dichtbij
CBD

Terpenen, bieren en CBD de perfecte samenwerking

Coalition Brewing en True Terpenes-partner uit Portland presenteren de Terpenic-bieren met CBD

Portland Brewing Coalition is een brouwerij die gelooft in de gemeenschap. Sinds 2010 brengt de ambachtelijke brouwerij de Amerikaanse ambachtelijke bierervaring naar de gemeenschap. Onlangs hebben eigenaren Kiley Hoyt en Elan Walsky hun inspanningen voor de gemeenschap uitgebreid met een festival dat twee van de meest opwindende onderdelen van de cannabisindustrie belicht: terpenen en CBD. Onderdelen die nodig zijn om terpeenbieren te maken die doordrenkt zijn met CBD.

The Brewing Coalition

Een van de doelstellingen van de coalitie was om een ​​serie bieren te maken die doordrenkt waren met CBD en terpenen. Zoals Walsky zegt:

"Het doel van het project is om de overeenkomsten te benadrukken die er zijn, niet alleen tussen hop en hennep, maar ook tussen al deze verschillende aromatische verbindingen en deze verschillende landbouwproducten die worden gebruikt in bier en in de cannabisindustrie. "

Ware Terpenen Verwelkomt deel uit te maken van hun gemeenschap - niet alleen als inwoners van Portland - maar ook door te helpen bij het creëren van de beste bieren.

Echte Terpenes-producten

Het maken van een bier met terpenen was een spannende en interessante uitdaging voor de coalitie. Een van de terpenescreaties die wordt geproduceerd, is Samen. De brouwerij werkte consequent om bier te maken Samen, met wat OG Kush vanwege zijn populariteit en de manier waarop het overeenkwam met de aromatische profielen van gebruikte hop.

Tegen het einde van 2017 bracht Coalition zijn eerste CBD-bier uit.

The Two Flowers Beer Festival

Om de opwaartse trend van CBD-geïnfundeerde bieren te vieren, organiseerde de Coalition de FSC Two Flowers 420 met Growlerwerks. Het festival bevatte een lijst van alle terpenebieren die in het CBD werden toegediend, waaronder Coal Beers zoals Hennep Noot Bruin, Two Flowers IPA

De coalitie had optimistische verwachtingen van de dag, maar de opkomst deed hen versteld staan.

"We hadden een staart rond het gebouw voor ongeveer zes uur", herinnert Walsky zich. "Het was echt heel spannend. Bij ons weten was het het eerste festival in zijn soort. "

True Terpenes was trots om deel te nemen aan de festiviteiten met hun sensorische station. Daar konden de gasten verschillende terpenen voelen en een idee krijgen van een interessant en nieuw aspect van cannabis.

De horizon voor het brouwen van de coalitie

Met relatief nieuwe terpenen in het brouwsel, begint Walsky net de toekomst van de Coalitie en andere brouwerijen te zien:

"Ik denk dat je veel spannende dingen zult zien gebeuren. Dus blijf op de hoogte voor meer details. "

De coalitie heeft ook een reeks bieren die uitkomen in de komende weken en maanden. Als de Ananas ondersteboven, En de Crime of Passion. Kolenbieren zijn momenteel te vinden in de Pacific Northwest door Oregon en zuidwest Washington. Bars, restaurants in de omgeving, maar alle speciaalzaken en zelfs de belangrijkste voedselwinkels ...

Koop Terpenes

Terpenen, bieren en CBD de perfecte samenwerking
5 (100%) 3 stemmen
Tags: Alcoolbièreterpeen
fr French?
X

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS