dichtbij
Lifestyle

Chef-kok in kruiden en terpenen

Blog-Cannabis

Chris Sayegh detecteert en kookt geurende en aromatiserende oliën van cannabis terpenen

Tijdens een reis, associëren we ons allemaal met herinneringen: het aroma! Wanneer de meeste mensen denken aan cannabis, denken ze aan delta-9-tetrahydrocannabinol (THC). Naarmate cannabis belangrijker wordt, zijn sommigen zich bewust van de ongelooflijke voordelen van Cannabidiol (CBD). Maar als u de allernieuwste kennis van cannabis wilt kennen, moet u bekend raken met de heilzame verbindingen die bekend staan ​​als terpenen.

Terpenen en cannabis koken

terpenen zijn een van de belangrijkste groepen vluchtige onverzadigde koolwaterstoffen die aanwezig zijn in de etherische oliën van planten, met name coniferen en citrusvruchten. Of met andere woorden, de smaak en het aromatische profiel die worden aangetroffen in een etherische olie. Onderzoek wijst er nu op dat terpenen niet passief zijn in hun rol in cannabis.

Of het nu zachtaardig, stimulerend, gebobbeld, hij identificeert wat een XJ-13 is of een Jack Herer, hij speelt zelfs een vitale rol in de ervaring van de Hoog. Als een kok in de keuken is deze kennis de sleutel. Om te beginnen is het belangrijk om te beginnen met een extract dat een volledig terpeenprofiel heeft met intacte olie.

als gelezen
Privégebruik van de geautoriseerde dagga in Zuid-Afrika

Een andere manier om terpenen in de culinaire ervaring op te nemen is om ze als een interactief middelpunt te gebruiken. Men kan zelfs een bepaald gevoel in de gast opwekken, volgens de terpeen die in de kom wordt gezet.

Chris Sayegh

Dat is wat Chris Sayegh, de chef-kok in aromaten en terpenen, ons biedt. Over dit op zijn site http://theherbalchef.com , Chris stelt zichzelf voor als zodanig:

Ik ben echt verliefd op eten en leven. Ik ontwikkel onder druk. En ik leef van opwinding. Ik ben een perfectionist. En ik zal nooit iets serveren dat is gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten en volgens mijn normen. Ik compromis NOOIT. Ik maak eerst intrigerend en heerlijk eten en laat het op de tweede plaats doordringen met cannabis. Het gaat altijd om eten, mensen die eten en Moeder Aarde. Voor mij gaat het leven over avontuur en ervaringen. Ik wil dat je voedsel ervaart, niet alleen eet. Ik wil dat je contact maakt met waar het vandaan komt en wie het heeft gemaakt. Dat is waarom ik doe wat ik doe.

Chris Sayegh voegt CO2 toe, en een beetje H2O op -XUMUM graden. Magie gebeurt en ontvouwt zich in je olfactorische systeem. Lavendel is rustgevend en dat komt niet alleen omdat het goed ruikt. Omdat terpenoïde myrcenol aanwezig is, wat een rustgevend effect heeft. Dus als je aan tafel zit bij een van de experimentele diners van Herbal Chef Chris Sayegh, zul je het ongelooflijke aroma van pinne ervaren dat wordt geleverd met een Hamacho Crudo-gerecht. Dit zal je geest en je eetlust stimuleren.

als gelezen
Volgende verordening van Cannabis Labeling in Canada

Terwijl we de nuances van terpenen en hun rol in het lichaam verkennen, kunnen we creatievere manieren ontdekken om ze te gebruiken. Als u niet wilt omgaan met de zoetheid van het zorgvuldig combineren van terpenen met uw diner, kunt u altijd een druppel laten vallen in uw aromatherapiemachine, zoals bij een Herbalizer of een kaars.

Tags: Voedings-cannabinoïdenGeneeskunderecreatiefterpeen