dichtbij
legalisatie

China waarschuwt zijn inwoners die in Canada wonen

Blog-Cannabis

Na de legalisatie in Canada waarschuwen Chinese diplomaten studenten dat cannabis gevaarlijk kan zijn voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid ...

Chinese diplomaten in Canada hebben een openbare brief aan Chinese burgers gestuurd. De laatste roept Chinese studenten op contact met cannabis te vermijden. Dit na Canada legaliseerde recreatief gebruik ...

Legalisatie is een hot topic geworden onder de Chinese bevolking die in Canada woont ...

Het persbericht South China Morning Post , bevestigt een brief op de officiële website van het Chinese consulaat in Toronto. Hoewel de wetswijziging betekent dat recreatief gebruik van cannabis nu legaal is:

"Consulaat wil graag Chinese burgers van de consulaire district herinneren, vooral voor buitenlandse studenten, met het oog op hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te beschermen, moeten ze contact of de consumptie van marihuana te voorkomen."

Na de legalisatie van de pot zijn Aziatische Canadezen cultureel verdeeld. Vorige week, de Zuid-Korea ging verder dan de Chinese autoriteiten in het dreigen met het vervolgen van elke burger die mogelijk cannabis in Canada heeft gebruikt ...

als gelezen 18 manieren om te consumeren
In heel Amerika zijn er zelfhulpgroepen voor jonge Aziatische rokers ...

De brief van het Chinese consulaat gaat niet zo ver. Maar het somt de precieze voorwaarden op waaronder het legaal is om cannabis in Canada te consumeren. Eraan herinnerend dat de verkoop of het bezit van gras voor iemand onder de leeftijd van 18 illegaal is. Opmerkend, nog een regel, het doorgeven van cannabis aan de douane blijft volledig illegaal.

"Chinatown gate" in het centrum van Vancouver.

Daarnaast blijft het bezit, de verkoop en de teelt van cannabis ten strengste verboden in China. En deze brief, niet verwonderlijk, waarschuwt mensen niet om Canadese cannabis te importeren.

"De regulatie van marihuana kan ernstige gevolgen hebben voor buitenlanders die in Canada wonen."

De verandering in de wet heeft een culturele kloof gecreëerd tussen generaties Canadezen van Aziatische afkomst. Hoewel sommige jonge Chinezen de verandering hebben verwelkomd, zijn oudere immigranten kritisch geweest. Sommigen hebben zich tot het internet gewend om uiting te geven aan hun bezorgdheid over de "gevaren" van legale cannabis, met alarmerende berichten zoals:

"Je zult je nooit voorstellen hoeveel levens van Chinezen geruïneerd zullen worden door legalisatie"!

Tags: CanadaRuggegraatLoirecreatief