dichtbij
Medische kledij

Nieuwe FDA-studie over de hallucinogene paddenstoel

Blog-Cannabis

FDA keurt studie Psilocybine voor de behandeling van depressie en obsessieve compulsieve stoornissen goed

In de loop der jaren is aangetoond dat de hallucinogene paddenstoel effectief is bij het behandelen van verschillende psychische problemen. de Food and Drug Administration American (FDA) keurt nu het gebruik van zijn actieve ingrediënt, psilocybine, goed. Het resultaat zal een COMPASS Pathways-studie zijn, gericht op de behandeling van geneesmiddelresistente depressie en obsessief-compulsieve stoornis.

De medicinale paddestoel?

Paddo's worden al sinds het 9,000-jaar in de menselijke samenleving gebruikt. Archeologische artefacten uit het stenen tijdperk wijzen op het gebruik van paddenstoelen in Afrika en Europa. Deze paddenstoelen bevatten de actieve ingrediënten psilocybine et psilocine, zijn ook geen vreemden voor het onderzoek. Sinds de vorige eeuw zijn er studies uitgevoerd met psilocybine. In het bijzonder erkennen we het onderzoek van Timothy Leary aan de Harvard University in de 60-jaren.

Timothy Leary is uitgegroeid van een gerespecteerde academicus tot een psychedelische voorstander.

De activiteit van paddo's op de hersenen verlicht mentale toestanden en zelfs langdurige gedragsveranderingen. Schimmels bevatten dus psychoactieve stoffen die "dop" -receptoren bevinden aan de uiteinden van zenuwcellen in de hersenen. Ze lijken op serotonine.

Deze stoffen beïnvloeden dus de gevoelens en kunnen hallucinaties veroorzaken (zonder de activiteit van het centrale zenuwstelsel volledig te verstoren).

In de afgelopen jaren zijn studies over deze stoffen begonnen zich te concentreren op psychische aandoeningen en tekenen van verbetering van de toestand van patiënten met een psychische aandoening, zoals depressie, angst, obsessief-compulsieve stoornis (TOC) en een neiging tot verslaving. Wat momenteel de FDA interesseert. Bovendien hebben andere studies aangetoond dat paddo's effectief kunnen zijn door verslavingen weg te doen zoals roken en alcohol.

als gelezen De remedie tegen katers

Verhoogde hyperconnectiviteit

Een studie van 2014 bestond uit hersen-fMRI-scans bij met 15 behandelde mensen. Ze injecteerden psilocybine, het actieve ingrediënt in paddo's. En hersenonderzoek werd vergeleken met degenen die placebo kregen.

De rechter cirkel vertegenwoordigt het brein van een persoon onder invloed van psilocybine en de linker cirkel is het brein van een persoon onder invloed van de placebo

Meer recentelijk, legt Dr. Robin Carter Harris, een onderzoeker aan de afdeling Neuroscience aan het Imperial College London, in zijn lezing uit dat nieuwe elektrische verbindingen komen volledig voor in de hersenen onder invloed van psilocybine. Vervolgens creëert ze 'nieuwe' gevoelens die we nog niet eerder kenden, zoals hallucinaties, het uiteenvallen van het ego en verschillende spirituele ervaringen.

De behandeling van obsessief-compulsieve stoornis

Vanwege hun "imitatie" voor neurotransmitters zoals serotonine, zijn de psychoactieve stoffen in hallucinogene paddenstoelen betrokken bij de behandeling van onze emoties en hun vermogen om onze waarneming te beïnvloeden. de psychedelische kan daarom nuttig zijn voor de behandeling van psychiatrische stoornissen. Inderdaad, wetenschappers vinden dat psilocybine een positief effect heeft op patiënten met depressie, angststoornissen en obsessief-compulsieve stoornis (OCS). Dit zijn allemaal ziektes die heel gewoon zijn in de westerse cultuur ...

Obsessief-compulsieve stoornis is een angststoornis die wordt gekenmerkt door opdringerige en terugkerende gedachten. De persoon met OCD voelt angst of afstoting.

Des Londense onderzoekers hebben het jaar, de directheid van de effecten gevonden. Na behandeling met psilocybine ervaren patiënten een verbetering van de stemming of verlichting van spanning en angst.

Reset"En"Defrag"Van de hersenen

MRI-scans tonen een vermindering van de bloedstroom in de hersenregio's die verantwoordelijk zijn voor de behandeling van emoties. Sommige patiënten gebruiken analogen uit de computerwereld, zoals "Reset"Voor de hersenen of"Defrag"Wat betreft een harde schijf ... Een ander onderzoek van John Hopkins University rapporteert nog betere resultaten. Zes maanden na de behandeling met psilocybine rapporteert 80% van de proefpersonen definitieve verlichting van symptomen van angst en depressie.

als gelezen 10 landen die cannabis consumeren
Patiënten die psilocybine gebruiken om depressie te behandelen, hebben weken na behandeling minder symptomen, na een "reset" van hun hersenactiviteit.

Een belangrijk voordeel van paddo's is dat ze fungeren waar standaardgeneesmiddelen onbruikbaar zijn. Bovendien hoeft u ze niet langdurig (langdurig) in te nemen, om de effecten te voelen ... Ze kunnen daarom een ​​goede vervanging zijn voor diegenen die resistent zijn tegen de meest voorkomende antidepressiva. Het bijna onmiddellijke effect (behandeling in een paar uur ...) kan een diepe angst genezen. Om het zo maar te zeggen, de paddenstoel kan de angst voor de dood verminderen vooral bij terminaal zieke patiënten.

FDA-goedkeuring

Aan de andere kant is het belangrijk om te onthouden dat deze stoffen nog niet in detail zijn bestudeerd; maar alleen in combinatie met een andere psychotherapie. Er zijn echter ook patiënten die bijwerkingen hebben ondervonden zoals angst, hoge bloeddruk, etc. Maar de medische paddenstoel wordt momenteel beschouwd als de geweldig, de veiligste hij is niet betrokken bij de oorspronkelijke ziekte

De effecten van "magische paddenstoelen" zijn het gevolg van de combinatie van verschillende actieve ingrediënten om een ​​"omringend effect" te verkrijgen. Om het volledige potentieel van psilocybinederivaten te begrijpen, moet de gemeenschap eerst begrijpen hoe elk element geïsoleerd werkt. COMPASS Pathways leidt de lading naar het begrijpen van het eerste stuk.

De FDA heeft onlangs het gebruik van psilocybine goedgekeurd als onderdeel van een nieuw onderzoek van COMPASS Pathways. Ze zal 216-patiënten onderzoeken met depressie niet reageren op bestaande geneesmiddelen op de markt (resistent tegen geneesmiddelen).

De toepassingen van psychofarmaca in de geneeskunde

Tags: champignonEtudeNeurosciencepsilocybine