dichtbij
CBD

E-vloeistof met cannabidiol

Trend van cannabisvloeistof E voor elektronische sigaret

Cannabisvloeistof of cannabidiol (CBD) is een van de meest voorkomende cannabinoïde 2 in hennep. Het heeft niet de psychotrope effecten van THC, maar werkt significant op het zenuwstelsel door de concentratie te verbeteren, stress te verminderen en erkend te blijven in het medische veld. Cannabisvloeistoffen zijn vloeistoffen die bedoeld zijn om te worden ingeademd via een elektronisch sigarettenstelsel (ook bekend als "vapen"). De trend wordt duidelijk, het vloeibare cannabidiol (CBD) is gezond en heeft een hoge biologische beschikbaarheid voor ons lichaam.

E vloeibare cannabis met CBD (Cannabidiol)

De e-liquid CBD is bedoeld voor consumptie door inhalatie van stoom met behulp van een elektronische sigaret, ook wel vapen genoemd. Het doel is om nicotinesubstituten voor sigaretten in te ademen, en vooral om de toxische effecten van verbranding te beperken, of zelfs voor sommige mensen om de algehele consumptie van nicotine te verminderen.

Ze zijn meestal samengesteld uit een mengsel van propyleenglycol of plantaardige glycerine, smaakstoffen en eventueel nicotine. Kortom, men kan een 100% natuurlijke cannabisvloeistof van niet-toxische producten produceren. Maar deze nicotine kan ook worden vervangen (of gecombineerd) met een element dat zeer aanwezig is in hennep en cannabis: cannabidiol (CBD).

Cannabidiol is een cannabinoïde met niet-psychotrope eigenschappen, dat wil zeggen, het laat je niet weg. Het heeft echter veel helende eigenschappen om convulsies, misselijkheid, angst en nog veel meer te behandelen. In het geval van e-vloeistof, brengen de lage doses een voordeel op concentratie en ontspanning. Bovendien volgens nieuwe studies Cannabidiol (CBD) helpt effectief bij de bestrijding van roken.

Merk echter op dat de CBD e-vloeistof een geschikte e-sigaret nodig heeft die de vloeistof op de juiste temperatuur verwarmt om het CBD goed te laten verdampen. Dus een 20-30 W e-cig die tot 180 ° C opwarmt, is vaak erg goed.

Op smaak gebrachte CBD-vloeistoffen

Deze zijn het resultaat van een conservatieve extractie van alle smaakmoleculen van hennep, de smaak blijft behouden en de verstreken damp blijft geurloos. Dit is het grote voordeel van cannabinoïden is dat ze geen geur of smaak hebben. Dit zijn andere moleculen die hiervoor verantwoordelijk zijn, beter bekend als terpenen.

In dit geval worden aan hun samenstelling natuurlijke of niet-natuurlijke aroma's toegevoegd. Over het algemeen vinden we op de markt smaken met mango, zoete aardbei, framboos, etc. Natuurlijk zijn deze parfums voorbeelden van op de markt gebrachte smaken, net als in de voedingsindustrie ... Kunstmatige smaken zorgen theoretisch voor de meest originele smaken. Maar de meest interessante vloeistof zou degene zijn die de terpenen beschermt van sommige cannabissoorten zoals ß-caryophyllene, Terpinolene, ß-Ocimene en de klassieke Limonene (citroen).

De cannabisvloeistof met THC

Deze e-liquids worden op dezelfde manier gefabriceerd als e vloeibare CBD, ze zijn echter niet overal legaal omdat ze niet kunnen worden gebruikt medische deugden. THC e-vloeistof is veel minder gecontroleerd omdat het THC bevat, een psychotrope stof die verboden is voor recreatief gebruik. De meeste op de markt gebrachte producten zijn gebaseerd op synthetische THC met moleculen zoals JWH-018 of andere vreemde moleculen ...

Weet dat de effecten van deze synthetische cannabinoïden als gevaarlijk worden herkend. Ze werken op dezelfde receptoren als natuurlijke THC, maar op een meer "onbeheersbare" manier ... De slechte feedback is talrijk en soms angstaanjagend. Op zijn best, doe uw eigen e-vloeistof.

Biologische beschikbaarheid van de CBD-vloeistof

De eerste wetenschappelijke studie over vapen CBD (" Protocol voor de toediening van Cannabidiol (CBD) en CBD gecombineerd met 9-tetrahydrocannabinol (THC) door vapen Werd in oktober door 2014 geschreven door onderzoekers van de universiteit van Wollongong in Australië. Dit onderzoek vermeldt dat intrapulmonale toediening van cannabinoïden als een effectieve manier van absorptie wordt beschouwd. Omdat het gepaard gaat met snelle actie en hoge systemische biologische beschikbaarheid. Cannabinoïde vapotage is een veilige intrapulmonale toediening omdat het niet gepaard gaat met de risico's die gepaard gaan met verbranding. Bovendien concludeert de studie dat CBD eten niet effectief is, injecteren, het is gevaarlijk, roken is ook gevaarlijk en ineffectief, vapen is de beste optie.

Vaporizing CBD blijft een groeiende trend. Dus, de "schone" kant voor gezondheid en milde werking zorgt voor een gematigde en serene consumptie van een molecuul dat al aanwezig is in onze zenuwreceptoren. De markt is in aanbouw, maar sommige culturele experts beginnen de best mogelijke extracten te maken om een ​​kwalitatief hoogstaand eindproduct te garanderen. Gebruik geen synthetische moleculen en kies voor een natuurlijke en biologische garantie van de grondstof.

Tags: hennepSigaret électroniquee vloeistofverdamping