dichtbij
Medische kledij

Rick Simpson, de uitvinder van de RSO-olie

Blog-Cannabis

Rick Simpson is de gelijknamige uitvinder van Rick Oil Oil (RSO), een hooggedoseerde THC-kankerkuur

Geneeskunde is verdeeld in twee groepen. De ene groep ondersteunt het gebruik van cannabis voor de behandeling van kanker. Terwijl een andere groep ontkent dat cannabis het kan genezen. Volgens een legende in de wereld van cannabis, Rick Simpson, kan cannabisolie echter heel wat therapeutische voordelen bieden. Wat nog belangrijker is, is dat Rick Simpson kanker volledig kan genezen. Dit is de pionier achter deRick Simpson Oil (Rick Simpson Oil of RSO), de RSO-olie die een stevige dosis THC oplevert voor degenen die het nodig hebben ...

Rick Simpson, de uitvinder van de RSO-olie

Rick Simpson, zijn strijd tegen kanker

Het verhaal van Rick Simpson begint in 1969 wanneer bij zijn oudere neef 22 de diagnose kanker werd gesteld. Na een operatie en chemotherapie dachten de artsen dat hij zijn kanker kwijt was ... Drie jaar later, tijdens een bezoek aan een dokter, zal hij leren dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft. De neef van Rick Simpson stierf slechts drie maanden na zijn laatste medische bezoek ...

Na deze traumatische ervaring zal Rick Simpson radio horen praten over cannabis als een moordenaar van kankercellen. De radioshow draaide op een lichte, bijna spottende toon ... Rick Simpson vond de informatie een hoax, en dat al jaren ... Maar het was niet wetend dat Rick uiteindelijk een van de figuren zou worden de meest invloedrijke in de geschiedenis van cannabis.

het ongeval

Rick Simpson werkte vroeger in een Canadees ziekenhuis. Gedurende die tijd werd hij blootgesteld aan asbest, waardoor hij op een dag viel, van een ladder ... Rick bevond zich op de eerste hulp, met een ernstig hoofdletsel. Simpson moest bij de verergerd post-hersenschudding syndroom... Na jaren van medicatie, verslechterde de conditie van Rick Simpson ...

Gelukkig had hij gehoord van de genezende eigenschappen van cannabis en Rick wilde deze oplossing proberen. Zijn arts keurde het therapeutische gebruik van de plant echter niet goed. En Rick besloot het voortouw te nemen en begon zijn eigen cannabis illegaal te cultiveren en consumeren ...

Jaren later kreeg hij de diagnose van een vorm van huidkanker. Rick had gehoord van een studie van Journal of the National Cancer Institute die concludeerden dat cannabis tumorgroei bij muizen remde. Cannabis heeft in het verleden de symptomen genezen en deze keer probeerde het lokaal geconcentreerde cannabisolie, met verbanden. Tegen de vierde dag waren de kankertumoren volledig verdwenen ...

als gelezen Bescherm tegen lenteallergieën

Rick Simpson biedt zijn recept aan de wereld

Sindsdien gelooft Rick Simpson heilig in de genezende eigenschappen van cannabis en biedt hij mensen zijn eigen methode. Toch proberen families van kankerpatiënten zich aan de conventionele behandeling te houden. Maar steeds meer patiënten wachten vol spanning op natuurlijke alternatieven, zoals de olie van Rick Simpson ...

"Ik wil dat mensen weten hoe ze zichzelf kunnen genezen"

De cannabisolie die werd geproduceerd door Rick Simpson werd verkregen van een sterke Indica-soort. Rick verbergt het recept niet, en biedt het volledig aan op zijn site ... De extracten die zijn geproduceerd bevatten echter een enorme hoeveelheid THC, de cannabinoïde die volledig illegaal is op ons grondgebied. Rick Simpson is een icoon geworden van legalisatie en innovatie in cannabis. En het stopt niet voordat cannabis legaal is over de hele wereld.

