dichtbij
Blog-Cannabis

Deze 16-landen hebben een groeiende cannabisindustrie en legale markten

De "groene stroom" van legale cannabis is veel wijdverspreider dan die van de Verenigde Staten. In feite beginnen de legale markten voor marihuana snel over de hele wereld te ontstaan. Op dit moment wordt verwacht dat de wereldwijde cannabismarkt de komende jaren een enorme groei zal kennen. Dat gezegd hebbende, hier is het 16-land met opkomende cannabisindustrieën.

Landen met nieuwe legale cannabismarkten

Momenteel zijn experts van mening dat de wereldwijde markt voor legale cannabis rond moet zijn 7,7 miljard dollar per jaar. In de nabije toekomst zal dit aantal naar verwachting exponentieel toenemen. volgens onderzoekers, de wereldwijde legale marihuana-industrie zal naar verwachting bereiken 31,4 miljard dollar door 2012. In de tussentijd moet de markt ervaren een jaarlijkse groei van 60%.

Het is duidelijk dat legalisatie de belangrijkste factor is. Naarmate meer en meer landen over de hele wereld cannabis legaliseren, groeit de wereldmarkt. Hier zijn de landen met de cannabisindustrie om naar te kijken.

Duitsland

Duitsland zoekt naar legale marihuanatelers voor medische doeleinden

Duitsland doet een krachtig aanbod om het eerste Europese cannabisland te worden. In 2017 hebben wetgevers stappen ondernomen om legale marihuana-telers toe te laten. Het land heeft ook belangrijke stappen gezet om medische cannabis toegankelijker te maken. Verwachten dat de legale markt voor medicinale cannabis in Duitsland de komende jaren zal blijven groeien - en misschien zelfs groeien in hobby's.

Italië

Italië heeft een robuuste medische marihuana-industrie. Interessant is dat het land de militaire verantwoordelijkheid heeft gegeven voor de hele productie en productie van marihuana voor medische doeleinden. Aan het begin van het jaar toonden rapporten aan dat de vraag naar legale kruiden te groot was voor het leger om te volgen. Dientengevolge, deItalië zal beginnen met importeren cannabis uit landen als Canada.

Israël

Israël certificeert 100 nieuwe artsen om marihuana te licenseren

Israël heeft zichzelf naar de voorhoede van de internationale legale cannabismarkt gestuurd. Hij is met name leider in cannabisgerelateerde studies, met name voor medisch onderzoek. Tegenwoordig heeft het land meer dan 25 000-patiënten die medische marihuana in licentie hebben. Het is duidelijk dat Israël zijn plaats heeft verdiend op een lijst van landen met opkomende legale markten voor cannabis.

Canada

Over deze is niet veel te zeggen. Canada is een van de bekendste cannabiscentra ter wereld. Het land heeft al jaren een sterk medisch marihuana-programma. En nu ligt Canada op schema om zijn belofte om recreatieve cannabis te legaliseren waar te maken. Tot op heden, de de overheid zou oktober 17 moeten legaliseren.

als gelezen
In Italië biedt het leger medische marihuana, voor sommigen is het een groot probleem.

VS

Een toenemend aantal staten blijft verschillende vormen van marihuana legaliseren. Momenteel is de legale marihuanamarkt in de Verenigde Staten een beetje verwarrend. Er is een grote variatie van de ene staat tot de andere. Sommige staten hebben bijvoorbeeld zeer toegankelijke medicinale cannabisprogramma's. Maar andere staten beperken medische marihuana alleen tot bepaalde soorten producten. Evenzo hebben sommige staten volledig recreatieve cannabis gelegaliseerd, terwijl andere nog steeds een verbod toepassen. De Verenigde Staten zijn op de een of andere manier al een enorme cannabismarkt en zullen alleen maar groeien.

Spanje

Spanje zou een van de meest cannabisvriendelijke landen zijn. Het heeft bijvoorbeeld een van de hoogste percentages volwassen cannabisgebruikers in de EU. Zo veel zelfs dat experts voorspellen een recreatieve marihuanamarkt in 2019 in Spanje. Deze zelfde experts zijn van mening dat de legale cannabismarkt in Spanje al snel 200 miljoen zou kunnen overschrijden.

Bresil

Brazilië is een van de grootste landen in Zuid-Amerika geweest om de mogelijkheid van een legale marihuanamarkt serieus te nemen. In het bijzonder heeft het land zich gericht op medicinale cannabis. een studie uitgevoerd in 2017 onthulde dat medicinale cannabis alleen al meer dan een miljard dollar in het land kon genereren.

