dichtbij
Lifestyle

Zijn de gewrichten aan het verdwijnen?

Blog-Cannabis

Als gevolg van nieuwe consumptiepatronen lopen cannabisgewrichten met uitsterven gevaar? Het antwoord van de consument

De cannabisindustrie heeft de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt en veel mensen denken dat hun richting duidelijk is: ver van de goede ouderwetse gewrichten en naar nieuwe, meer innovatieve, gezondere en misschien effectievere consumptiemethoden. Zijn de gewrichten aan het verdwijnen? Het hangt allemaal af van de consument ...

Zijn de zegels verouderd? De mening van de consument

Roken van huisdieren is meer dan alleen een manier om cannabis te consumeren - een symbool waarvan de nadelen een kleine prijs zijn om te betalen in ruil voor het rijke culturele erfgoed. Maar de gevolgen voor de gezondheid, de economie en zelfs de efficiëntie van de administratie ontbreken ... Wat vindt de consument ervan?

Gezondheidsrisico's

De vape, de gezondste en waarschijnlijk de meest effectieve manier om cannabis te consumeren

Zeehonden kunnen ongeveer dezelfde schadelijke gevolgen hebben als sigaretten. In feite veroorzaakt verbranding verschillende toxische bijproducten die niets te maken hebben met echte cannabisverbindingen. Studies hebben aangetoond dat roken meer releases vrijmaakt dan 100-verschillende toxines die verband houden met kanker.

als gelezen
Onderzoek toont aan dat cannabisgebruik bij jongeren niet gerelateerd is aan de hersenstructuur van volwassenen

Minder efficiënt, nauwkeurig en economisch

Volgens een studie uitgevoerd door Californië NORML en MAPS, de verdampers kunnen converteren 46% THC beschikbaar in stoom. Terwijl scheten de neiging hebben om te zetten minder dan 25% ...

De damp maakt het mogelijk dat je steen bent, terwijl je "helder" blijft

De overtuiging dat vaporizers je niet zo veel geven, is een misvatting. Het hoogste lijkt niet alleen sterker, maar puurder, met veel patiënten die zich meer "lucide" voelen.

Zijn de zeehonden aan het verdwijnen?

Dus, met al deze onmiskenbare ongemakken, verdwijnen de gewrichten? Verre van dat. Sterker nog, ondanks de groeiende belangstelling voor alternatieve methoden van cannabisgebruik. 55% van de Californiërs geeft de voorkeur aan roken. 5% van hen gebruikt pre-rolls, ook wel bekend als links.

De zeehonden blijven regeren ...

Een ander onderzoek, uitgevoerd door Civilized en PBS, interviewde 1 600 Amerikanen en ontdekte dat 52% van hen de voorkeur gaf aan de gewrichten. Dit percentage neemt alleen toe met 68% in Canada.

Pourquoi?

Voor occasionele en gematigde cannabisgebruikers kon een joint hier en daar niet genoeg gezondheidsschade opbouwen om te overwegen om van methode te veranderen. Want voor tientallen mensen zou het op de een of andere manier consumeren van cannabis een methode zijn, geen ritueel.

als gelezen
Biologische landbouw: hier zijn goedkope 3-producten om uw planten te upgraden
Gewrichten zullen altijd de meest sociale manier zijn om cannabis te gebruiken.

Zelfs wanneer ze alleen worden geconsumeerd, bieden de rijke aroma's die in de lucht zweven, vergezeld van het geruststellende geruis en de uitbarsting van aardse smaken, een onmiskenbare magie. Er is ook het effect van entourage, en zelfs als er andere manieren zijn om hiervan te profiteren, blijven de gewrichten op dit moment het gemakkelijkst en het meest transparant ...

De jongere generaties vestigen een nieuwe legende voor roken, spuiten

De tijd zal uitwijzen hoe gewrichten zullen blijven bestaan ​​in de ontluikende cannabisindustrie en haar innovaties. Voor veel mensen, vooral jongere generaties, zouden nieuwe consumptiemethoden zelfs meer geschiedenis, cultuur en herinneringen kunnen brengen ...

Het roken van gewrichten is waarschijnlijk echter meer reëel dan elke andere manier om cannabis te gebruiken. En als het gaat om bloemen en zijn culturele wortels, is het echte synoniem voor beter ...


Dat gezegd hebbende, blijft een oplossing om alle smaken en effecten te voelen verdamping. Een oplossing om te stoppen met roken Pax 3 verdamper

Tags: EtudeGezamenlijkGeneeskundeNieuwsoverzichtverdamping