dichtbij
mode

De cannabisroker is rijk en gelukkig

Blog-Cannabis

Nieuwe studie bevestigt dat cannabisrokers rijk en gelukkig zijn en meer geneigd zijn om naar school te gaan

Door cannabis te gebruiken (Californië ...) zijn we waarschijnlijk rijker, beter opgeleid en gelukkiger dan degenen die dat niet doen. Dit wordt gesuggereerd door een nieuwe studie van BDS Analytics. Cannabisgebruikers verdienen meer en genieten van meer tijd buitenshuis door te brengen. Dit om meer tevredenheid over het leven te krijgen. De cannabisroker zou zo rijk en gelukkig zijn.

De volgende stap van hoogte

Dit zijn de resultaten van de eerste analyse van Cannabis Wellness Trends, een periodieke en gedetailleerde blik op cannabisgebruikers. De resultaten zijn gebaseerd op detrendonderzoek consumenten op BDS Analytics. Het werd uitgevoerd met 2 000-volwassenen uit Californië en Colorado, 21-jaren ouder en ouder. De enquête werd voltooid met een aantal 1 200 cannabisgebruikers sinds de laatste zes maanden.

"De wijdverbreide aanpassing van cannabisgebruikers is een veel voorkomend thema in veel van het huidige onderzoek," zei BDS Analytics in een persbericht.

De studie vond aldus een thema dat duidelijk is uit het onderzoek. Wie is het 'algehele welzijn van cannabisgebruikers in vergelijking met' acceptoren "(Mensen die geen cannabis gebruiken, maar die het misschien overwegen). En de "rejetteurs"(Mensen die geen cannabis gebruiken en dit niet zouden overwegen)".

als gelezen Het verval van IQ heeft niets met ganja te maken

Hoger onderwijs

Met betrekking tot het hoger onderwijs laat de studie zien dat het percentage mensen met een masterdiploma is 20% bij consumenten in Californië. Tegen 13% betreffende "acceptanten" en 12% van "afwijzingen".

Door de cijfers

De studie toonde ook aan dat het gemiddelde jaarinkomen voor een huishouden dat cannabis consumeert in Californië is 93 800 $, tegen 72 800 $ voor "acceptanten". En 75 900 $ voor "werpers". In Calfornie zijn cannabisgebruikers de meest waarschijnlijke ouders, zoals de studie aantoont 64% van de consumenten zijn ouders, tegen 60% van "acceptors" en 55% van "rejectors".

En als het erop aankomt om actief te blijven, genieten consumenten in Colorado en Californië meer van openluchtrecreatie dan anderen. In Colorado is dat zo 50% consumenten die van het buitenleven genieten, in vergelijking met 36% voor Colorado "weigert". In Californië is het verantwoordelijk voor 50% voor consumenten, in vergelijking met 26% voor cannabiscritici in Californië.

"Cannabisgebruikers zijn ver verwijderd van de karikaturen die in het verleden werden gebruikt om ze te beschrijven. In feite hebben cannabisgebruikers, althans in Colorado en Californië, positieve levensindicatoren. Zoals vrijwilligerswerk, gezelligheid, tevredenheid over het leven. En het plezier van lichaamsbeweging en buitenshuis. - Linda Gilbert, BDS Analytics »

In de volgende fase van het onderzoek zullen de trends in Washington en Oregon worden onderzocht. En andere staten die cannabis hebben gelegaliseerd. En we hopen dat de trend ooit het oude continent zal raken, vooral Frankrijk ...

als gelezen Cannabis en je metabolisme
Waardeer dit bericht
Tags: EtudeOnkruid

Abonneer u op de nieuwsbrief

Vind al het nieuws gratis

copyright © Nieuwsbrief BLOG-CANNABIS