dichtbij
Lifestyle

Snoop Dogg investeert met Patrick Stewart in Brits onderzoek

Blog-Cannabis

Snoop Dogg investeert 10 miljoen dollar in een Brits onderzoeksbureau met Patrick Stewart

Oxford Cannabinoid Technologies is betrokken bij onderzoek naar pijn- en ontstekingstherapieën; evenals bij kankerbehandelingen en behandelingen voor gastro-intestinale ziekten. De zakenman Snoop Dogg (via Casa Verde Capital) en de acteur van de volgende Star Trek-serie, Sir Patrick Stewart, investeren een kolossale som.

Snoop Dogg en Patrick Stewart Investeren in Oxford Cannabinoid Technologies

Snoop Dogg heeft een investering gedaan $ 10 miljoen in een nieuw medisch onderzoeksbureau over cannabis in het VK; via haar venture capital-onderneming Casa Verde. Snuffelen is niet zijn eerste investering in het ondersteunen van de medische oorzaak. Maar dit is een van de grootste investeringen in Oxford Cannabinoid Technologies, die financiering zoekt voor een onderzoekspartnerschap en een laboratorium in Europa.

Snoop Dogg poseert in de perskamer van de BET Awards 2018 in het Microsoft Theater.

Casa Verde Capital richt zich op de "ondersteunende" cannabisindustrie, afgezien van de feitelijke distributie van de plant. Dit betreft ook gezondheids- en wellnessbedrijven; maar ook financiële diensten, de media, agrotechniek en laboratoriumtechnologie.

als gelezen Panama Punch

Zijn investering in de LGO zal het onderzoek van het bedrijf naar therapieën tegen:

  • Pijn en ontsteking
  • kankerbehandelingen
  • en remedies voor gastro-intestinale ziekten.

Maar ook Sir Patrick Stewart, een grote amateur van medicinale cannabis, is ook de beschermheer van het bedrijf geworden en voegde een verklaring toe:

"Ik ben er trots op een sponsor van de LGO te worden. Het is prachtig dat Casa Verde Capital het geld heeft opgehaald waarmee Groot-Brittannië het voortouw kan nemen in wat volgens mij een van 's werelds meest opwindende medische onderzoeksgebieden is. De mogelijkheden lijken me vrijwel onbeperkt. "

Voor de volgende Star Trek-seriePatrick Stewart heeft ermee ingestemd zijn iconische rol als Captain Jean-Luc Picard te hervatten.

de acteur sprak in het verleden het gebruik van cannabis voor medische doeleinden bij de behandeling van ernstige artritis. Pleidooi voor een Brits onderzoek naar op cannabis gebaseerde medicijnen. In de tussentijd zal hij in de OCT-adviesraad zitten en zullen verdere benoemingen binnenkort worden aangekondigd.

Tags: KankerGeneeskundeSnoop DoggUK

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS