dichtbij
Bedrijf

Marlboro is van plan om de cannabisindustrie te betreden

Blog-Cannabis

Altria Group, de eigenaar van Phillip Morris en Marlboro, is van plan om de wereld van cannabis te betreden

Na een golf van geruchten in de afgelopen jaren, is het nu officieel. Altria Group, de eigenaar van Phillip Morris en het merk Marlboro, onderzoekt de toegangsmogelijkheden tot de cannabisindustrie.

Altria Group evalueert zijn toetreding tot de cannabisindustrie

In 2012, met de aankondiging van legalisatie in Washington en Colorado, zijn er geruchten geweest over de grote tabaksfabrikanten. En vooral voor de fabrikant Marlboro, Philip Morris, via het bedrijf van de eigenaar Altria die voorziet in toegang tot de legale cannabismarkt. Een woordvoerder voor Philip Morris, ontkende toen de geruchten:

Ons beleid stelt dat we niet reageren op speculaties over toekomstige bedrijfsplannen. Tabaksondernemingen zullen tabaksproducten blijven produceren en op de markt brengen.

In 2016 heeft een woordvoerder van het bedrijf de geruchten opnieuw ontkend ... En dat zei hij Philip Morris en het moederbedrijf Altria "Het is niet de bedoeling om op cannabis gebaseerde producten te verkopen." Nu komt voor het eerst een officiële verklaring van het moederbedrijf (Altria), waarin wordt aangekondigd dat het alle kansen op toetreding tot de markt overweegt. cannabis.

als gelezen
Handleiding voor de SCROG-methode
Altria Group is het moederbedrijf van Philip Morris, dat veel voorkomende tabaksmerken produceert zoals Marlboro, Next, L & M en anderen. Het bezit ook enkele aandelen van alcoholreus Anheuser-Busch, die biermerken produceert zoals Stella, Lef, Budweiser en Hogarden.

Vice-president Murray Garnick en CFO William Gifford leggen uit tijdens een conferentie vorige week.

De maatschappij is zich bewust van de mogelijkheid van ophanden zijnde veranderingen in de legaliteit van cannabis in de Verenigde Staten. We zijn momenteel bezig met het bestuderen en evalueren van zakelijke kansen voor dit product. Echter, cannabis is nog steeds illegaal volgens de Amerikaanse federale wetgeving. En we zijn van plan om te blijven voldoen aan de federale wetgeving.

Tabaksbedrijven, in afwachting van volledige legalisatie

Volgens Robert Fagan, een analist die werkt voor een beleggingsonderneming in Montreal, nemen tabaksmaatschappijen hun tijd om te investeren in industriële cannabis. Omdat ze wetgeving over het onderwerp verwachten die ondubbelzinnig zal zijn voordat ze te voet gaan springen ... Net zoals de tabakswinkels, afhankelijk van tabaksfabrikanten ... Ondanks de rechtsonzekerheid hebben andere sigarettenfabrikanten hun geluk al beproefd. Een paar weken geleden, de Britse gigantische tabak Imperial Brands heeft meer geïnvesteerd dan Oxford Cannabinoids Technologies, in de studie van cannabis ...

als gelezen
Cannabis ontbladeringstechniek
Vrouwen in 70, ook in de bezienswaardigheden van de tabaksindustrie ...

Bovendien moet worden opgemerkt dat de belangstelling van de tabaksindustrie voor cannabis althans sinds de 70-jaren bestaat. In een interne notitie de Phillip Morris de 1970, onthult dat cannabis "een andere en misschien wel de beste manier om aan de behoeften van sigarettenconsumptie te voldoen". Bedenk echter dat de tabaksindustrie genoeg geld verliest voor de dampmarkt; en dat ze er alle belang bij heeft zichzelf te rehabiliteren ^^

Tags: BedrijfNieuwstabakverdamping