dichtbij
Medische kledij

Enorme overdosis bij K2 in Connecticut

Blog-Cannabis

Massale overdosis bij K2 beïnvloedt op zijn minst 100-mensen in New Haven Green, Connecticut

Scènes die als gruwelijk en afschuwelijk werden beschreven, vonden plaats in Connecticut vanwege synthetische drugs. Meer dan 80-mensen zijn een overdosis genomen in New Haven Green, nabij de campus van de Yale University, na inname van synthetische marihuana (K2) geassocieerd met fentanyl

Een destructieve cocktail in New Haven Green

Selon Associated Press, Ambulance en politie bleef op het park de hele dag, omdat steeds meer mensen werden ziek. Van dinsdagavond tot woensdagavond, politie, brandweer en dringende medische teams gereageerd op zo veel gesprekken die de burgemeester van New Haven, Toni Harp, installeerde een commandocentrum aan het historische park in Connecticut, New Haven Green.

Een team van paramedici komt tussenbeide met een slachtoffer van een overdosis op donderdag 16 augustus 2018.

Het Amerikaanse ministerie van volksgezondheid heeft Narcan toegediend - een tegengif voor overdoses van opioïden - totdat het geen voorraad meer heeft ... New Haven Fire Chief John Alston zei dat overdoses in New Haven, zoals in andere steden, bereiken epidemische proporties. De stad is in de greep van een crisis voor de volksgezondheid ...

als gelezen VN onderzoekt cannabis classificatie
Medische werkers troosten een slachtoffer tijdens de behandeling

Carol Cruz, een counselor voor verslavingszorg, ging naar New Haven Green om enkele druggebruikers te helpen herstellen. Maar voor deze professional is het moeilijk om mensen te helpen die K2 misbruiken ... Omdat het medicijn meestal wordt gemengd met andere onbekende stoffen ...

We installeren geïmproviseerde veldbedden om het hoofd te bieden aan een gestage stroom overdoses ...

Dit is de tweede keer dat er een enorme overdosis is opgetreden in New Haven Green. Inderdaad, de 4 juli, meer dan een dozijn mensen waren het slachtoffer van een overdosis K2.

Medicinale cannabis bij de opioïde crisis

Tags: drugEtudek2opioïden