dichtbij
Lifestyle

"Consumenten zullen meer naar smaken zoeken dan naar effecten"

Blog-Cannabis

"Mensen zullen moe worden van THC en hun gehemelte gaan ontwikkelen voor cannabisterpenen", voorspelt neurowetenschapper Adie Poe.

Volgens neurowetenschapper Adie Poe ligt de toekomst van cannabiskennis erin de terpenen cannabis en niet in THC. De mede-oprichter en wetenschappelijk leider van de habu gezondheid onderzoeksgroep sprak onlangs met Beschaafd over het leven in de cannabisindustrie, de oorsprong van de opioïde epidemie en wat ze Donald Trump zou zeggen als ze 30 seconden van haar tijd had.

Dr. Adie Poe

Een hoogtepunt van cannabisterpenen

Wat is de voorspelling voor de cannabisindustrie over vijf jaar?

Ik denk dat er twee dingen aan het verdwijnen zijn: mensen zullen THC moe worden, en binnenkort. Op dit moment is legalisatie zo recent dat consumenten gewoon de hoogste macht najagen tegen de laagste prijs. Het is alsof het verbod op alcohol is opgeheven. Iedereen haastte zich om het te vieren met goedkope piquette.

Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die alleen maar de meest mogelijke effecten willen hebben voor het minste geld. Er zijn echter zoveel verschillende soorten planten die veel verschillende ervaringen kunnen produceren. Mensen zullen beginnen met het verminderen van hun doses en minder krachtige cannabis kopen. Ze zullen ook hun smaakpapillen met cannabisterpenen gaan ontwikkelen. Ik denk dat er ook een enorme verandering in consumptie zal zijn; Het is zeer waarschijnlijk dat we op een dag zullen terugkijken en denken: "Hoe kunnen we deze prachtige plant in brand hebben gestoken?"

als gelezen Terpene borneol, nog een kankermoordenaar

Welke verandering zou u graag zien gebeuren in de cannabisindustrie?

Deze hele industrie is gebouwd op de ruggen van mensen die hun vrijheid of hun leven hebben verloren. Deze zaterdagochtend zullen mensen uit alle geledingen van de samenleving naar de kliniek gaan, terwijl talloze anderen nog steeds zinnen zullen dienen voor de verkoop van dezelfde hoeveelheid cannabis of zelfs minder.

We hebben gezien dat staten, steden en provincies de juiste keuzes maken door de verwijdering van drugsgerelateerde criminele gegevens aan te bieden. Maar heel vaak heeft de schade lange tijd op deze mensen gewogen. Ik zou graag meer door de industrie gesponsorde rechtsbijstand zien voor mensen wier leven is aangetast door cannabiszaken. Ik zou graag zien dat er banen in de industrie zijn voor deze mensen, vooral voor mensen van kleur.

Wat is de grootste misvatting over de marihuana-industrie?

De meeste mensen denken dat de groene goudkoorts altijd iets is. De realiteit is dat enkele van de hardst werkende mensen in deze sector degenen zijn die het minst financieel profiteren. De belastingdruk is oneerlijk voor kleine bedrijven die proberen duurzame en eerlijke bedrijfspraktijken te hebben. Ze blijven compliant, maken een verschil in hun gemeenschap en behouden goede werknemers.

Waarom is het voor mensen zo een uitdaging om de medische voordelen van cannabis te begrijpen? Waarom houden opioïden onze samenleving zo vast?

Mensen worden geformatteerd door hun geloofsystemen en hun angst. Het bewijs is duidelijk, cannabis is aantoonbaar de veiligste psychoactieve stof op aarde. Hij heeft ook onweerlegbare wetenschappelijke ondersteuning voor het behandelen van vele symptomen en het verbeteren van veel ziektetoestanden. Het is van nature moeilijk voor mensen om hun geloofssystemen te negeren van generatie op generatie. Niet iedereen baseert zijn mening op puur bewijs en logica. Maar in de woorden van Neil Degasse Tyson: "Wat geweldig is aan de wetenschap is dat het waar is, of je het nu gelooft of niet."

als gelezen Associatieve medicinale planten

Het is niet verrassend dat opioïden zo'n invloed uitoefenen op onze samenleving. Deze moleculen hebben een absoluut vreemd vermogen om ons brein op een manier af te leiden die geen andere stof kan.

De belangrijkste verandering in het afgelopen decennium was de aanstootgevende aard van de overdosisepidemie. Men dacht dat er een onderscheid was tussen mensen die pijnstillers slikten en degenen die illegale drugs injecteerden.

De realiteit is dat het brein niet uitmaakt waar de moleculen vandaan komen.

Tegen de tijd dat we dit volledig begrepen, was het te laat. Mensen van alle rangen en standen stierven, sommigen volgden de aanbevelingen van hun artsen. Opioïden zijn gevaarlijk. Cannabis, een stuk minder.

5.0
01
Blog-Cannabis
Tags: bijwerkingenNeuroscienceopioïdenterpeen