dichtbij
Bedrijf

Verhoging van de kwartaalinkomsten van 260% Aurora.

Aurora Cannabis Inc. kondigt 260% groei aan bij Fiscale omzet eerste kwartaal

Aurora Cannabis Inc. Verhoogde 1% maandagochtend nadat Canadees cannabisbedrijf 260% omzetgroei in eerste kwartaal van boekjaar aankondigde toen de verkoop van consumentenproducten toenam voor volwassenen.

De kwartaalomzet van Aurora is gestegen

Dit is de eerste rapport (ABC - rapport ophalen) het bedrijf sinds het debuut op de New York Stock Exchange en de recreatieve pot die vorige maand in zijn thuisland, Canada, werd gelegaliseerd.

Het bedrijf uit Edmonton heeft een toename van 260% van zijn omzet in het eerste kwartaal, die 29 674 000 $, voor een nettowinst van 105,5 miljoen, een toename van 32% vergeleken met het vorige kwartaal.

De brutomarges op de cannabissom van het bedrijf stegen met 12% op jaarbasis en bereikten 70% als gevolg van een hogere gemiddelde verkoopprijs per gram gedroogde cannabis. Het hogere aandeel van de verkoop van cannabisolie in de verkoopmix van het bedrijf maakt daarom deel uit van deze stijging.

"We blijven onze gedifferentieerde en gediversifieerde strategie voor de nationale en internationale uitbreiding van de markt voor medicinale cannabis met succes uitvoeren. Evenals de verkoop aan volwassen consumenten, verhoogde productie, innovatie, plant- en medisch onderzoek en productontwikkeling, zei Terry Booth, CEO van Aurora.

Cannabisproducent Aurora Cannabis sprong maandag 4%. Na het posten van zijn kwartaalresultaten.

Het bedrijf profiteerde ook van minder stigma in verband met cannabisgebruik. Omdat het aantal actieve medische patiënten dat is geregistreerd met 250% is gesprongen van het ene jaar op het andere, te bereiken 67 484.

Het bedrijf zei dat het in de buurt kwam 5 000 kilogram aan producten. Een toename van 395% van het ene jaar op het andere. Aurora is verkocht 2 676 kilogrammen, een toename van 201%, tijdens het kwartaal.

Verhoging van de kwartaalinkomsten van 260% Aurora.
5 (100%) 2 stemmen
Tags: BedrijfCanada
fr French?
X

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS