dichtbij
Blog-Cannabis

Cannabidiol vape (CBD) vindt zijn weg naar Europa, wordt erg populair en stelt u in staat legaal te profiteren van CBD in Frankrijk.

Vandaag worden nieuwe assemblages gemaakt van terpenen die het aromatische profiel van de beste variëteiten cannabis in de wereld reproduceren. Het Franse assortiment WEEDEO, biedt e vloeistoffen doordrenkt met terpenen reproduceren deOrange Budde Lemon-OG, la Mango Haze enAmnesia Kush. We hebben voor u deze 4-smaken getest met een dosering van 300mg CBD.

Respect voor terpenen op WEEDEO

De interesse van WEEDEO-producten wordt gerechtvaardigd door de nauwgezette combinaties van 28 naar 34 terpenen die de combinatie van elk aroma definiëren met een Pure CBD bij 99%.

Honderden terpenen zijn aanwezig in een individuele stam van cannabis. Terpenen zijn echter niet beperkt tot deze enkele plant. Meer dan 20 000 terpenen verschijnen in de natuur ... De aromatische terpenen die aanwezig zijn in de e-vloeistof zijn beide van nature afgeleid en gesynthetiseerd in het laboratorium.

Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken, CBD en terpenen combineren in wat wordt genoemd een entourage-effect. Een synergie die WEEDEO heeft geprobeerd te reproduceren, en het resultaat lijkt zeer bevredigend.

Orange Bud

De aromatische tonen van sinaasappelen en schors vermengd met natuurlijke terpenen maken de kracht van deze vloeistof die is geïnspireerd op de Orange Bud. In het geval van de plant is het gewoon de kracht van het aroma dat de consument terugbrengt naar die specifieke variëteit. Het is daarom interessant om de smaak te vinden die het grootste aantal behaagt.

als gelezen
Beide ware full-spectrum extracties

Het zijn je reukzintuigen die een molecuul waarnemen dat dehumuleen. We zullen dus het aardse en houtachtige aroma vinden dat het zo veel definieert. Bovendien geeft deze terpeen vaak de geur van bier hop, die soms een variëteit aan cannabis doordringt omdat het afkomstig is van hetzelfde molecuul ... En zoals de naam al doet vermoeden, zijn er dus noten van citrus wat misschien doet denken aan oranje of eerder bittere clementine. Het aroma is sterk en de rook is aangenaam, een uitgebalanceerde mengeling die goed aanvoelt in de mond.

Mango Haze

De Terpene e-Liquid op basis van Mango Haze geeft de meest exotische noot. De Mango Haze-smaak wordt gewaardeerd om zijn delicate tonen van zoete mango en tropisch fruit. De geur van myrceen aanwezig in de e-liquid Mango Haze doet denken aan een fris gras en licht metaalachtig.

Deze e-vloeistof maakt een opwindende en zeer fruitige rook. We vinden ook deAlpha-pineen in de meerderheid, wat de meest voorkomende terpeen in de natuur is. Zijn bijzonderheid is om een ​​geur af te geven die doet denken aan dennennaalden. Gemengd met de exotische smaak van mango, de e-vloeistof Mango Haze heeft de meest uitgesproken en zoete smaak van het assortiment.

Lemon-OG

Lemon OG staat bekend om de complexiteit van de citrus- en citroenaroma's. Het is de perfecte e-vloeistof voor iedereen die op zoek is naar citroenachtige tonen. De geur is vergelijkbaar met lelietje van dalen, lila en hyacint. En we danken dit subtiele effect aan de mix van linalool en terpineol. Maar in algemene zin blijft de geur nogal ondefinieerbaar.

als gelezen
Californiërs kunnen buiten roken en vapen

De e-vloeistof Citroen OG laat ons in papilla een bloemige toets, fris en citroenachtig zeer aangenaam. Zonder zo fruitig en zoet te zijn als de e-liquid Mango Haze.

Amnesia Kush

Afgezien van zijn fruitige smaak, de limoneen aanwezig in de e-liquid Amnesia Kush staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de Amnesia Kush e-liquid a produceert CBD-hit meer versterkt. Bovendien produceert deze terpeen een frisse en pittige geur, waardoor de e-vloeistof een aparte smaak krijgt. Zijn tweede terpeen is de Beta-pineen, die een smaak en geur van dille, basilicum en hop biedt.

De e-vloeistof Amnesia Kush lijkt dichter bij een mengsel van terpenen s et indica. Dit is waarschijnlijk wat deze e-liquid maakt met de complexe en scherpe smaak, het beste surround-effect met CBD.

Vonnis

Le e-liquide Weedeo is een vloeistof "De hele dag" welke het meest elke dag bij je past, en dat je in prioriteit zult vapote. CBD e-liquids met terpenen zijn een doorbraak op het gebied van vape.

Het merk biedt zelfs een CBD-booster 1000MG gedoseerd worden in een e-vloeistof of basis. Het effect Terpenes + CBD is nuttig om u te verzadigen van de nicotine. Bovendien zijn de smaken een succes en profiteren ze van de expertise van het Franse merk Liquideo.

Tags: Sigaret électroniquee vloeistofterpeenverdamping