dichtbij
legalisatie

Michigan op weg naar volledige legalisatie

Blog-Cannabis

Van Michigan wordt verwacht dat het de tiende staat wordt om de legalisatie van recreatieve cannabis goed te keuren. In november zal een referendum de kiezers toestaan ​​te beslissen.

De legalisering van cannabis blijft zich snel verspreiden in de Verenigde Staten. In de aanloop naar de tussentijdse verkiezingen van Trump in november, houdt Michigan vast een referendum over de legalisatie van cannabis.

AJ7400 Welkom bij Michigan Sign bij State Border

Inwoners van Michigan zullen in een referendum stemmen om de verkoop, het bezit en de legale teelt van cannabis voor recreatieve doeleinden, vergelijkbaar met alcohol, goed te keuren. De legaliseringsactivisten slaagden erin om 277 000 geldige handtekeningen te verzamelen, meer dan het vereiste aantal handtekeningen (252 523) om een ​​voorstel voor een referendum in de staat te kunnen doen.

Michigan: 10 jarenlange legalisatie van medicinale cannabis

Medische cannabis werd in 2008 in Michigan gevestigd. In 2012 hebben de steden Detroit en Flint een niet-belastende wet aangenomen. Op deze manier is het mogelijk om 28-grammen van 21-jaren of meer te houden.

als gelezen Voortgang van groeitechnieken in Italië

Als de factuur in november wordt goedgekeurd, is maximaal 70 gram toegestaan ​​voor cannabis. Daarnaast zal een toename van 12-cannabisplanten voor huishoudelijk gebruik en de vestiging van een retailmarkt worden vastgesteld. Dus 10% van de belasting en 6% van de omzetbelasting gaan naar de schatkist van de staat. In Michigan wordt verwacht dat de belastinginkomsten minimaal 100 miljoen dollar per jaar bedragen.

"In november zullen de kiezers in Michigan de mogelijkheid hebben om het beleid van het verbieden van cannabis te vervangen door een systeem van belastingheffing en regulering", zegt Matthew Schweeck, penningmeester van het Michigan-hoofdstuk van de MPP, de grootste belangenbehartigingsgroep van legalisatie tot de Verenigde Staten.

Het initiatief stelt lokale autoriteiten en steden in Michigan in staat om de verkoop van cannabis te voorkomen. Er zijn dus soortgelijke beperkingen in Californië, Maine, Nevada en Massachusetts.

Stimulansen aanmoedigen voor de legalisatie van cannabis

Volgens een onderzoek in maart over 61 steunt% van de kiezers de legalisatie en belasting van cannabis. Dit is een toename van 4-punten in vergelijking met 2017- en 11-punten in vergelijking met 2014.

als gelezen FDA spreekt zijn steun uit voor decriminalisering
Waardeer dit bericht
Tags: LoiUS

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS