dichtbij
Medische kledij

Kerri Parker gebruikt zelfmedicatie tegen haar hersentumoren

Blog-Cannabis

Resident in het Verenigd Koninkrijk, voormalig Playboy Pin-Up en voormalig Miss UK Kerri Parker gebruikt cannabisolie om haar hersentumoren te behandelen na het weigeren van chemotherapie

Kerri Parker, voormalig Playboy en Miss UK muze, heeft chemotherapie afgewezen en bestrijdt hersenkanker en haar hersentumoren met cannabisolie. In het verleden liep ze het risico zwaar te worden veroordeeld in het Verenigd Koninkrijk. Maar vandaag is het medisch gebruik van cannabis legaal in het land, Kerri heeft dus alle kansen om zijn behandeling met vertrouwen voort te zetten.

De keuze voor zelfmedicatie

In 2013 onderging Parker een operatie om twee soorten hersentumoren te behandelen. Hoewel deze operaties op dat moment effectief leken, kreeg Parker het advies dat er opnieuw een tumor in haar hersenen was gedetecteerd. Sinds, Kerri Parker maakt gebruik van cannabisconcentraten in de hoop haar kanker te behandelen.

Zijn strijd komt meer dan vier jaar nadat de chirurgen een tumor hebben verwijderd die vreemd genoeg zijn persoonlijkheid heeft veranderd ...

Ze koos cannabisolie, in plaats van het omgaan met 12 inspannende chemotherapie-series. De schoonheidskoningin stond voor een potentiële gevangenisstraf van vijf jaar of een onbeperkte boete voor het consumeren van THC ...

"Ik wil niet dat mijn haar naar beneden gaat vanwege chemotherapie of mijn gezicht wordt verbrand door straling. Ik train elke dag, ik run een modelacademie en een voedingsbedrijf; en ik wil niet dat kanker dat allemaal beïnvloedt. '

Het gebruik van medicinale cannabis is nu legaal in het Verenigd Koninkrijk, voorheen importeerde Kerri het uit Spanje. Ze verwachtte een spervuur ​​van kritiek van haar vrienden, maar ze voegde eraan toe:

"Geen enkele persoon zei dat ik de verkeerde beslissing had genomen. Mijn familie ondersteunt mij. Mam vertelde me vanaf de eerste dag dat ze niet wilde dat ik chemo ging doen. Ze is ervan overtuigd dat we deze kanker zelf kunnen verslaan. "

Van CBD-olie tot THC-olie

Kerri nam al zes maanden CBD-olie in de hoop de terugkeer van kanker te voorkomen. Ze nam veertien dagen lang olie met een hoog THC-gehalte in zelfmedicatie en voelde enkele bijwerkingen ...

"Ik nam CBD-olie als een preventief middel en het heeft de kanker misschien vertraagd, wie weet. Nu ik THC-olie inneem, voel ik me slecht. Het verlaagt mijn toch al erg lage bloeddruk en ik heb mist in de hersenen, duizeligheid, een vermindering van het sympathische zenuwstelsel, zwakte en een toename van de hartslag - normale symptomen, kreeg ik te horen . "Ik bid dat mijn lichaam zich zal aanpassen omdat ik mijn dagelijkse dosis dicht bij 10 keer moet verhogen als ik kanker wil verwijderen."

Voor kanker leidde Kerri een glamoureuze levensstijl. Ze poseerde voor Playboy en woonde het hoge leven in het huis van Hugh Hefner in Los Angeles. Ze staat ook in de rij voor Megan Fox en heeft veel schoonheidstitels gewonnen - inclusief de versies van Miss UK. Maar kanker heeft grote schade aangericht in haar leven. In 2014 werd ze erg introvert.

als gelezen NBA-sterren keuren cannabis goed
"Ik zou me eerder zo voelen bij chemotherapie en radiotherapie. Het is mijn enige hoop om te overleven. "Kerri Parker

De artsen zeiden dat ze leed aan bizarre mentale bijwerkingen die van invloed kunnen zijn op patiënten die een hersenoperatie hebben ondergaan. De resultaten van de scans kwamen later duidelijk na de behandeling met cannabisolie. Kortom, zijn zelfverzekerde persoonlijkheid is teruggekeerd en Kerri leidt een nieuw leven. Medicinale cannabis is eindelijk toegestaan ​​in het VK, Kerri Parker hoeft zich niet langer zorgen te maken over repressie.

Getuigenissen en successen van medicinale cannabisbehandelingen

Tags: KankerbehandelingUK