Argentinië

Argentinië bevindt zich op een kruispunt van cannabis. Tot dusverre heeft het land het bezit en gebruik van kleine hoeveelheden marihuana decriminalized. Hij keurde ook het medische gebruik van CBD goed. En hij blijft het idee van het opzetten van een vorm van legale markt onderzoeken. In het bijzonder een medische markt. Hoewel er op dit moment misschien niet veel infrastructuur is, is het zeker een land om in de gaten te houden,

Uruguay

Uruguay is een pionier in landen met opkomende markten voor legale cannabis. Het was het eerste land dat recreatieve cannabis universeel maakte voor alle volwassenen. Vorig jaar begon het land legale marihuana in apotheken over de toonbank te verkopen.

Peru

Veel experts zien Peru als een leidende speler in de cannabiswereld in Zuid-Amerika. In feite Forbes zei Peru, samen met Brazilië, Argentinië en Uruguay, zou helpen om de legale cannabismarkt in Zuid-Amerika te laten groeien van 125 miljoen dollar dit jaar naar meer dan 775 miljoen door 2027.

Australië

Natuurlijke samenleving

Experts voorspellen een aanzienlijke groei voor cannabis in Australië. De legale markt van het land is momenteel ongeveer 52 miljoen waard. Door 2027 wordt verwacht dat dit cijfer 1,2 miljard zal bereiken. Dit zou van Australië een van de vijf grootste cannabismarkten ter wereld maken.

als gelezen
Chef-kok in kruiden en terpenen

Mexico

Dingen kunnen in Mexico veranderen. In 2017 heeft het land medicinale cannabis gelegaliseerd, mits het medicijn minder dan 1% THC bevat. Op het gebied van vrijetijdsbesteding heeft het Hooggerechtshof een interessante beslissing genomen in 2015. In die beslissing gaven de rechters vier mensen het recht om hun eigen cannabis te verbouwen en te consumeren. Als deze veranderingen indicatoren zijn voor toekomstige richtingen, verwacht dan dat Mexico een van de landen wordt met opkomende markten voor legale cannabis.

Afrique du Sud

Zuid-Afrika heeft naar verluidt richtlijnen gepubliceerd voor de legale productie van marihuana voor medische doeleinden. Vorig jaar gaf het Hooggerechtshof van het land een besluit om mensen te machtigen legaal cannabis in privé te consumeren. Als gevolg van deze veranderingen wordt Zuid-Afrika een van de grootste marihuana-markten in Afrika. En als de wetten van het land blijven veranderen, verwacht dat Zuid-Afrika een steeds belangrijkere juridische markt wordt.

Zimbabwe

Aan het begin van het jaar, de Zimbabwe maakte de krantenkoppen door de cannabisteelt te legaliseren voor wetenschappelijke en medische doeleinden. Dankzij deze wet kunnen mensen nu een legale licentie aanvragen om marihuana te laten groeien. Dit zou een belangrijke eerste stap kunnen zijn in de richting van een opkomende legale marihuanamarkt in Zimbabwe.

Grèce

Griekse regering hoopt dat verandering in cannabiswetgeving economische groei creëert

Vorig jaar legaliseerde de Griekse overheid het gebruik van marihuana voor medicinale doeleinden voor volwassenen. Vervolgens keurden de wetgevers dit jaar de teelt en productie van medicinale cannabis goed. Als gevolg hiervan kan er een significante nieuwe activiteit zijn in het kleine eilandland. In het bijzonder hebben een aantal cannabisbedrijven over de hele wereld al belangstelling getoond voor de recentelijk uitgebreide juridische medische marihuana-markt in Griekenland.

Liban

Libanon heeft al een van de meest dominante posities op de wereldwijde zwarte markt. Dankzij een ideaal klimaat voor het kweken van cannabis staat het land bekend om het tonnen premium gras. Nu overweegt de wetgever in het land maak van al deze activiteit een legale cultuur. Als het land de eerste plannen om marihuana te legaliseren volgt, verwacht dan dat Libanon snel een belangrijke speler zal worden in de wereldwijde cannabismarkt.

Cannabis een wereldwijde markt

Cannabis is een groot probleem. En dat zal alleen maar groeien. Naarmate landen over de hele wereld actie blijven ondernemen om meer lakse cannabiswetgeving uit te vaardigen, is de kans op een explosieve wereldwijde juridische markt waarschijnlijker.

Tags: DuitslandAustraliëCanadaSpanjeGrèceIsraëlItaliëLoiMarihuanaGeneeskundeMexicoNieuwsUS