dichtbij
Wetenschap

Nieuwe drankjes met wateroplosbare cannabinoïden

Blog-Cannabis

Ontwikkelt een reeks functionele dranken die doordrenkt zijn met cannabis en hennep

Sproutly Canada heeft de ontwikkeling en formulering voltooid van een reeks functionele dranken met cannabinoïden die van nature oplosbaar zijn in water ("Infuz2O"). Samengevat, in water oplosbare cannabinoïden.

Infuz2O en bio-natuurlijke olie

In de exponentieel groeiende cannabisindustrie is tot nu toe de nadruk alleen gelegd op de productie van cannabinoïden in de vorm van geïsoleerde lipiden (oliën). Maar de cannabisindustrie maakt een aanzienlijke groei door, aangezien steeds meer landen het gebruik ervan legaliseren. Bovendien variëren de technologische ontwikkelingen in de industrie van het verbeteren van de gewasefficiëntie tot het verbeteren van de oliewinningsmethoden. Dit, door de ontwikkeling van oliesamenstellingen in verschillende distributiesystemen om hun transport in het bloed te verbeteren.

Hoe cannabis compatibel te maken met water ...

Infusion Biosciences (IB) wetenschapsteam ontdekte formulieren oplosbaar lipiden (oliën), waaronder cannabinoïden en terpenen, die van nature voorkomen in planten. Via een patent aangevraagd proces en eigen reagentia gemaakt van natuurlijke ingrediënten; IB produceert nu twee unieke afgewerkte ingrediënten van cannabis en hennepplanten: Infuz2O et Bio-natuurlijke olie.

als gelezen De rol van CB2 in complex regionaal pijnsyndroom
Het APP-proces van Infusion herstelt voorzichtig cannabisextract dat van nature in water oplosbaar is, rechtstreeks uit cannabis. Het vormt geen olie in met water verenigbare bereidingen.

De drankjes combineren de recentelijk gelicentieerde rechten van het eigen in water oplosbare mineraalplatform ("MiST-platform") met Infuz20. Het aanvankelijke bereik bestaat uit drie verschillende dranken gemaakt van cannabis en hennep.

Deze drankjes bieden de volgende functies: a) gerichte energie; b) stressverlichting en ontspanning; en c) ondersteuning voor een goede nachtrust.

De categorie functionele dranken

Het bedrijf ontwikkelt momenteel een merk van geneesmiddelen en volwassenen. En dus inclusief het assortiment functionele drankjes. De verwachting is dat de eerste drankjes klaar zijn voor de consument. Eindelijk, wanneer Health Canada de legale verkoop van dranken autoriseert.

"Het doel van het bedrijf is om producten die onze functionele dranken zal onderscheiden dranken op basis van cannabis / hennep ontwikkeld door onze concurrenten te ontwikkelen. Ons concurrentievoordeel is om te profiteren van het bereik van proprietary-water oplosbare technologieën die we hebben verworven en een scala aan consumentenproducten die goede smaak en een functioneel doel te creëren ", zegt Keith Dolo, CEO. "Onze drankjes zijn niet alleen tot de opkomende markt van cannabis, maar ook om de enorme functionele dranken markt die vandaag bestaat," voegde hij eraan toe.

De functionele drankcategorie wordt steeds populairder bij consumenten. Met name bij mensen die op zoek zijn naar caloriearme, voedzame dranken als een gezond alternatief voor traditionele dranken. Zo zal de wereldwijde markt voor functionele dranken naar verwachting met een CAGR van 6,1% groeien om te bereiken 93,68 miljard Amerikaanse dollars door 2019, volgens een nieuwe studie van Grand View Research, Inc.

als gelezen Landon Riddle, de jongste patiënt in de Verenigde Staten

Concept 'Infusion Biosciences'

Cannabis als zodanig wordt al lang door consumenten gebruikt om aan hun behoeften te voldoen. Vooral met betrekking tot wellness en levensstijl (modern). Zo voldoen de functionele drankformules van Sproutly aan de groeiende en groeiende behoeften van consumenten op dit gebied.

Tags: biotechnologiecannabinoïdenfytocannabinoïden