dichtbij
legalisatie

Witte Huis bereidt federale hervormingen voor

Blog-Cannabis

Het Witte Huis is van plan de federale hervorming van cannabis aan te pakken, Jeff Sessions treedt af ...

Volgens vertegenwoordiger Dana Rohrabacher is het Witte Huis van plan om cannabis volledig te hervormen. Bovendien lijkt het plotselinge aftreden van Jeff Sessions bevestigd te zijn met de nieuwe intentie van de Amerikaanse regering. President Donald Trump heeft daarom de vaste wil om de federale verordening (bijlage 1) rond de cannabisplant te corrigeren.

Veranderen in het Witte Huis

Cannabisfans hebben woensdag de afzetting van de Amerikaanse procureur-generaal gevierd, Jeff Sessions, wiens mandaat als hoofdwachter van de wet een sterk narcoticabeleid omvatte. Dit komt overeen met het citaat van de vertegenwoordiger van het Witte Huis die had aangekondigd naar de media dat de Trump-regering een "vaste toezegging" had gedaan om de regulering van cannabis te corrigeren.

"Ik sprak met mensen in het Witte Huis die weten en die deel uitmaken van de omgeving van de president ... Ik heb uitvoerig met hen gesproken. Ik ben gerustgesteld dat de president van plan is zijn verkiezingsbelofte te houden. "-" Ik verwacht dat we na de verkiezingen (halverwege de looptijd) gaan zitten en iets specifieks gaan uitwerken en uitwerken. van echt. "-" Het zou lente 2019 kunnen zijn, maar zeker tijdens de volgende legislatieve sessie "

Dana Rohrabacher zegt dat president Trump voorstander is van legalisering van cannabis voor medische doeleinden op federaal niveau - en de kwestie van recreatief cannabisgebruik aan staten overlaat.

Cannabis voor recreatieve doeleinden is gelegaliseerd in Californië dit jaar. Dinsdag, de Michigan werd de tiende staat om recreatieve cannabis te legaliseren. Tweeëndertig anderen hebben cannabis goedgekeurd voor medische doeleinden, meest recent de stand van de techniek.Utah en Missouri. De voorspellingen van Rohrabacher lijken accuraat te zijn, met het recente aftreden van de nummer één vijand van cannabis in de Verenigde Staten, oftewel voormalig senator Jeff Sessions.

Het ontslag van Jeff Sessions

Gedurende zijn hele leven en zijn mandaat, Jeff Sessions werd sterk bekritiseerd door de gemeenschap en de cannabisindustrie. De voormalige procureur-generaal van de Verenigde Staten heeft een rem gezet politiek hervorming van het gebruik van cannabis; zelfs omhoog gaan vecht tegen de patiënten medicinale cannabis ... Tijdens deze sessies vroegen federale openbare aanklagers om maximale straffen op te leggen; en zelfs voor kleine vergrijpen ...

"Goede mensen roken geen marihuana." Jeff ...

Het beleid van Jeff Sessions was gegroeid; terwijl sommige staten cannabis legaliseerden, en anderen herkenden medisch gebruik ... Jeff Sessions verhoogde de straffen voor cannabis, terwijl de lidstaten het beperkten ...

Vandaag kijkt de pro-cannabisgemeenschap uit naar het vertrek van Jeff ... De vijand van "marihuana" veroorzaakte de uittocht van investeerders omdat het geld werd aangetrokken door deze sector. Het onverwachte aftreden van Sessions stimuleert al cannabisvoorraden en investeringen.

Dit bewijst dat de Amerikaanse regering vastbesloten is om de federale cannabiswetgeving te hervormen. De plant die slecht is geëtiketteerd door de DEA, als medicijn van Schedule 1 met heroïne en LSD - zal zeker ook van kant veranderen ...

Tags: BUZZLoiPolitiqueTroefUS