Een legendarische innovatie, de RSO-olie

De term Rick Simpson Oil - RSO Verwijst naar extreem krachtige gedecarboxyleerde extracten die zijn geproduceerd uit sterke en kalmerende Indica-stammen THC in het bereik van 90%. Dit niet-verslavende, natuurlijke, veilige geneesmiddel kan met groot succes worden gebruikt om kanker, pijn, diabetes, artritis, astma, infecties, ontsteking, hoge bloeddruk, depressie, slaap en zowat elk ander medisch probleem dat je je kunt voorstellen ...

Rick Simpson genas duizenden patiënten met zijn recept

We weten dat er geen garantie is voor een conventionele behandeling tegen kanker, dat wil zeggen chemotherapie of radiotherapie ... In dit verband benadrukt de wetenschappelijke literatuur dat cannabinoïden zoals THC of CBD ook verantwoordelijk voor het genezen van kanker. Echter, Rick Simpson, een medische marihuana-activist, dringt erop aan dat het THC is de sleutel tot de behandeling van kanker.

In feite wordt RSO-olie als een kankermoordenaar beschouwd. Degenen die lijden aan kanker en die behandeld worden met cannabisolie, weten heel goed dat de THC-verbinding van cannabisolie essentieel is voor het genezen van kanker. Maar het zou zeer oneerlijk zijn als we zeggen dat het CBD helemaal niet nuttig is. Toch crediteert Rick Δ-9-tetrahydrocannabinol (THC) als de leidende agent in de genezing van kanker, zijn wortels ...

als gelezen Epidiolex: staat hij op het punt om geschiedenis te schrijven?

Een grote hoeveelheid THC kan kanker bestrijden

Kort gezegd, THC bindt zich aan kankereceptorcellen met andere gebieden, zoals de hersenen, het immuunsysteem of het centrale zenuwstelsel om bepaalde functies uit te voeren. Kankercellen sterven als gevolg van deapoptose veroorzaakt door deze link. Als je goed naar de olie van Rick Simpson kijkt, realiseer je je dat de kankercellen sterven vanwege oxidatieve stress.

Apoptose, ook bekend als geprogrammeerde celdood, is cruciaal voor het behoud van een gezonde celpopulatie en dient als een natuurlijk "reinigingsproces".

De kern wordt verdreven uit de mitochondriën. Het leidt ook tot de vorming van het eiwit f p53. Het blokkeert dus op natuurlijke wijze de kankercellen die voedsel zoeken ... Wanneer deze cellen niet het benodigde voedsel krijgen, sterven ze van de honger. Het behandelen van kanker met cannabis is nu mogelijk dankzij de THC-verbinding. De RSO-olie van Rick Simpson kan kanker volledig genezen door de groei te voorkomen.

"Run From The Cure"

De documentaire "Run From The Cure" werd geregisseerd door Christian Laurette in 2008 en presenteert het verhaal van Rick Simpson. De film bevat interviews met mensen die zijn genezen door Rick's olie. Maar zij weigerden te getuigen in het voordeel van Rick tijdens zijn proces in 2007 aan het Hooggerechtshof van Canada ... Dit activist documentaire verklaart ondubbelzinnig de geneeskrachtige eigenschappen van cannabis olie en SAR.

Bovendien zegt Rick Simpson dat cannabisolie vitale organen verjongt. Inderdaad, het is gebruikelijk dat mensen zeggen dat de olie hen verjongt van 20 tot 30 jaar ... Rick verklaart op zijn website:

"Zodra het publiek zich ervan bewust wordt dat goed uitgevoerde medicinale cannabis vrijwel elke ziekte kan genezen of beheersen, wie kan dan tegen het gebruik van cannabis zijn? - "We staan ​​aan het begin van een nieuw tijdperk in de geneeskunde en een nieuwe dag voor de mensheid. Niet alleen kan hennep de wereld redden, maar het kan ook veel menselijk leed elimineren en zelfs hongersnood beëindigen. Wat verwachten wij? - Rick Simpson

De therapeutische oplossingen van cannabis tegen kanker

Rick Simpson, de uitvinder van de RSO-olie
4.5 (90%) 10 stemmen
Tags: KankerCannabis olieIndicaGeneeskundeTHCtherapeutische

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS