dichtbij
Bedrijf

Het eerste beleggerssymposium in Hong Kong

Blog-Cannabis

Wereldwijde cannabisbedrijven zijn met een eigen beleggersforum in Hongkong gearriveerd en hebben de lokale autoriteiten opgeroepen het medicinale gebruik van cannabis te legaliseren.

Le Cannabis Investorsymposium (bij CannaTech) vindt plaats in Kowloon, met kaartjes ter waarde van 1 000 $ US. Hong Kong trekt 200-ondernemers en beleggers aan die willen investeren in markten waar cannabisgebruik legaal is. Maar de autoriteiten maakten snel een einde aan dit idee en zeiden dat er geen markt in de stad was voor dit 'medicijn', zelfs niet voor medische doeleinden

CannaTech in Honk Kong

Saul Kaye, oprichter en CEO van iCAN Israel Cannabis is een van de organisatoren van het evenement. Hij verklaart dat hij een paar weken geleden een brief schreef aan ambtenaren van Hongkong om het doel van het symposium uit te leggen en nodigde hen uit. Maar zijn uitnodiging werd massaal afgewezen, zonder dat iemand wist wie de betrokken autoriteiten waren ...

"Cannabis is geen medicijn. Het is een uitstekend medicijn en het is natuurlijk. We zijn echt begonnen met een revolutie in de manier waarop we over cannabis denken. "Zegt Kaye.

Een forum onder nauw toezicht

Voordat het forum begon, vertelden de organisatoren aan de deelnemers dat geen cannabisgebruik zou worden toegestaan. Cannabishandel in de stad kan worden bestraft met een maximumstraf vanlevenslange gevangenisstraf... terwijl voor zijn bezit of de simpele handeling van het inademen van de substantie, kan kosten tot zeven jaar gevangenisstraf.

als gelezen De cannabiskwekerijen van Californië
Cannabis wordt inderdaad als een gevaarlijk medicijn in Hong Kong beschouwd.

De post nam contact op met het kantoor van beveiliging, de politie en de douaneautoriteiten. Maar geen van hen wist van een uitnodiging om aan het evenement deel te nemen. De politie waarschuwde echter dat iedereen die cannabis in Hong Kong verkocht (zelfs buiten de stad ...) een misdaad zou plegen, terwijl de douaneautoriteiten zeiden dat ze elke activiteit van de Cannatech en zou indien nodig snel actie ondernemen.

Saul Kaye antwoordt echter: "We wilden dat lokale autoriteiten in de kamer aanwezig zijn - we willen hen helpen betere regelgeving te krijgen - en we willen hen laten begrijpen dat dit niet illegaal is. Omdat het geen zwarte markt is. '

Kaye voegde eraan toe dat de cannabishandel in Canada de moeite waard was 100 miljard . En hij hoopte Chinese investeringen in deze projecten aan te trekken. De politie van Hong Kong waarschuwde op haar website echter dat langdurige cannabisgebruikers last kunnen hebben van endocriene aandoeningen, conjunctivitis, bronchitis en aan roken gerelateerde ziektes ...

als gelezen Winabis: de geweldige combinatie van wijn en CBD

Terugroepen van de omstandigheid

Professor William Chui Chui Chun-ming, voorzitter van de Society of Hospital Pharmacists, zei dat cannabis in de 60-jaren geneeskrachtige waarde heeft als analgeticum of als middel tegen braken.

"Natuurlijk zijn betekent niet dat het niet schadelijk is," zei Chui. "Hoewel het pijn en angst kan verlichten, veroorzaakt het veel bijwerkingen zoals een verhoogde hartslag en invloed op de hersenen. Bovendien is het ook verslavend. "

Het Office of Food and Health heeft verklaard dat de autoriteit niet in staat is om commentaar te geven op het probleem ...

Tags: BedrijfAzië