijn sterkste vorm ...

De Himachali gebieden in het district Kullu, met inbegrip van Sainj en Malana, zijn wereldwijd bekend om hun hoge kwaliteit cannabis stammen en een hoog vermogen ... leden regering van mening dat het legaliseren van cultuur kan helpen om het stimuleren economie van lokale boeren.

Manali, een bolwerk van cannabistoerisme ...

Hoewel verboden sinds het koloniale tijdperk, maakt cannabis deel uit van de Indiase cultuur, in de vorm van rituelen. Het gedocumenteerde gebruik van de plant dateert uit het Vedische tijdperk. Het is niet verrassend dat het land "ontwaakt farmaceutische mogelijkheden"Van de plant; en het vermogen om materialen zoals hennep te produceren.

als gelezen De eerste patiënt die cannabis in Duitsland kweekt

In april 2017, het ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken een licentie om de Raad voor Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek - Indian Institute of Integrative Medicine (CSIR - MIII) en de start-up van cannabis Bombay Hemp Company (BOHECO ) voor de teelt van cannabis.

De legalisatie van cultuur in Himachal Pradesh zou een nieuw hoofdstuk kunnen betekenen. Echter, voordat de uitvoering van een dergelijke maatregel, de minister-president wil "het ongebreidelde misbruik door de lokale bevolking en toeristen, evenals illegale gewassen tegen te gaan" ...

5.0
03
Blog-Cannabis
Tags: IndeLoiPlantagePolitique